matanred כתב:לאוהדי הפועל באר שבע אף פעם אין "מספיק":
נוואקמה מליקסון בוזגלו ברדה שהר צדק סוארס ראדי אוגו הובאן
אבל: למה לא פלט , למה לא דוידוב, למה לא אזולאי , למה לא רפאלוב או נאתכו או אלמוג כהן...
לכל אחד מותר להחזיק דעה...אבל צריך להיות בהזיה להמשיך לרטון על הסגל הלא נורמלי שיש לנו פה
אז זהו שזה לא קשור למספיק או לא מספיק.
הסגל שלנו היה צריך בגלל שיטת המשחק של ברק בכר שני קשרים אחוריים והחליטו להביא עוד קשר 50/50 ולסגור את הבאסטה וכןלכם מתלהבים משחקן שלא נמצא בשיא הכושר כאילו הבאנו את צ'אבי....
אז תסלח לי שאני לא נופל מהכיסא כי הבאנו את ראדי..
שזה אגב הבעיה היחידה שלי עם בניית הסגל.
delta7 כתב:
יכול היה להגיד לו ״סע יא איבני, לכל מקום שתרצה, רק לא לבאר שבע״
גם אני מוטרד מהעניין. איך ויתרו עליו כל כך בקלות ועוד ליריבה שלהם שגם כך התחזקה מאוד.
איפה הקאץ'?
אולי הוא סוס טרויאני שאמור להרוס לנו את חדר ההלבשה.....?
אדום זקן כתב:כמה שאתם פרנואידים זה לא ייאמן.
מביאים לכם את אחד משלושת הקשרים האחוריים הישראליים הכי טובים ואתם מחפשים את הקאטץ.
הבן אדם בכושר של ילד בן 20,שותה כל יום שמן זית ולימון,על מה אתם מדברים?
גורדי וויתר עליו כי יש לו מספיק קשרים בסגל וראדי רוצה לשחק הוא לא יכול לעצור אותו.
ולגבי אוהדי מכבי,הם חושבים שפוגבה ובנזמה צריכים לשחק אצלם בהרכב,סו וואט??
אחלה החתמה. מרוצה ממנה מאוד. עדיין שואל איפה הקאץ'?
דר אדום בנשמה כתב:אז זהו שזה לא קשור למספיק או לא מספיק.
הסגל שלנו היה צריך בגלל שיטת המשחק של ברק בכר שני קשרים אחוריים והחליטו להביא עוד קשר 50/50 ולסגור את הבאסטה וכןלכם מתלהבים משחקן שלא נמצא בשיא הכושר כאילו הבאנו את צ'אבי....
מה אתה יודע על השיטת משחק של בכר? מה הוא מתכנן או לא מתכנן לעשות עם ראדי? מה???
לא הבנתי משהו.
אתה אומר שהסגל שלנו צריך קשר אחורי בגלל השיטה של בכר.
נראה לך שהביאו את ראדי שלא על דעתו של בכר?
בהנחה והוא כן הגיע על דעתו של בכר - אתה מנסה ללמד את בכר כדורגל? מאיפה אתה יודע מה שיטת המשחק שלו? איזה סוג של שחקנים הוא אוהב? איזה אופי של שחקנים הוא רוצה בחדר הלבשה? מאיפה אתה יודע את כל זה שאתה יוצא בקביעות כאלו נחרצות?!
חלאס כבר. תהנה מהרגע. יהיו עוד מספיק רגעים שבהם תוכל להתלונן במהלך העונה.