שוב מתייחסים לאוהדים כאל בבונים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: שוב מתייחסים לאוהדים כאל בבונים

שליחה על ידי Totti »

השאלה הגדולה היא למה מחלקים עכשיו.
למעלה מחודש וחצי עברו מאז שגל המינויים הגדול נמכר, מדוע להמתין עם המאורע עד לדקה ה-90?

חודש חלוקה בצורה חופשית, כל אחד בזמנו ובכפוף לעשות הפתיחה של שפע..
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Totti כתב:השאלה הגדולה היא למה מחלקים עכשיו.
למעלה מחודש וחצי עברו מאז שגל המינויים הגדול נמכר, מדוע להמתין עם המאורע עד לדקה ה-90?

חודש חלוקה בצורה חופשית, כל אחד בזמנו ובכפוף לעשות הפתיחה של שפע..
הייתה תקלה עם אספקת המינויים לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אריק כתב:
אתה יודע מה ההבדל?
שאף אחד מהקשקשנים פה לא עמד כמוך באחת האותיות עם התור הגדול, אז מוכרים סיסמאות על סופרלנד.
הקשקשנים שאתה מדבר עליהם גרים באיזור הצפון ואין להם סיבה לבוא שיש מי שמביא אתזה עבורם.
הקשקשנים האלה גם הולכים להוציא הרבה כסף על דלק כדי להגיע לכל משחק.
זה שהחלטת לבוא בבוקר ואתה קצת מזיע ועצבני לא נותן לך זכות לקרוא לנו קשקשנים.
48 שעות לקחת מנוי זה מספיק זמן,גם אם זה לא נראה לך,מה לעשות? ככה אני חושב.
אה.. ובלי קשר מזל טוב.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

הרוב פה עמדו בתור ולקחו מנוי זה שאתה החלטת לבוא בשעות העומס זו בעיה שלך.
ומזל טוב

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

שעת עומס ? מה זה שעת עומס ? מי יודע מתי יש שעת עומס ?
זה לא קניות לבית שאתה יודע ביום חמישי בכל שעה שתלך ולכל רמי לוי/שופרסל/חוצות להב וכו אתה תלך ויהיה שעות של עומס זה לקחת מנוי .

יכלו לחשוב על דברים הרבה יותר יצירתיים ונורמלים כדי לזרז את העינינים , אני אתמול אחרי שעה וחצי יצאתי עם מנוי , ובנוסף לאותמול בשעה 9 בערב בום סגרו לאנשים בפנים שחיכו בתור מ6-6וחצי.

ויכלו להגדיל את הקופות , ולחלק את האותיות ביותר הגיוני ולא מהאות ד' לאות ל' כי משפחת לוי ומשפחת כהן יש בארץ בשפע ברוך השם . אז ידוע שהתור הזה יהיה בין הארוכים , למהל א לחלק ביותר היגיון.

כל אלה שיצאו אחרי דקה/10 דקות/חצי שעה לא מתלוננים אבל לא מסתכלים על כל התמונה הכללית.

ואגב...בעזרת השם שנעבור את ת'ון, אני רוצה לראות איך יתנהלו אז עם מכירת הכרטיסים..
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

הראל כתב:שעת עומס ? מה זה שעת עומס ? מי יודע מתי יש שעת עומס ?
זה לא קניות לבית שאתה יודע ביום חמישי בכל שעה שתלך ולכל רמי לוי/שופרסל/חוצות להב וכו אתה תלך ויהיה שעות של עומס זה לקחת מנוי .

יכלו לחשוב על דברים הרבה יותר יצירתיים ונורמלים כדי לזרז את העינינים , אני אתמול אחרי שעה וחצי יצאתי עם מנוי , ובנוסף לאותמול בשעה 9 בערב בום סגרו לאנשים בפנים שחיכו בתור מ6-6וחצי.

ויכלו להגדיל את הקופות , ולחלק את האותיות ביותר הגיוני ולא מהאות ד' לאות ל' כי משפחת לוי ומשפחת כהן יש בארץ בשפע ברוך השם . אז ידוע שהתור הזה יהיה בין הארוכים , למהל א לחלק ביותר היגיון.

