רשמי: ראדי חתם לשנתיים
Re: רשמי: ראדי סיכם לשנתיים
זה שג'ורדי שיחרר אותו כל כך בקלות, ועוד אלינו, מראה לכם מה הוא חושב עליו בתור שחקן.
מטריד משהו,אלא אם אתם חושבים שג׳ורדי לא מבין כדורגל
הוא חושב שהוא מיצה את דרכו במכבי, לגיטימי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אל תדאג, זריהן חזר מחופשה, כנראה כבר מחר יחזור לסקר אותנואלדר כתב:החתמה מצוינת ולסגור את הבאסטה...
לחזק בזר תוך כדי תנועה לפי צורך
ועוד משהו שעיצבן אותי.. שירלי שלא מוציאה את הלשון מהתחת של גורדי רושנת ״באר שבע מחזקת את הסגל שלה שגם ככה עמוס״
כשזה מכבי אז זה בריא כשזה אצלנו זה עומס.. לא יאמן כמה צביעוצ

יכול היה להגיד לו ״סע יא איבני, לכל מקום שתרצה, רק לא לבאר שבע״Totti כתב:הוא חושב שהוא מיצה את דרכו במכבי, לגיטימי
אבל לא אמר
מי יכול לשלם היום 250 אלף דולר בהינף יד?
תפסיקו לחפש את השלילי.
במכבי רצו לרענן את הסגל, שחררו את ראדי.
הוא כבר לא אותו השחקן המוביל שהיה שם לפני שנתיים, בעיקר כי צורפו על מקומו כמה שחקנים מעולים.
אם תשאל את אוסקר גרסיה הבוקר, באר שבע עשתה את עסקת העונה מבחינתה.
18 שערים ב-60 משחקים, זה יותר מברדה אגב
תפסיקו לחפש את השלילי.
הוא כבר לא אותו השחקן המוביל שהיה שם לפני שנתיים, בעיקר כי צורפו על מקומו כמה שחקנים מעולים.
- dardasmiley
לאחר שיחה עם חבר אוהד מכבי שמכיר חלק מהנפשות הפועלות. ראדי שיחק במכבי 3 עונות איתם זכה בכל התארים האפשריים, יש שם מיצוי הדדי, כמו שיכול לקרות לכל אחד במקום עבודה. גורדי מכוון לשלומי אזולאי שהוא מחזיק ממנו ראדי צעיר. בגלל שהוא מכבד את ראדי הוא לא הביא לו אותו על הראש אלא חיכה שראדי ימצא קבוצה, מתוך הבנה שלא יהיה לראדי קשה. מאמין שכבר השבוע נשמע על החתמת אזולאי או אפילו גולסה שם.ns75 כתב:זה שג'ורדי שיחרר אותו כל כך בקלות, ועוד אלינו, מראה לכם מה הוא חושב עליו בתור שחקן.
אני מקווה לתקדים פירלו ביובנטוס 

סוף עונת המלפפונים? היה כיף!
*אם תשאל את אוסקר על ראדי של לפני 3 שנים.Totti כתב:מי יכול לשלם היום 250 אלף דולר בהינף יד?
תפסיקו לחפש את השלילי.
אני עם ns7 בקטע הזה, אם מכבי משחררים בחינם ועוד למי שטוענת להיות היריבה הישירה שלהם זה דיי אומר מה הם חושבים/מחזיקים מראדי של היום.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 11 יולי 2015, 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
קראתי שדאבור עדיין לא סגור במכבי בגלל 50 אלף יורו. כנראה שחצי מיליון יורו עדיין משחקים תפקיד במכבי.dardasmiley כתב:
לאחר שיחה עם חבר אוהד מכבי שמכיר חלק מהנפשות הפועלות. ראדי שיחק במכבי 3 עונות איתם זכה בכל התארים האפשריים, יש שם מיצוי הדדי, כמו שיכול לקרות לכל אחד במקום עבודה. גורדי מכוון לשלומי אזולאי שהוא מחזיק ממנו ראדי צעיר. בגלל שהוא מכבד את ראדי הוא לא הביא לו אותו על הראש אלא חיכה שראדי ימצא קבוצה, מתוך הבנה שלא יהיה לראדי קשה. מאמין שכבר השבוע נשמע על החתמת אזולאי או אפילו גולסה שם.
חוץ מזה אני לא השתכנעתי לגבי טביעת העין של קרויף לגבי שחקנים. יש לו הרבה יותר נפילות מהצלחות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- red and white
- Title: Almog
גולסה לא ישוחרר אלא אם כן ג'ורדי יהיה מוכן לשלם הרבה מאוד כסף לפאוק.
לגיטימי, בנקודת הזמן הזאת ראדי מצויין לנו ומיותר למכבי.RedHell כתב:
*אם תשאל את אוסקר על ראדי של לפני 3 שנים.
אני עם sn7 בקטע הזה, אם מכבי משחררים בחינם ועוד למי שטוענת להיות היריבה הישירה שלהם זה דיי אומר מה הם חושבים/מחזיקים מראדי של היום.
