רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: רישמי: בן שהר סיכם ל3 שנים במועדון
במכבי זה חשש מהול בשחצנות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לדברי סוכנו, אבי נמני, שהר העדיף את הצעתה של באר-שבע על פני הצעה כספית כמעט זהה שקיבל ממועדון נעוריו הפועל תל-אביב. שכרו יהיה דומה לזה שמקבלים השחקנים הבכירים בבאר-שבע.

תן לי לנחש. "למה מי זה בן שער ? שחקן פח"Totti כתב:במכבי זה חשש מהול בשחצנות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מחר מבחן מאוד מאוד חשוב אבל מה אני יעשה, כשזה קשור לב"ש אני מאבד את תחושת הזמן...maor20094 כתב: אשכרה נכנסת לפורומים שלהם ?
הרבה זמן פנוי
יותר בכיוון שלגדי כתב:
תן לי לנחש. "למה מי זה בן שער ? שחקן פח"
״אוברייטד בטירוף. עכשיו יש להם שלושה חלוצים שיבקיעו יחד 15 גולים״
ספרו לי עוד על מכונת השערים עדן בן בסט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
אם אני זוכר נכון אז ברדה קיבל קצת פחות ממיליון שקל ובוזגלו בסביבות החצי מיליון.גדי כתב:ערוץ הספורט:
"אפרופו הפועל תל אביב, ההצעה שלה לשהר עמדה על כ-400 אלף דולר לעונה, גבוהה יותר מזאת של באר שבע. בבירת הנגב התעקשו על כך שהמסגרת התקציבית לא תישבר, וגם אחרי חתימתו של החלוץ, יש שלושה שחקנים במועדון שמרוויחים יותר ממנו"
כמו שכתבתי אתמול: השכר של שחקן שבא עם כרטיס ביד מורכב משכר שנתי + מענק חתימה שמחולק על פני מספר שנות החוזה שלו.
אנחנו לא יודעים כמה ברדה ובוזגלו קיבלו מענק חתימה
הגיוני - בוזגלו זה על 50% כרטיס.red and white כתב: אם אני זוכר נכון אז ברדה קיבל קצת פחות ממיליון שקל ובוזגלו בסביבות החצי מיליון.
מליון שקל זה 270K דולר בערך. חלק את זה על שלוש שנים ויש לך עוד 90K לשנה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
ממשיכים לספר כמה שבש זה חור וסהר הולך לגור עם גמלים....
מקווה לראות אותו גר באיזור.YallaHapoel כתב:ממשיכים לספר כמה שבש זה חור וסהר הולך לגור עם גמלים....
- The red one
YallaHapoel כתב:ממשיכים לספר כמה שבש זה חור וסהר הולך לגור עם גמלים....

- OMERREMO33
מליקסון וילה בעומר,בוזגלו וילה בלהבים ככה שבן שהר וילה במיתרגדי כתב:
מקווה לראות אותו גר באיזור.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
גם הרושם העיקרי שלי, פתאום בן שהר הפך להיות בלוף שהם לא רצו מהתחלה.אדום בלב בנשמהההה כתב:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ForeverRed
מה עם מקור?maor20094 כתב:לדברי סוכנו, אבי נמני, שהר העדיף את הצעתה של באר-שבע על פני הצעה כספית כמעט זהה שקיבל ממועדון נעוריו הפועל תל-אביב. שכרו יהיה דומה לזה שמקבלים השחקנים הבכירים בבאר-שבע.
- The red one
לא יודע אם פתאום, ואתה גם לא יכול להכליל 10 אנשים בפורום השחקן כ'כולם'.
אבל בכללי, אם תשאל את רוב האנשים אוהדי הכדורגל בישראל, אנשים לא מזחיקים מבן שהר כ-זה שחקן ענק וכ-זאת החתמה שוברת שיוויון. למען האמת, גם אני אישית חושב שעם קצת יותר מאמץ ואולי קצת הרבה מזל היינו מוצאים משהו טוב יותר. זו ביקורת לגיטימית להעביר בסה"כ.
מה שכן, לא חושב שצריכה להיות התעסקות לא בכסף וכמה הוא קיבל והאם זה טו מאץ' או לא (חשוב לכם? תקנו מנוי, זאת הדרך היחידה להחזיר לאלונה) ומה אומרים בפורומים של קבוצות אחרות. הגלגל מתהפך. פעם אנחנו פה, פעם אנחנו שם ..
אבל בכללי, אם תשאל את רוב האנשים אוהדי הכדורגל בישראל, אנשים לא מזחיקים מבן שהר כ-זה שחקן ענק וכ-זאת החתמה שוברת שיוויון. למען האמת, גם אני אישית חושב שעם קצת יותר מאמץ ואולי קצת הרבה מזל היינו מוצאים משהו טוב יותר. זו ביקורת לגיטימית להעביר בסה"כ.
מה שכן, לא חושב שצריכה להיות התעסקות לא בכסף וכמה הוא קיבל והאם זה טו מאץ' או לא (חשוב לכם? תקנו מנוי, זאת הדרך היחידה להחזיר לאלונה) ומה אומרים בפורומים של קבוצות אחרות. הגלגל מתהפך. פעם אנחנו פה, פעם אנחנו שם ..
בחיפה זה בכלל מוות, האוהדים שם בשוק ולא מבינים איך המותג מכבי חיפה כלשונם הפך להיות העדיפות השלישית בישראל אחרי ב״ש ומכביTotti כתב:במכבי זה חשש מהול בשחצנות