סיכום המשחק :: 1-1 מאכזב בטדי
- The red one
Re: סיכום המשחק :: 1-1 מאכזב בטדי
אגב בעיטות מרחוק חירפן אותנו שב4 דקות האלה בין השיוויון שלהם לסיום המשחק נבעטו בערך 3 בעיטות מרחוק שזה לדעתי שווה ערך לכל הבעיות שנבעטו עד הדקה ה88!!
עכשיו נזכרתם לבעוט מרחוק?!!? דווקא בזמן שחייב להכניס את הכדור לרחבה??
עכשיו נזכרתם לבעוט מרחוק?!!? דווקא בזמן שחייב להכניס את הכדור לרחבה??
תקציר מישהו?
- The red one
https://sport1.maariv.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;וידאו/141508dor69 כתב:תקציר מישהו?
אם זה יתחברש פשוט כנס לאתר ספורט 1
לא חייב לדבר מסריח אחשלי פורום נועד לדיונים לא חייבים להסכים כל דבר, דופדףns75 כתב:
לא תלונות רק אומר שמשהו בו לא בא לי טוב, יאללה דפדף
אכזבה גדולה בסיום, ממשחק שחשבתי שיגמר 2 ומעלה.
אבל - אני יודע שעשינו את הקפיצת מדרגה, וחלאס בוא נחשוב כמו קבוצה גדולה וכל זה, הכל נכון.
אבל עדיין, אני נזכר במשחקים שאוהד אחד משער 2, צועק בציניות ללופא :
"תכניס את אנלקה! תכניס את אטו !", באיזה משחק מעפן שלא היו יותר מדי אופציות על הספסל.
עכשיו אני מסתכל על הספסל ובא לי לבכות מהתרגשות.
ואם להתייחס עניינית - סוארז היה התחנה האחרונה. גורש נתן את ההצלה שמביאה נקודות. אופיר לא רע בכלל (מהיר ומתואם יפה עם מליקסון אבל עדיין לא בונה עליו שיסיים מול השער), הובאן עם גול מצויין, ראדי פשוט היה תענוג. מקצוען אמיתי.
אני בספק אם נעבור, כי תמיד כשמדובר בקבוצה אירופאית אתה יכול להניע כדור המשחק אבל בסוף הם יותר תכליתיים.
נקווה לטוב. אני ממש מבסוט שהשנה עשיתי מנוי לי ולילדים.
אבל - אני יודע שעשינו את הקפיצת מדרגה, וחלאס בוא נחשוב כמו קבוצה גדולה וכל זה, הכל נכון.
אבל עדיין, אני נזכר במשחקים שאוהד אחד משער 2, צועק בציניות ללופא :
"תכניס את אנלקה! תכניס את אטו !", באיזה משחק מעפן שלא היו יותר מדי אופציות על הספסל.
עכשיו אני מסתכל על הספסל ובא לי לבכות מהתרגשות.
ואם להתייחס עניינית - סוארז היה התחנה האחרונה. גורש נתן את ההצלה שמביאה נקודות. אופיר לא רע בכלל (מהיר ומתואם יפה עם מליקסון אבל עדיין לא בונה עליו שיסיים מול השער), הובאן עם גול מצויין, ראדי פשוט היה תענוג. מקצוען אמיתי.
אני בספק אם נעבור, כי תמיד כשמדובר בקבוצה אירופאית אתה יכול להניע כדור המשחק אבל בסוף הם יותר תכליתיים.
נקווה לטוב. אני ממש מבסוט שהשנה עשיתי מנוי לי ולילדים.
שהר הראה שהוא מצליח להתמודד עם כדורים שנמסרים אליו כשהוא עם הגב.
התנועה שלו הייתה פנטסטית , בלטה במיוחד לצד הסטאטיות של ברדה בתור חלוץ. זה מצויין.
שאר השחקנים יצטרכו להתרגל לתנועה שלו .