אתם שוב נתפסים בגיל.RedHell כתב:
*אם תשאל את אוסקר על ראדי של לפני 3 שנים.
אני עם ns7 בקטע הזה, אם מכבי משחררים בחינם ועוד למי שטוענת להיות היריבה הישירה שלהם זה דיי אומר מה הם חושבים/מחזיקים מראדי של היום.
הוא שמור פיזית כמו בן 20.
מוכן להתערב עליו בכתף-כתף עם כל שחקן בקישור שלנו, יחד עם אוגו הוא משאיר לכולם אבק.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אני חושב שהתדמית של הקבוצה והמועדון השתנה בשנים האחרונות בזכות אליניב ברדה, החזרה שלו רק עשתה טוב וגרמה לשחקנים שפעם לא היו מסתכלים עלינו- להגיע לכאן.
ליגיונרים כמו ארבייטמן , בוזגלו, בן סהר שחוזרים לארץ ובוחרים להגיע לכאן- מבשר על משהו אחר..
ראדי לפני כמה שנים הוצע לו לבוא לכאן, סירב למרות הסכומים הגולים שהוצעו לו, והיום הוא מסכם בקבוצה למרות שהוא למעשה שחקן מכבי תל אביב. בן סהר יענקלה רוצה אותו, הפועל תל אביב מציה לו את הסכום המקסימלי שהם יכולים להציע כדאי שיצטרך אליהם, והוא מחליט לחתום אצלנו..
אני חושב שמעבר לזה שהחתימה של ברדה הייתה נכונה מקצועית, היא היית חתימה גם נכונה אסטרטגית לטווח הרחוק . !!!
ועכשיו בעידן של האיצטדיון החדש והביתי ביותר זה הולך להיות אופרייה!
ועכשיו אחרי שהסגל נוצץ, עם שחקנים כמו צדק, סוארז, בוזגלו, נוואקמה, סהר, וברדה- שכל אחד משמות האלה בקלות היה יכול לשחק היום בקבוצה בדרג גבוהה יותר - חובת ההוכחה עליהם השמה, חייב להיט העונה תואר עם סגל נוצץ שכזה!
ליגיונרים כמו ארבייטמן , בוזגלו, בן סהר שחוזרים לארץ ובוחרים להגיע לכאן- מבשר על משהו אחר..
ראדי לפני כמה שנים הוצע לו לבוא לכאן, סירב למרות הסכומים הגולים שהוצעו לו, והיום הוא מסכם בקבוצה למרות שהוא למעשה שחקן מכבי תל אביב. בן סהר יענקלה רוצה אותו, הפועל תל אביב מציה לו את הסכום המקסימלי שהם יכולים להציע כדאי שיצטרך אליהם, והוא מחליט לחתום אצלנו..
אני חושב שמעבר לזה שהחתימה של ברדה הייתה נכונה מקצועית, היא היית חתימה גם נכונה אסטרטגית לטווח הרחוק . !!!
ועכשיו בעידן של האיצטדיון החדש והביתי ביותר זה הולך להיות אופרייה!
ועכשיו אחרי שהסגל נוצץ, עם שחקנים כמו צדק, סוארז, בוזגלו, נוואקמה, סהר, וברדה- שכל אחד משמות האלה בקלות היה יכול לשחק היום בקבוצה בדרג גבוהה יותר - חובת ההוכחה עליהם השמה, חייב להיט העונה תואר עם סגל נוצץ שכזה!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
פחות גיל יותר יכולת.Totti כתב: אתם שוב נתפסים בגיל.
הוא שמור פיזית כמו בן 20.
מוכן להתערב עליו בכתף-כתף עם כל שחקן בקישור שלנו, יחד עם אוגו הוא משאיר לכולם אבק.
גם אליה והובאן לא ילדים ואין מילה על זה, אני גם דיי בטוח שמבחינת כושר גופני ראדי לא נופל מאף אחד אצלנו.
הבעיה היא אחרת, ראדי של לפניי 3 שנים אצל אוסקר ועונה לפניי כן אצל סכנין היה שחקן מדהים, מאז לאט לאט חלה ירידה ביכולת שלו, מחברים שאוהדי מכבי אני יכול להגיד לך שמצד אחד הוא פתאום יכול לתת הבלחות כאילו הינה חוזר אותו שחקן של אוסקר ומצד שני הם אומרים שהיו הרבה, אפילו יותר מידי משחקים שראדי לא מצליח לעשות דברים פשוטים כנו למסור כדור, לחטוף ליריב או לעצור כדור כמו שצריך.
הלוואי והם טועים וייקרה פה מקרה פירלו, אבל אם לא אז כמו שאמרו לפניי, אנחנו עם המון שחקנים שעברו את גיל ה30-32 שחתומים פה ליותר משנה עם חוזים לא קטנים שעלולים בהמשך להכביד על התקציב.