אתה מגזים לאללהdoctorslayer כתב:אם שהר חותם ב450 אלף דולר לעונה, הלך החדר הלבשה וכל העונה הקרובה
ואני לא מגזים.
רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: בן שהר?
אולי זה קרוב משפחה של שחקן ???אביאל כתב: מבאס לגמרי.
לא הייתי מתרגש מידי. צנציפר מחפש אש - לא חייבים להתקשר לפולין.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אולי אני סתם טועה אבל אם זכור לי נכון פורסם בזמנו שלמליקסון יש סעיף בחוזה שבו השכר שלו יהיה שווה לשחקן שמשתכר הכי גבוה בקבוצה, משמע הולכים לעלות למלי 150k$?
אם כתבה של העלוב נפש הזה מצליחה ככה לרגש אתכם הוא עשה את שלו.
מה אתם מתרגשים, בעיה להמציא?
שומעים, שחקן בכיר סיפר לי בעילום שם שהוא נכנס לאלונה לחדר דפק על השולחנות ואמר שאם לא משווים את החוזה שלו לזהבי הוא הולך.
ככה הם ממציאים, עילום שם, זאת הדרך של העיתונאים לא לקחת אחריות על מה שהם כותבים.
שכחתם כבר כמה הם בכו על אלישע ודיברו "בעילום שם", ופתאום בכר בא "אנחנו מרגישים את השינויים".
דפדפו מהטמבל הזה.
מה אתם מתרגשים, בעיה להמציא?
שומעים, שחקן בכיר סיפר לי בעילום שם שהוא נכנס לאלונה לחדר דפק על השולחנות ואמר שאם לא משווים את החוזה שלו לזהבי הוא הולך.
ככה הם ממציאים, עילום שם, זאת הדרך של העיתונאים לא לקחת אחריות על מה שהם כותבים.
שכחתם כבר כמה הם בכו על אלישע ודיברו "בעילום שם", ופתאום בכר בא "אנחנו מרגישים את השינויים".
דפדפו מהטמבל הזה.
מה בדיוק עשה שהר באירופה?אדום זקן כתב: בחייאת דינאק,אתה אדם רציני,מה זה השטויות האלה??
לכל דבר יש זמן ומומנטום.
שבוזגלו וברדה חתמו כאן לא היו עוד 12 מליון שקל בתקציב ממכירת כרטיסים.
אף אחד לא עמד להם עם אקדח על הרקה.
לבוזגלו להזכירך פתחו חוזה שנה שעברה מתוך הערכה.
אי אפשר להיות צר עין כל הזמן ולהסתכל על אחרים.
שהר בניגוד לבוזגלו שיחק 7 שנים באירופה,בליגות בכירות,הרזומה שלו הרבההה יותר עשיר מבוזגלו עם כל הכבוד למאור.
תחשוב סיטואציה שמאור חוזר לארץ אחרי 7 שנים באירופה,כמה הוא מבקש? באחריות לא פחות משהר.
הוכיח שהוא אורז מזוודות מהר כל קיץ?
מי הביא למצב הזה שיש כסף, הצלחה, ובסיס אוהדים שגדל אם לא השחקנים המובילים הנוכחיים שבראשם בוזגלו?
תקרא לזה צרות עין, ככה המוח של הכדורגלנים עובדים. גם של מסי ורונאלדו.
אם אלונה החליטה להיכנס למגרש של גולדהאר, אלא הסכומים.yossi כתב: מה בדיוק עשה שהר באירופה?
מי הביא למצב הזה שיש כסף, הצלחה, ובסיס אוהדים שגדל אם לא השחקנים המובילים הנוכחיים שבראשם בוזגלו?
כמו שבמכבי יש שחקנים שמרוויחים פחות מבן בסט למרות שנתנו הרבה יותר ממנו.
ככה זה, לכל שחקן יש היצע וביקוש לכל נקודת זמן.
ודי לזלזל בבן שהר. ההתעקשות שלו להישאר באירופה שווה הרבה יותר מקצועית מאשר הגולים של זהבי או אלירן עטר בארץ, הלוואי ולכל השחקנים הישראלים היה כזה אורך רוח להיאבק על מקום ברמות הגבוהות.
מפתיע אותי בכלל שהוא חוזר הקיץ כי הוא אחרי עונה די טובה.
באמת שאין טעם להתרגש מכל כתבה כזו.
תזכרו שהה שעברה שפרסמו שיש מחנות בקבוצה ושמליקסון ובוזגלו לא מסתדרים.
מאז ראינו המון תמונות שלהם בבילויים משותפים.
תזכרו שהה שעברה שפרסמו שיש מחנות בקבוצה ושמליקסון ובוזגלו לא מסתדרים.
מאז ראינו המון תמונות שלהם בבילויים משותפים.
מבחינתי העובדה שהבן אדם ניסה בכל כוחו להצליח באירופה והחזיק שם מספיק שנים בליגות הבכירות,במוסר אימונים אחר הוא כבר שווה את ה300+yossi כתב: מה בדיוק עשה שהר באירופה?
קבלת ההחלטות שלו היא נושא אחר.
