יכול להיות.שיש כתב:
לא חייב להיות קאץ' באמת. לנקודת הזמן הזאת זה מתאים לנו לו ולהם.
רשמי: ראדי חתם לשנתיים
Re: רשמי: ראדי סיכם לשנתיים
בסך הכל מופתע מאוד שמכבי משחררים אלינו (בחינם) שחקן כזה.Totti כתב:כותבים כאן אנשים מאוד אינטליגנטים(לצד כאלו שלא) וההודעות שלהם מאוד מפתיעות אותי.
רוני ידידי היקר, ממתי כדורגל נהפך מדע מדויק שאתה מחפש פה "קאץ"?
אתייחס ברשותך לראדי הבכיר ביותר, היתר זה סובייקטיבי לחלוטין.RedHell כתב:
המדד החשוב ביותר הוא 1, זה בעייתי בעינהם של אלו שטוענים שאולי זו החתמה פזיזה מידי.
אתה טוען שראדי הבכיר ביותר, למה? בגלל האליפויות? כי אם זה ככה אז גם שפונגין בכיר.
בכיר זה שחקן שמהווה חלק הכרחי מאותה הקבוצה שהצליחה, ראדי למעט העונה הראשונה עם אוסקר נמצא בירידה מתמדת והרבה פעמים מועדפים על פניו שחקנים אחרים.
ישנו חשש מסויים כי אף אחד לא יודע איזה ראדי נקבל, בעיקר אם הצוות רוצה בו להרכב ראשון.
למה?
כי לגבי כל אחד מהשמות שהועלו בהקשר שלנו היה לך ספק לגבי מרכיב אחד משמעותי לפחות:
או מידת ההתאמה שלו לשחק בקבוצה גדולה על כל המשתמע מכך
או מידת היכולת שלו להיות "מעל" השחקנים הקיימים בסגל
או מידת הוורסטיליות שהוא מביא איתו
או היכולת שלו להיות האקס פקטור בדרך לתואר
ועוד שאלות ותהיות רבות,
לגבי ראדי יש תהייה אחת, כושר נתון והיא תהייה כלפי כל שחקן בסגל שלנו, אבל כל היתר הם קונצנזוס במקרה שלו והם באו לידי ביטוי במועדון הגדול והחזק בישראל(על אף העונה הפחות טובה)
ויתרה מכך, ראדי לא עוד שחקן בסגל...אם תתנתק לרגע מהחיבה המוגזמת כלפי ציפורי נפשנו התמימות, על הנייר הוא השחקן הבכיר ביותר בקבוצה, עם הרקורד הכי מוכח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הוא משתכר 250 אלף דולר ברוטו, ללא פרמיות ותוספות, כדי להיות שחקן 16-18 בסגל שלהם.delta7 כתב: בסך הכל מופתע מאוד שמכבי משחררים אלינו (בחינם) שחקן כזה.
שמע חביבי, אנחנו מתקרבים למפלצת, אבל ביציע שלהם עדיין ישבו העונה שחקנים שהיו 11 מובילים אצלנו.
אל לנו לשכוח כי העמלק מחזיק בהמתחתו את הסגל החזק והעמוק בישראל(עדיין)
ואלו השמות(רק בקישור ובהתקפה) מאשתקד
ראדי
אייבינדר
מיטרוביץ
אייגבור
אלברמן
זהבה
מיכה
מרגוליס
בן בסט
יצחקי
פריצה
בדש
טל בן חיים
ורמוט
אז היו דורשים פיצוי של 100 אלף דולר, אולי גם מקבלים..אבל במידה ולא, הם "תקועים" עם חוזה כבר, פיגורה על הספסל ופחות מקום לרכש נוסף, הרי גם שם יש תקציב לבסוף
ובכל זאת זו הפעם הראשונה למיטב זכרוני שבעידן ג'ורדי הם משחררים שחקן בכיר למי ש(לפחות על הנייר) עומדת להיות יריבה לא פשוטה בדרך לתואר.Totti כתב: הוא משתכר 250 אלף דולר ברוטו, ללא פרמיות ותוספות, כדי להיות שחקן 16-18 בסגל שלהם.
שמע חביבי, אנחנו מתקרבים למפלצת, אבל ביציע שלהם עדיין ישבו העונה שחקנים שהיו 11 מובילים אצלנו.