כל אלה שיצאו אחרי דקה/10 דקות/חצי שעה לא מתלוננים אבל לא מסתכלים על כל התמונה הכללית.

ואגב...בעזרת השם שנעבור את ת'ון, אני רוצה לראות איך יתנהלו אז עם מכירת הכרטיסים..
הראל, אני לא התלוננתי אבל כן מסתכל על התמונה הכללית. לפי כל התגובות שראיתי היו שעות של עומס מאתמול בצהריים עד היום אחר הצהריים. הנה מישהו כאן כתב שלפני כמה שעות הוא היה ולא היה שום תור.
אז כן, בכללי 95% מהמנוים שהלכו לקחת לא חיכו יותר מדיי זמן!!! ו5% נתקלו בתור ארוך ותקלות ספציפיות אתמול. ומה היה בשפע במכירת הכרטיסים לגמר, הא?
אולי מי שמתלונן לא מסתכל על התמונה הכוללת?

לגבי מכירת כרטיסים למשחק באירופה אם בע"ה נעבור - אם ההגרלה תזמן לנו משחק בשני בחוץ לא אמורה להיות בעיה ולחץ. אבל אם כן, יהיה שבוע (תוציא יום וחצי של שישבת) לחלק את הכרטיסים וכן זה לא הולך להיות פשוט. מה לדעתך צריך לעשות כדי שהמכירה הזו תתקיים כמו שצריך ?

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

1.שכל אחד שבא לקנות כרטיס יוגבל ל2 -3 כרטיסים בלבד ולא יותר . אנחנו יודעים מה קורה פה שכל אחד בא לקנות 5-6 כרטיסים ובדיוק כמו שבחלוקת מנויים שכל אחד בא לקחת 5-6 מנויים לכל המשפחה או החברים . צריך לעשות לזה הגבלה .

2. לפתוח יותר קופות , לא להסתפק ב6-8 קופות לפחות עשרה קופות.

3. להגדיל את שעות המכירה , נכון יש הרבה ילדים חופש גדול אפשר בבוקר , אבל יש אנשים שעובדים עד 4-5 בערב ואפילו עד 7-8 בערב , אפשר להוסיף עוד שעתיים עד 10 בלילה , לא יקרה כלום אם חד פעמי , בשבוע אחד יעבדו יותר עובדים של שפע כי יש קצת עומס . מה לעשות זה לא כל שנה .
גם אצלי בעבודה לפעמים אני עובד הרבה מהרגיל כי צריך , אז גם פה צריך .
תמונה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

למה לעשות הגבלה? אם קניתי 5 מנויים אני צריך לבוא פעמיים?

סמל אישי של משתמש
The red one

לגבי שעות - בכל יום עבדו מינימום 8 שעות, בשישי 5 שעות, והיו ימים שהאריכו את המכירה עד לשעה 20:00 ועבדו מ9 בבוקר. מה לא מספיק בשעות האלה?

לגבי הגבלת הכרטיסים - כמו שיקר שאל. לי יש 'חבורה' קבועה של 4 אנשים איתי בכל משחק. למה שאצטרך ללכת פעמיים כדי לקנות להם?
זה לא שיש הגבלה של כרטיסים למשחק, שאז אולי הייתי מבין את ההצעה הזו...

לגבי מספר קופות, אני אישית מסכים בנושא. השאלה אם המועדון יוכל להשקיע בעוד 3-4 קופות. אפשר לפתוח גם את הקופות ליד יציע הVIP.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

למה פעמיים.
כל מנוי זכאי לקנות 2 כרטיסים בערך . עם 5 מנויים יהיו לך עשרה כרטיסים.

ואני לא יודע כבר כמה מי שיש לו מנוי צריך לקנות עוד כרטיס בנוסף , כל אוהדי ההצלחות משנה שעברה הצטרפו עם מנויים השנה .

ולגבי השעות , לא אמרתי שיעבדו 20 שעות , אני די משוכנע שיש להם עוד עובדים.
יעשו משמרות
תמונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב: הראל, אני לא התלוננתי אבל כן מסתכל על התמונה הכללית. לפי כל התגובות שראיתי היו שעות של עומס מאתמול בצהריים עד היום אחר הצהריים. הנה מישהו כאן כתב שלפני כמה שעות הוא היה ולא היה שום תור.
אז כן, בכללי 95% מהמנוים שהלכו לקחת לא חיכו יותר מדיי זמן!!! ו5% נתקלו בתור ארוך ותקלות ספציפיות אתמול. ומה היה בשפע במכירת הכרטיסים לגמר, הא?
אולי מי שמתלונן לא מסתכל על התמונה הכוללת?

