רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: בן שהר?
לפי וואלה בן שהר החליט לחזור לשחק בישראל.
כתבתי לפני חודש שהוא לא יגיע ואפשר לקפל.
מזמין אתכם להציע לי "עונש חינוכי" על סקפטיות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תלקה את עצמך ייתכן והוא יחזור לקבוצת נעוריו....גדי כתב:לפי וואלה בן שהר החליט לחזור לשחק בישראל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
לדעתי זה או אנחנו או הפועל...azb852 כתב:מאמין שיסגור בחיפה
מסכים, אם הוא חותם אצלנו אני מופתע מאד . תחושה שלי שיסיים בחיפה בסוף.azb852 כתב:מאמין שיסגור בחיפה
- The red one
גם אני חושב ככה. כמו שכתבתי אתמול משום מה יש לי תחושה חזרה שזה יסתיים בסוף אצלנו.דר אדום בנשמה כתב: לדעתי זה או אנחנו או הפועל...
תנסו להתייחס לבן שהר מקצועית גרידא, העיסוק בכסף הוא לא ענייננו.
אם משפחת ברקת חושבת ששהר שווה את הסכומים המוצעים תגידו תודה ותשתקו, יש להם שיקולים שלא נלקחים פה בחשבון כמו מיתוג, ספונסרים, עוד מינויים, מרצנדייז...
תהנו מהרגעים היפים הללו
אם משפחת ברקת חושבת ששהר שווה את הסכומים המוצעים תגידו תודה ותשתקו, יש להם שיקולים שלא נלקחים פה בחשבון כמו מיתוג, ספונסרים, עוד מינויים, מרצנדייז...
תהנו מהרגעים היפים הללו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יפה אמרתTotti כתב:תנסו להתייחס לבן שהר מקצועית גרידא, העיסוק בכסף הוא לא ענייננו.
תהנו מהרגעים היפים הללו
אתה חושב ברצינות שהתקפה של בוזגלו-שהר - וואקמה , היא התקפה מספיק מגוונת וחזקה? יהיה לך מי שיצליח להשתלט על כדורים?Totti כתב:תנסו להתייחס לבן שהר מקצועית גרידא, העיסוק בכסף הוא לא ענייננו.
תהנו מהרגעים היפים הללו
אני חושב שכן.yakar כתב:
אתה חושב ברצינות שהתקפה של בוזגלו-שהר - וואקמה , היא התקפה מספיק מגוונת וחזקה? יהיה לך מי שיצליח להשתלט על כדורים?
במיוחד שיש על הספסל אופציות טובות כמו ארבייטמן וברדה.
"מי שיצליח להשתלט על כדורים"... אחשלי, אנחנו לא באנגליה..מלבד מכבי שמחזיקה הגנה אגרסיבית וגבוה, הבלמים כאן הם מישאלוב ואושרי רואש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
עכשיו גם בכותרת ראשית ב "אשנא"(one)
ההבאה של בן שהר היא לא רק בגלל שמאמינים בו בתור שחקן טוב.
אלונה רוצה לשבור כבר את הזכוכית שמפרידה בין הפועל באר שבע ל"גדולות" ויודעת שאם שהר אכן יגיע אז להביא פעם הבאה ליגיונר בכיר זה יהיה הרבה יותר קל.
אלונה רוצה לשבור כבר את הזכוכית שמפרידה בין הפועל באר שבע ל"גדולות" ויודעת שאם שהר אכן יגיע אז להביא פעם הבאה ליגיונר בכיר זה יהיה הרבה יותר קל.
- דר אדום בנשמה
יאללה כבר שיחליט קיבינימאט, כמה כבר אפשר לקבל החלטה?
וסרמליה: בן שהר יחתום רשמית ביממה הקרוסה