דווקא הייתי מאוד מרוצה מאוגו . אומנם היו לו 2-3 מסירות לא מדויקות , אבל הראה עליונות פיזית עצומה גם על קבוצה כמו תון ( ראיתם איזה סוס מספר 17 שלהם?), כמו כן ניווט את המשחק מצויין.
תון הראה שמלבד מס' 10 שלהם , אין להם שחקנים מוכשרים כמו שלנו , אנחנו הרבה יותר טכניים.
אבל אפשר לשים לב לעובדה שהם מורגלים לקצב משחק מטורף , ששבר אותנו מבחינת כושר גופני , ראיתם איזה מהר הם הוציאו כדורי חוץ?
הם גם עמדו טקטית מעולה עם לחץ נכון ומאורגן היטב.
לא יודע איך הם היו מתברגים בליגה שלנו. אני בטוח שהם היו עושים צרות גם למכבי.
.
מי שרוצה ב11 וחצי בספורט 2 יש שידור חוזר של המשחק
התנועה שלו הייתה פנטסטית , בלטה במיוחד לצד הסטאטיות של ברדה בתור חלוץ. זה מצויין.
דווקא הייתי מאוד מרוצה מאוגו . אומנם היו לו 2-3 מסירות לא מדויקות , אבל הראה עליונות פיזית עצומה גם על קבוצה כמו תון ( ראיתם איזה סוס מספר 17 שלהם?), כמו כן ניווט את המשחק מצויין.
תון הראה שמלבד מס' 10 שלהם , אין להם שחקנים מוכשרים כמו שלנו , אנחנו הרבה יותר טכניים.
אבל אפשר לשים לב לעובדה שהם מורגלים לקצב משחק מטורף , ששבר אותנו מבחינת כושר גופני , ראיתם איזה מהר הם הוציאו כדורי חוץ?
.
ברגע שברדה הוחלף, והוצא הסטטיות שלו, כל המשחק נפתח ותון התחילו ללחוץ קדימה. אפשר להגיד על ברדה הכל, חלש, מבוגר, אבל סטטי הוא לא, וגם בגילו הוא הברומטר המנהיגותי הכי בולט בקבוצה. הוא מקרין ביטחון על השחקנים והוא מבין את המשחק בצורה יוצאת דופן.yakar כתב:שהר הראה שהוא מצליח להתמודד עם כדורים שנמסרים אליו כשהוא עם הגב.
.
בנוגע לכל השאר: אופיר היה במשחק הכי טוב שראיתי אותו עד כה. בן ביטון היה חלש להחריד ויש לו גם מעורבות בגול שספגנו.
סה"כ תון קבוצה טקטית ופיזית מאוד והיה בולט הסדר שלהם. המגנים שלהם די חלשים אבל מרכז הקישור וההגנה פשוט מעולים.
אסור לפחד זה משחק על הכל או כלום וחייבים לבוא בביטחון שאפשר לעשות הכל.
הובאן נתן הובאן לקח.
יצאתי מאוכזב אבל גאה בקבוצה .
תכנסו לפורום של מכבי, הרוב מפרגנים וגם טוענים שתון קבוצה קשה מאוד!
יצאתי מאוכזב אבל גאה בקבוצה .
תכנסו לפורום של מכבי, הרוב מפרגנים וגם טוענים שתון קבוצה קשה מאוד!

קשה לי לדבר. ההבדל בין 0-1 ל1-1 זה שמיים וארץ בשיטה הזו. אין בכלל לתאר את ההבדל.
ודווקא אנחנו עם כל כך הרבה שחקנים מנוסים נופלים בכזו שטות.

ודווקא אנחנו עם כל כך הרבה שחקנים מנוסים נופלים בכזו שטות.

אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
פנדל בטוח לא היה, חבל שהשופט נפל שם. מצד שני, לא ברור מה הובאן ניסה לעשות במיוחד שהיה עוד את צדק וסוארס בין רוחאס לשער
אני הייתי שוקל להחתים חלוץ 9 (במידה ונעבור את תון).
לא מסכים. אולי ברדה עושה תנועה כדי לקבל את הכדור, אך הוא לא עושה תנועה לעומק .talb55 כתב:
ברגע שברדה הוחלף, והוצא הסטטיות שלו, כל המשחק נפתח ותון התחילו ללחוץ קדימה. אפשר להגיד על ברדה הכל, חלש, מבוגר, אבל סטטי הוא לא, וגם בגילו הוא הברומטר המנהיגותי הכי בולט בקבוצה. הוא מקרין ביטחון על השחקנים והוא מבין את המשחק בצורה יוצאת דופן.
בנוגע לכל השאר: אופיר היה במשחק הכי טוב שראיתי אותו עד כה. בן ביטון היה חלש להחריד ויש לו גם מעורבות בגול שספגנו.
סה"כ תון קבוצה טקטית ופיזית מאוד והיה בולט הסדר שלהם. המגנים שלהם די חלשים אבל מרכז הקישור וההגנה פשוט מעולים.
אסור לפחד זה משחק על הכל או כלום וחייבים לבוא בביטחון שאפשר לעשות הכל.
היו כמה מצבים עם מליקסון , שפשוט ניסה לשלוח את ברדה בכוח מכיוון שהוא לא עשה תנועה לעומק, שלא נדבר על כך שזה תקע את מליקסון.
- המשוגע האדום
הפתיחה של ברדה בהרכב היתה כל כך מיותרת
תקע לנו את ההתקפה ונלאצנו לסמוך על אגפים מבלי לשחק דרך האמצע
ברגע ששהר נכנס כבר ראינו יותר תנועה
לדעתי המצטיין זה הובאן(ביחד עם ראדי אפילו)
משחק מדהים שלו.אשכרה לא ספר את השחקנים של תון
שיר צדק וסוארס בהגנה זה כוח מעולה
אהבתי מאוד את בן ביטון בהתקפה,בהגנה טעון שיפור
מליקסון מראה את הניצוצות שציפינו ממנו.הקפטן לפני שעזב
תקע לנו את ההתקפה ונלאצנו לסמוך על אגפים מבלי לשחק דרך האמצע
ברגע ששהר נכנס כבר ראינו יותר תנועה
לדעתי המצטיין זה הובאן(ביחד עם ראדי אפילו)
משחק מדהים שלו.אשכרה לא ספר את השחקנים של תון
שיר צדק וסוארס בהגנה זה כוח מעולה
אהבתי מאוד את בן ביטון בהתקפה,בהגנה טעון שיפור
מליקסון מראה את הניצוצות שציפינו ממנו.הקפטן לפני שעזב
מוגזם.zahipan כתב:אני הייתי שוקל להחתים חלוץ 9 (במידה ונעבור את תון).
ברדה, שהר, ארבייטמן וחלוץ נוסף על עמדה אחת.
מליקסון, בוזגלו, נוואקמה, שהר(?) על 2 עמדות.
אוגו, ראדי, הובאן, גורדנה, ברדה(?) על 3 עמדות.
יותר מדי.
אני לא בטוח אם שהר מתאים לעמדה הזו, אני מקווה שאני טועה.CrazyRed7 כתב: מוגזם.
ברדה, שהר, ארבייטמן וחלוץ נוסף על עמדה אחת.
מליקסון, בוזגלו, נוואקמה, שהר(?) על 2 עמדות.
אוגו, ראדי, הובאן, גורדנה, ברדה(?) על 3 עמדות.
יותר מדי.
ובמשחק הבא מול תון הייתי מעדיף לפתוח עם נוואקמה חלוץ, ברדה לא סיפק את הסחורה אתמול, ובן שהר לא כשיר אפילו ל-50 דקות.