הרכב, מערך ושיטת משחק- 2015-2016
Re: הרכב, מערך ושיטת משחק- 2015-2016
יש היררכיה ובזו של בכר, לפחות על פניו, אוחיון לפני טאהה. העונה ארוכה, טאהה עוד ישחק ולא מעט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא בטוח שזו ההיררכיה וגם אם כן, אני לא חייב להסכים.Totti כתב:יש היררכיה ובזו של בכר, לפחות על פניו, אוחיון לפני טאהה. העונה ארוכה, טאהה עוד ישחק ולא מעט.
בטוח, באלף אחוז. אוחיון שחקן של בכר, ברק אימן אותו ונתן לו למה שסידרה לו חוזה במכבי חיפה, גם כמגן גם כבלם.
על פניו, אין שוך סיבה שהוא יעדיף על טאהה.
אתה יכול לא להסכים, אף אחד לא כפה עלייך כלום.
על פניו, אין שוך סיבה שהוא יעדיף על טאהה.
אתה יכול לא להסכים, אף אחד לא כפה עלייך כלום.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
ברדה בתפקיד קהת
- ForeverRed
במקום להתאים מערך לשחקנים, הוא מנסה להתאים שחקנים למערך (ברדה).yossi כתב:ואם הוא כן חושב שברדה מתאים לקישור?
לא יודע למה חושבים פה שהוא משחק במערך הזה כדי להמציא מקום לברדה. גם בק"ש הוא שיחק ככה.
זאת הטעות ומכאן הטענות.
עברה בי איזו מחשבה בראש , שהר כנף שמאל , בוזי ימין , וואקמה ישחק 9 מדומה, אם זה יעבוד זה עלול להפוך למפלצת תלת ראשית , המסי נאיימר וסוארז של הליגנ הישראלית.
גם עם שהר באמצע - זה די דומה. אל תשכח שיהיו חילופי מקומות . כבר במשחק האימון האחרון היה אפשר לראות שבכר מנסה את ווקמה בתור החלוץגיא חניה כתב:עברה בי איזו מחשבה בראש , שהר כנף שמאל , בוזי ימין , וואקמה ישחק 9 מדומה, אם זה יעבוד זה עלול להפוך למפלצת תלת ראשית , המסי נאיימר וסוארז של הליגנ הישראלית.
גם אני חושש מזה.ForeverRed כתב: במקום להתאים מערך לשחקנים, הוא מנסה להתאים שחקנים למערך (ברדה).
זאת הטעות ומכאן הטענות.
אף פעם לא הייתי משוכנע ש- 4-3-3 מתאים לחומר השחקנים שלנו.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
הייתי משחק על בן סהר כשחקן קו שמאל כמו טל בן חיים עם המהירות. זה מה שהיה חסר לנו
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
גורש
ביטון סוארס צדק דוידזאדה
אוגו
הובאן
מליקסון
וואקמה, בוזגלו
שהר
הרכב לאליפות.
ספסל : ברדה, ארבייטמן, גורדנה, ראדי, אוחיון, לואי, תורג'מן/אילוז, לבקוביץ
ביטון סוארס צדק דוידזאדה
אוגו
הובאן
מליקסון
וואקמה, בוזגלו
שהר
הרכב לאליפות.
ספסל : ברדה, ארבייטמן, גורדנה, ראדי, אוחיון, לואי, תורג'מן/אילוז, לבקוביץ
4-3-3- לא מתאים לחומר השחקנים שלנו? אי אפשר לפסול מערך, רק בגלל שברדה נמצא בסגל.
ברדה הוא אולי השחקן היחידי בסגל שדי בעייתי לראות אותו משתלב, כמה כזה נשמע אבוסרדי.
אבל חוץ ממנו, המערך הזה מתאים לנו כמו כפפה ליד, במיוחד אם גם ראדי יגיע.
ברדה הוא אולי השחקן היחידי בסגל שדי בעייתי לראות אותו משתלב, כמה כזה נשמע אבוסרדי.
גם בלי ברדה.zivmay כתב:4-3-3- לא מתאים לחומר השחקנים שלנו? אי אפשר לפסול מערך, רק בגלל שברדה נמצא בסגל.
אם אתה רוצה לשלב גם את בוזגלו, גם את מלעקסון וגם את טוני באותו הרכב אז המערך לא מתאים.
אם כבר, 4-2-3-1 עם השלושה שציינתי מאחורי שהר יכול להיות מעניין מאוד. עם חילופי מקומות בין הרביעייה ההתקפית זה עשוי להיות קטלני.
סוארס באמצע תוקע את כל המשחק, מעלה לי את הסעיףYallaHapoel כתב: לא מסכים.
חושב ששחקן כמוהו בקישור זה בדיוק מה שחסר לנו.
ד"א למה מרכיבים את אוחיון לפני טאהא?
לא יכול לראות אותו שם
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
וזה מה שמפריע לי, שהוא לא רוצה להוציא אותו מההרכב אז הוא שם אותו בעמדות שלא מתאימות לו.zivmay כתב:4-3-3- לא מתאים לחומר השחקנים שלנו? אי אפשר לפסול מערך, רק בגלל שברדה נמצא בסגל.
לא יקרה כלום אם ברדה יצא מההרכב.
לפי דעתי ההרכב ישתנה כתלות ביריבה. מול קבוצות תחתית שמסתגרות נשחק 4-2-4. וואקמה יחליף את ראדי או משהו כזה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;