לגבי מכירת כרטיסים למשחק באירופה אם בע"ה נעבור - אם ההגרלה תזמן לנו משחק בשני בחוץ לא אמורה להיות בעיה ולחץ. אבל אם כן, יהיה שבוע (תוציא יום וחצי של שישבת) לחלק את הכרטיסים וכן זה לא הולך להיות פשוט. מה לדעתך צריך לעשות כדי שהמכירה הזו תתקיים כמו שצריך ?
אני אישית קיבלתי את המנוי תוך 5 דקות עמידה בתור ולא מתלונן כי לא יודע בדיוק אם הייתה אשמה של מישהו ואם כן אז של מי, אבל בקשר למכירת כרטיסים לאירופה לצורך העיניין, שמוכרים מלא כרטיסים ואין בעיה שייגמרו הכרטיסים,פשוט לפתוח את המכירה באינטרנט, ואז לאפשר הדפסה בבית כמו שיש בסמי עופר, היום לכל כרטיס יש ברקוד ולא צריך תורים של 15 אלף אוהדים, יש מכירה באינטרנט, כל אחד קונה בלי לחץ ובלי עצבים ובלי להיות בשמש ומדפיס לעצמו את הכרטיס בבית

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

הנה קיבלת(אדום בלב) עוד רעיון שעוד לא הספקתי לחשוב עליו..
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

blueman כתב: אני אישית קיבלתי את המנוי תוך 5 דקות עמידה בתור ולא מתלונן כי לא יודע בדיוק אם הייתה אשמה של מישהו ואם כן אז של מי, אבל בקשר למכירת כרטיסים לאירופה לצורך העיניין, שמוכרים מלא כרטיסים ואין בעיה שייגמרו הכרטיסים,פשוט לפתוח את המכירה באינטרנט, ואז לאפשר הדפסה בבית כמו שיש בסמי עופר, היום לכל כרטיס יש ברקוד ולא צריך תורים של 15 אלף אוהדים, יש מכירה באינטרנט, כל אחד קונה בלי לחץ ובלי עצבים ובלי להיות בשמש ומדפיס לעצמו את הכרטיס בבית
אחלה רעיון שבעולם. אבל אני חושב שצריך להערך לדבר כזה, ואני לא יודע אם שפע עובדים בשיטה הזו.

הראל - קודם כל לשפע אין הרבה עובדים כמו שאתה חושב.
דבר שני, למה לעשות את המכירה לטדי לפי מנויים? אין צורך בזה. מגרש של 30,000 מקומות, זה לא יתמלא.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אחלה רעיון שבעולם. אבל אני חושב שצריך להערך לדבר כזה, ואני לא יודע אם שפע עובדים בשיטה הזו.

הראל - קודם כל לשפע אין הרבה עובדים כמו שאתה חושב.
דבר שני, למה לעשות את המכירה לטדי לפי מנויים? אין צורך בזה. מגרש של 30,000 מקומות, זה לא יתמלא.
אם יעשו הסקת מסקנות ולמידה של האירוע ובאמת ירצו להשתפר אז זה לא בעיה, כל התשתית כבר קיימת, הרי הייתה מכירת מנויים באינטרנט, הדבר היחידי שצריך להוסיף זה מיפוי של איצטדיון טדי שאני בטוח שקיים כי כשהיו את משחקי היורו צעירות בארץ קניתי כרטיסים לשם דרך האינטרנט וזכור לי שמיפוי כזה היה
נערך לאחרונה על ידי blueman ב 14 יולי 2015, 16:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

אז ששפע יתחילו לעבוד בשיטה הזו , זה לא כזה מסובך ...
המכשול פה זה הברקוד , אם בטדי אין ברקוד בעיתי יהיה להדפיס כרטיס ,כי בהדפסה יש ברקוד .
תמונה

שלח תגובה