אל לנו לשכוח כי העמלק מחזיק בהמתחתו את הסגל החזק והעמוק בישראל(עדיין)
ואלו השמות(רק בקישור ובהתקפה) מאשתקד
ראדי
אייבינדר
מיטרוביץ
אייגבור
אלברמן
זהבה
מיכה
מרגוליס
בן בסט
יצחקי
פריצה
בדש
טל בן חיים
ורמוט
אז היו דורשים פיצוי של 100 אלף דולר, אולי גם מקבלים..אבל במידה ולא, הם "תקועים" עם חוזה כבר, פיגורה על הספסל ופחות מקום לרכש נוסף, הרי גם שם יש תקציב לבסוף
מישהו יכול לתמצת מה חושבים על זה בפורום של הנבלות?
הפעם לשם שינוי מעניין אותי מה הם חושבים על העניין
דעות חלוקות בעיקר
מהפורום של חיפה, בעיניי הכי מחמיא עד עכשיו:
הם בנו קבוצה עפ עומק נדיר. ראדי אפילו לא שחרן הרכב אצלם, כי הובאן ואוגו מאיישים את האמצע. ראדי יכול להצטרף אליהם להיות קשר שלישי כשרוצים לעשות ליריבה גהנום באמצע.
ככה בונים לאליפות - קבוצה שבהתקפה יש לה בחירה בין המון כישרון: נוואקמה, שהר, בוזגלו, ברדה, ארבייטמן; ובקישור מליקסון, אוגו, הובאן, ראדי וגורדנה.
ומה שמדהים בכל הסיפור שעכשיו יש להם גם עמדת זר פנויה לחזק את עמדת המגן הזבלה שלהם. עשו שם עבודה נכונה בחלון ההעברות הזה. בלי סיפורים מה כל שחקן צריך להיות שווה אלא מחשבה איך מביאים את הכי טוב שיש לשוק פה להציע.
הם בנו קבוצה עפ עומק נדיר. ראדי אפילו לא שחרן הרכב אצלם, כי הובאן ואוגו מאיישים את האמצע. ראדי יכול להצטרף אליהם להיות קשר שלישי כשרוצים לעשות ליריבה גהנום באמצע.
ככה בונים לאליפות - קבוצה שבהתקפה יש לה בחירה בין המון כישרון: נוואקמה, שהר, בוזגלו, ברדה, ארבייטמן; ובקישור מליקסון, אוגו, הובאן, ראדי וגורדנה.
ומה שמדהים בכל הסיפור שעכשיו יש להם גם עמדת זר פנויה לחזק את עמדת המגן הזבלה שלהם. עשו שם עבודה נכונה בחלון ההעברות הזה. בלי סיפורים מה כל שחקן צריך להיות שווה אלא מחשבה איך מביאים את הכי טוב שיש לשוק פה להציע.
מישהו זוכר מקרה דומה בארץ בשנים האחרונות?
כאילו עברו שחקנים בין מכבי להפועל לדוגמא אבל לא בשנים שהם רצו לאליפות ראש בראש
כאילו עברו שחקנים בין מכבי להפועל לדוגמא אבל לא בשנים שהם רצו לאליפות ראש בראש
רובם אומרים שלום ותודה רבה על 3 אליפויות.ns75 כתב:מישהו יכול לתמצת מה חושבים על זה בפורום של הנבלות?
לא בוכים על זה יותר מדי.
קצת תלונות על זה ששחררו אותו דווקא אלינו אבל ממש בקטנה.
פתאום הקישור שלנו התדלדל מאוד, שלא לדבר על זה שמעבירים קשר טוב לקבוצה שבנתיים נראית הכי משמעותית במאבק נגדנו ומה נשאר בקישור? אלברמן שהוא עוגן בארץ אבל לדעתי באירופה לא מספיק טוב. מיטרוביץ שזו פשוט בדיחה שהוא נשאר ושלא הביאו קשר זר טוב ממנו, איגבור שהוא טוב כקשר אחורי "גרזן" אבל הרבה תלוי במצב הרוח שלו ודור פרץ שהוא אומנם פוטנציאל טוב אבל קשה להתבסס עליו. מילא אם יוקנוביץ היה מראה סימנים של קישור התקפי, אבל בנתיים זה נראה שהוא ישחק אותו דבר כמו שנה שעברה. מקווה מאוד שג'ורדי מכין הפתעה בקישור.
סתם ציטוט מהפורום של הצהבת.
סתם ציטוט מהפורום של הצהבת.
אלה שנגד-רובם שמחים שעזב אבל כועסים שזה אלינו, בטח כשזה בחינם כשמהם לוקחים ימבה כסף על כל שחקן.ns75 כתב:מישהו יכול לתמצת מה חושבים על זה בפורום של הנבלות?
אלה שבעד- נוציא רגע את הגזענים מהמשוואה, טוענים שבמשך שנתיים כבר הוא בין החלשים אצלם בקישור, שעם כל הכבוד לא שווה להזיק אותו בעלות של מיליון שקל לשנה, שהירידה שלו מתמדת.