היה מאוד מעניין אותי אם שחקן זר ברזומה דומה היה מבקש סכומים כאילו,גם אז הייתם מדברים על שיוויון.
ישראלי לישראלי שווה צרות עין ולא רק בכדורגל.
אז אם ברדה ובוזגלו מרוויחים 300 נניח אז זהו? כל מי שירוויח יותר ייצור מרמור? חלאס כבראביאל כתב:ב"ש באולטימטום לשהר: תשובה עד הערב
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 93,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע הציבה בפני בן שהר אולטימאטום לתשובה סופית עד הערב לגבי הצטרפותו לקבוצה. במקביל, מנסים בהפועל ת"א לשכנע את החלוץ לחזור לשחק במועדון נעוריו, ואף קיימו איתו פגישה לילית.
שהר, שחקן חופשי החל מהקיץ האחרון לא קיבל הצעות לשחק בחו"ל. במכבי חיפה החליטו לרדת ממנו בשל דרישותיו המוגזמות, לטענתם, בבאר שבע, לעומת זאת, החליטו ללכת עליו, ולכן מקורבים לעסקה טענו כי הוצע לו שכר של כ-450 אלף דולר, דבר שיצר דמורליזציה בקרב שחקנים בכירים במועדון.
"לא יכול להיות ששהר יקבל סכומים כאלו בזמן שבוזגלו, ברדה ועוד שחקנים שעשו יותר ממנו, לא מתקרבים לכך", אמר אחד השחקנים.
בהפועל, מנגד, לא ויתרו על האפשרות לצרפו ואף הציעו לו בפגישה לילית חוזה לארבע שנים, בו ירוויח מידי שנה 350 אלף דולר. במועדון הביעו אופטימיות גדולה שהוא יגיע בסופו של דבר להפועל ת"א.
"יש לי חוזה גבוה בכ-100 אלף דולר מבאר שבע", הסביר שהר לסביבתו הקרובה. "אני צריך לדאוג לעתיד שלי". הנטייה כרגע היא ללכת על האופציה של באר-שבע, אולם ייתכן כי יהיה טוויסט של הרגע האחרון לגבי הפועל ת"א.
אצל גולדהאר מודעים למצב וגם שחקני גיבוי מרוויחים חוזים גבוהים.yedidel כתב:
אם אלונה החליטה להיכנס למגרש של גולדהאר, אלא הסכומים.
כמו שבמכבי יש שחקנים שמרוויחים פחות מבן בסט למרות שנתנו הרבה יותר ממנו.
ככה זה, לכל שחקן יש היצע וביקוש לכל נקודת זמן.
ודי לזלזל בבן שהר. ההתעקשות שלו להישאר באירופה שווה הרבה יותר מקצועית מאשר הגולים של זהבי או אלירן עטר בארץ, הלוואי ולכל השחקנים הישראלים היה כזה אורך רוח להיאבק על מקום ברמות הגבוהות.
מפתיע אותי בכלל שהוא חוזר הקיץ כי הוא אחרי עונה די טובה.
אם לזה אלונה מכוונת?
אני האחרון שיתנגד. אם הכוונה היא להנחית את שהר כשאצל כל השאר לא תהיה תזוזה כלפי מעלה זה גם בסדר, אבל עלולות להיות לזה השלכות.
זהבי קיבל חוזה כפול משל בן בסט. אם בוזגלו יתן יותר מספרים משהר, הוא ידרוש לפתוח חוזה ובצדק.
שוב, אם אלונה מוכנה לעמוד בזה, אז אין בזה שום בעיה.
מקצועית, אין לי משהו נגד שהר.
אבל בואו לא נהפוך אותו למשהו שהוא עדיין לא הוכיח.
יש לו הרבה מה להוכיח, בטח בעמדה שמייעדים לו אצלנו בה מיעט לשחק.
אני כמעט בטוח שההצעה שלנו לא עוברת את ה350 אלף דולר בשום מצב.
הכל משחקי סוכנים. משתמשים בנו כדי לקבל יותר בחיפה או תל אביב.
הכל משחקי סוכנים. משתמשים בנו כדי לקבל יותר בחיפה או תל אביב.
מעבר לשכר של ברדה ובוזגלו הם קיבלו מענק חתימה כי הם באו עם כרטיס ביד. גם שהר בא עם כרטיס ולכן כל סכום שנזרק באוויר יכול לכלול גם את הנושא הזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בן שהר שניסה בכל הכול למצות את עצמו באירופה והחזיק מעמד די יפה, לעומת ערן זהבי שלא הצליח באירופה וחזר לארץ עם הזנב בין שתי הרגליים.
הבעיה היחידה של שהר היא קבלת ההחלטות שלו, הוא חייב לעשות את מקרה זהבי ולחזור לארץ כדי לממש את הפוטנציאל שטמון בו.
הבעיה היחידה של שהר היא קבלת ההחלטות שלו, הוא חייב לעשות את מקרה זהבי ולחזור לארץ כדי לממש את הפוטנציאל שטמון בו.
יצחקי מפרסם שהיום בערב תהיה פגישה עם שהר במטרה לסכם
באיזו שעה יפורסם בוואן שהמשא ומתן פוצץ?