RedRock כתב:1. אחי אסף עבורי את המנויים - אתמול הוא עמד חצי שעה ואז נסגרו הקופות. היום לקח לו 2 דקות.
2. בלי שום קשר לסעיף מספר 1- כל התהליך זה מפגר.
מה נסגר? למה מכבי חיפה יכולה לשלוח מנויים עם עלון עד לדלת הבית ואצלנו צריך ללכת לעמוד בשמש\במיזוג\בשד יודע מה? למה אני צריך לשלוח מלכתחילה אנשים בב"ש שיעזרו לי או להתפלל שלא יהיה פיצוץ בירושלים במקום לקבל אותו בדואר?
יקר לכם לשלם על זה (נניח) 10 שקלים למנוי? אין בעיה, תגלמו את זה במחיר של המנוי - מבטיח ש-95 אחוז מהאנשים שהיו מוכנים לשלם 910 ש"ח, ישלמו 920 ש"ח בשביל זה.
3. שנה שלמה מדברים ולוחצים על מנויי חוץ. משהו שכבר קיים בארץ - לא פשוט אבל לא ממציאים עבורו את הגלגל, סך הכל לעשות קופי-פייסט לקונספט של מכבי חיפה. אם זה לא יקרה הפעם ושוב נסבול מהגרלות וניסים - זה יהיה מאוד מעצבן.
4. אנחנו מתקדמים! באמת שכן. אפילו מתקדמים יפה בעיניי! באמת ובלי טיפת ציניות. הכל טוב, אנרגיות חיוביות...באמת. אני לא שש להעביר ביקורת, רבים יבקרו אותי על זה. אבל -
חייבים להפיק לקחים באירועים האלה וללמוד להוציא מהם את המקסימום.
סתם דוגמא קטנה- ראיתם שאנשים פורצים למגרש בקונכיה? הנה רעיון של מישהו מכאן (שמו שמור במערכת אלא אם יחליט אחרת) - קחו פינה קטנה באצטדיון - תנו לכל אחד להיכנס לשם, להצטלם ולהעלות תמונה עם המנוי. שיווק מדהים בשקל וחצי. מספק את הנודניקים שחייבים להיכנס, מוציא את כולם מרוצים ומעלה את המודעות למנויים. למה לעבוד עקום?
יש גישה כמו שלך שאמנם היא מבקרת, אבל היא באור חיובי יחסית.
ויש פה גישה של אנשים אחרים שמראש באים רק להתלונן,
שאותם אפשר לזרוק לפח, באים רק ממקום שלילי,
לא יודעים לפרגן על החיובי וגם לבקר מדי פעם כשצריך,
אלא לבקר את הרע והטוב הוא כבר מובן מאליו.