ממה שאני דיברתי עם חברים זה פחות או יותר הדעות אצל כולם וזה דווקא מה שגורם לחששות, משני צדדי המתרס אני יכול לספור על יד אחת את אלה שהצטערו שהוא עוזב כי הוא חיוני לעומק של מכבי.
מגוון ציטוטים נרחב:
-לטעמי אחד הגדולים שהיו פה
ובבירור הטוב ביותר בעונת האליפות
-מלך, תודה על 3 אליפויות
-תודה על הכל מהארן. מאבני היסוד של השושלת הזאת.
מהטובים והמחויבים ביותר שלבש את החולצה בעשורים האחרונים.
מופת לעבודה קשה וטיפוס הדרגתי לצמרת הכדורגל כאן.
הרוויח ביושר את התארים האחרונים ואת העדנה של הקאריירה שלו. גבר שבגברים.
ת ו ד ה.
-
תודה לראדי על שלוש שנים של לב גדול וכמה מהלכי כדורגל שנזכור עוד הרבה שנים.
בעניין מקצועי אני חושב שזה כיוון נכון, חייבים לרענן ולחזק את האמצע, אני משוכנע שגורדי שיחרר רק כשידע שיש לו במאה אחוז שחקן או שניים מתאימים לקישור שלנו.
-אני מעדיף את ראדי ב50 אחוז מהיכולת שלו על מיטרוביץ', כמעט בכל יום. הוא לא היה הראשון שצריך ללכת ואני מקווה שלא נצטער על זה שהוא מגיע לב"ש.
-תודה רבה לשחקן שעזר לנו לצאת מהשנים הרעות שלנו.
בעיני הוא היה אחד מהסוסי עבודה הכי גדולים שיש ובקבוצה שנבנת מחדש חשוב שחקנים כאלה.
תודה על הרבה רגעים משמחים רק חבל שהבלאגן עם חלק מהקהל הרס קצת.
בהצלחה בבאר שבע (רק אישית כמובן קבוצתית שירדו ליגה מצידי )
-לטעמי אחד הגדולים שהיו פה
ובבירור הטוב ביותר בעונת האליפות
-מלך, תודה על 3 אליפויות
-תודה על הכל מהארן. מאבני היסוד של השושלת הזאת.
מהטובים והמחויבים ביותר שלבש את החולצה בעשורים האחרונים.
מופת לעבודה קשה וטיפוס הדרגתי לצמרת הכדורגל כאן.
הרוויח ביושר את התארים האחרונים ואת העדנה של הקאריירה שלו. גבר שבגברים.
ת ו ד ה.
-
תודה לראדי על שלוש שנים של לב גדול וכמה מהלכי כדורגל שנזכור עוד הרבה שנים.
בעניין מקצועי אני חושב שזה כיוון נכון, חייבים לרענן ולחזק את האמצע, אני משוכנע שגורדי שיחרר רק כשידע שיש לו במאה אחוז שחקן או שניים מתאימים לקישור שלנו.
-אני מעדיף את ראדי ב50 אחוז מהיכולת שלו על מיטרוביץ', כמעט בכל יום. הוא לא היה הראשון שצריך ללכת ואני מקווה שלא נצטער על זה שהוא מגיע לב"ש.
-תודה רבה לשחקן שעזר לנו לצאת מהשנים הרעות שלנו.
בעיני הוא היה אחד מהסוסי עבודה הכי גדולים שיש ובקבוצה שנבנת מחדש חשוב שחקנים כאלה.
תודה על הרבה רגעים משמחים רק חבל שהבלאגן עם חלק מהקהל הרס קצת.
בהצלחה בבאר שבע (רק אישית כמובן קבוצתית שירדו ליגה מצידי )
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 11 יולי 2015, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
באמת מחמיא ובינינו גם נכון. עשו עבודה נהדרת בחיזוק הקבוצה.Totti כתב:מהפורום של חיפה, בעיניי הכי מחמיא עד עכשיו:
ומה שמדהים בכל הסיפור שעכשיו יש להם גם עמדת זר פנויה לחזק את עמדת המגן ה***ה שלהם. עשו שם עבודה נכונה בחלון ההעברות הזה. בלי סיפורים מה כל שחקן צריך להיות שווה אלא מחשבה איך מביאים את הכי טוב שיש לשוק פה להציע.
https://www.youtube.com/watch?v=3RF3IfY7Cmc" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.israelsport.co.il/showArticle-10608" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.israelsport.co.il/showArticle-10608" onclick="window.open(this.href);return false;