רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: בן שהר?

שליחה על ידי גדי »

גדי כתב:לדעתי לפחות את הנושא הזה אפשר לנעול. אין מצב בעולם שבן סהר ישחק בהפועל באר שבע העונה.
אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס ני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס ני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס ני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס ני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס ני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס ני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס ני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס אני חומוס
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

Re: רישמי: בן שהר סיכם ל3 שנים במועדון

שליחה על ידי Totti »

עשיתי את זה חברים, זה עבד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

OMERREMO33 כתב:הרבה בהצלחה (לדעתי לא שווה 450 אלף דולר)
וגדי איזה מענק ולמי?
מענק מאופ"א. אני מתכוון שנצחון על תון יכול להתחיל להחזיר את ההשקעה. מבלי לקחת בחשבון הכנסה של מאות אלפי דולרים בסיבוב הבא עמה יאעמיק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

די כבר להתעסק בכסף, תהנו מהרגע

ההחתמה הגדולה ביותר בעידן אלונה, מספרית ותדמיתית.
הנצחון הזה בקרב עם מכבי חיפה והגועל מסמל תחילתו של עידן חדש.
מקווה שבן יוכיח שהוא שווה את המאבק ויקח אותנו לגבהים חדשים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב:ללא ספק החתמה שמציבה אותנו בקנה מידה אחד עם הגדולות, ורק מבססת את מעמדנו כקבוצה גדולה בכדורגל הישראלי ולא אפיזודה חולפת.

מבחינה מקצועית? אני דיי חושש מההחתמה הזו. יש לנו המון שחקנים על החלק ההתקפי, וכל אחד מהם חתיכת שם, שאני לא יודע עד כמה יקבל בשקט את הספסל שלו..
תראה, השנה זה ברור לכל שחקן שיש תחרות על ההרכב כי כולם כוכבים, אם אנחנו רוצים להתמודד מול מכבי אז אנחנו חייבים סגל ארוך של שחקנים טובים, וברגע שיש פציעות\הרחקות וכו יעלו לך מהספסל שחקנים באותה הרמה לפחות.
אם במכבי זה עובד גם פה אין סיבה שזה לא יעבוד.
אם אנחנו מסתכלים רק על השלישיה הקידמית, במכבי יש לך לא פחות מ 8 שחקנים שמתמודדים על 3 מקומות, שאם אתה מוציא את ערן זהבי שהוא בהחלט באנקר שם, אז 7 שחקנים על שני מקומות (טב״ח,יצחקי,וורמוט,מיכה,בדש,חלוץ זר במקום פריצה,בן בסט).
אצלנו לעומת זאת על שלושת המקומות מתמודדים 7 שחקנים (ברדה,שהר,מליקסון,בוזגלו,נוואקמה,ארבייטמן,גורדנה)
בליגה כל כך ארוכה, עם אירופה,גביע הטוטו וגביע המדינה יש מקום לכולם בסגל, ואם בכר ידע לחלק כוחות ולתת לטובים ביותר לשחק אין סיבה שיהיו מירמורים או בעיות

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:די כבר להתעסק בכסף, תהנו מהרגע

טוטי - אני אוהב אותך. תחשוב שום פעם עם אתה רוצה להתחתן.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

פעם ראשונה שניצחנו במאבק עם מכבי חיפה על שחקן.

כל הכבוד לאלונה ואלי

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

Totti כתב:די כבר להתעסק בכסף, תהנו מהרגע

לא מתעסק בכמה אלונה שפכה, זה הכיס שלה ושל אלי ומבחינתי ברור שאני שמח.
אבל אל תשכחו שברדה ובוזגלו מקבלים פחות ממנו, והולך להיות לנו חגיגה לצערי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
zelik
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי zelik »

אוהדי מכבי בפורום שלהם מאוד חוששים מבאר שבע. הם לא מאמינים

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

"הוא ירוויח כ-390 אלף דולר לעונה, בדומה לחוזה של מאור בוזגלו."
מתוך וואן..ברמן מנסה למנוע סיכסוכים

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ערוץ הספורט:

"אפרופו הפועל תל אביב, ההצעה שלה לשהר עמדה על כ-400 אלף דולר לעונה, גבוהה יותר מזאת של באר שבע. בבירת הנגב התעקשו על כך שהמסגרת התקציבית לא תישבר, וגם אחרי חתימתו של החלוץ, יש שלושה שחקנים במועדון שמרוויחים יותר ממנו"

כמו שכתבתי אתמול: השכר של שחקן שבא עם כרטיס ביד מורכב משכר שנתי + מענק חתימה שמחולק על פני מספר שנות החוזה שלו.
אנחנו לא יודעים כמה ברדה ובוזגלו קיבלו מענק חתימה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

blueman כתב: תראה, השנה זה ברור לכל שחקן שיש תחרות על ההרכב כי כולם כוכבים, אם אנחנו רוצים להתמודד מול מכבי אז אנחנו חייבים סגל ארוך של שחקנים טובים, וברגע שיש פציעות\הרחקות וכו יעלו לך מהספסל שחקנים באותה הרמה לפחות.
אם במכבי זה עובד גם פה אין סיבה שזה לא יעבוד.
אם אנחנו מסתכלים רק על השלישיה הקידמית, במכבי יש לך לא פחות מ 8 שחקנים שמתמודדים על 3 מקומות, שאם אתה מוציא את ערן זהבי שהוא בהחלט באנקר שם, אז 7 שחקנים על שני מקומות (טב״ח,יצחקי,וורמוט,מיכה,בדש,חלוץ זר במקום פריצה,בן בסט).
אצלנו לעומת זאת על שלושת המקומות מתמודדים 7 שחקנים (ברדה,שהר,מליקסון,בוזגלו,נוואקמה,ארבייטמן,גורדנה)
בליגה כל כך ארוכה, עם אירופה,גביע הטוטו וגביע המדינה יש מקום לכולם בסגל, ואם בכר ידע לחלק כוחות ולתת לטובים ביותר לשחק אין סיבה שיהיו מירמורים או בעיות
אם כבר נכנסו לזה - קשה להשוות.

נתחיל מזה שבן בסט אצלהם כן ממורמר, יצחקי לא ממש בסיפור והוא יודע את זה, כנ"ל בדש ו-ורמוט לפחות עד העונה הזאת. נשארת עם טב"ח, מיכה ואולי איזה חלוץ זר.

אצלנו לעומת זאת - אף אחד מ6 השחקנים הראשונים שכתבת (להוציאאת גורדנה) לא מורגל למעמד הזה של שחקן ספסל ולא אמר לעצמו בתחילת העונה "אני אהיה שחקן ספסל". ברור שהם יצטרכו להתמודד עם זה, וברור שאפשר לעשות את זה בצורה נהדרת, אבל זה מעלה טיפה חששות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איזה כיף. איזה חלום.

אל תזיינו את מח על שיטות והרכבים, על מתאים יותר או פחות, יקר או יקר מאוד.

תעצמו עניים לכמה רגעים, תזכרו בחנן פדידה, ברטוש טרכולסקי, ווילאם נגובו, פטה בנגורה...

ואז תמשיכו בחייכם...אתם אוהדים של מועדון גדול

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

רק אני שמתי לב שהכרזה יצאה שהשחקנים נמצאים על המטוס?
#מחפשאשסתם

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

taltal כתב:רק אני שמתי לב שהכרזה יצאה שהשחקנים נמצאים על המטוס?
#מחפשאשסתם
זה כדיי למנוע מצב שבו מאור מתקשר לאבא שלו על המטוס ואומר לו "אבא נמאס לי, מה הם מחתימים את בן שהר עם שכר גבוה משלי, זהו זה אבא עוברים לקפריסין".
:mrgreen:
פתאום אחריי שעתיים כתבה על זה שמאור בוזגלו עובר לקפריסין ויחתום שם על חוזה של מיליון אירו עם שטרות לא מסומנים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה