האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה

שליחה על ידי Totti »

אבל מה אתם רוצים? ביקשתי כסף?

רשמתי פארסה.
מצפה מרוביק לדרוש הסברים ופיצוי על הסחבת, אני רק רוצה נצחונות- בטדי, בדוחא בשכונת התקווה מצידי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

"תוסיף למחיר המנוי עוד 300-500 שקל עלויות של נסיעות מחוץ לבית, מי יפצה אותך עליהם?!
אם המחיר היה טנטטיבי וגמיש לשינויים, אז ניחא. אבל אם שילמתי כמעט 1000 שקל כדי להטרטר עוד 2-3 משחקים בחוץ, אז מישהו חייב לתת על זה את הדעת."

וואלה אחי שקראתי את זה ישר (וגם אם אני קורא את זה עכשויו) זה נשמע כמו דרישה לכסף. איזה עוד פיצויים אתה עלול לחשוב שניתן לתת לאוהדים במצב כזה?

ובנושא אחר-
העמוד בפייסבוק אצטדיון טרנר פירסם שהוא פועל עכשיו על מנת לגרום לכך שיהיה הפרדה בצפוני. בפוסט ארוך הם פירטו למה אפשר לעשות את זה ואסביר את זה בקצרה:
1. צריך להפריד בתוך היציע. הפיתרון שלהם: יריעת בד ושורת מאבטחים או כיסוי בד ענק מהתקרה עד למטה.
2. צריך להפריד בתוך הלובי. הפיתרון שלהם: יש 2 כניסות נפרדות + לטענתם יש אופציה להפריד בלובי עצמו כך שגם האוהדים האורחים וגם האוהדים המארחים יוכלו להנות משירותים ומזנון.
3. צריך להפריד מחוץ לאצטדיון. הפיתרון שלהם: כניסה של האוהדים האורחים מצד אחד וכניסה מצד שני, לטענתם ניתן לעשות את ההפרדה.

רק לי זה נשמע כמו המון עבודה לגוף לא-מסודר כמו משטרת ישראל?
השאלה מה יעשו - יוותרו על זה מראש במסווה של 'אין אפשרות טכנית'/'עלויות שיטור גבוהות'/'סכנה לשלום הציבור' או כן ינסו ואז כבר במחזור 2 נשמע על קטטות המוניות בין המחנה הצהוב והאדום מחוץ לאצטדיון ושלום ליציע הצפוני במשחקים גדולים ?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום בלב בנשמהההה כתב:"תוסיף למחיר המנוי עוד 300-500 שקל עלויות של נסיעות מחוץ לבית, מי יפצה אותך עליהם?!
אם המחיר היה טנטטיבי וגמיש לשינויים, אז ניחא. אבל אם שילמתי כמעט 1000 שקל כדי להטרטר עוד 2-3 משחקים בחוץ, אז מישהו חייב לתת על זה את הדעת."

וואלה אחי שקראתי את זה ישר (וגם אם אני קורא את זה עכשויו) זה נשמע כמו דרישה לכסף. איזה עוד פיצויים אתה עלול לחשוב שניתן לתת לאוהדים במצב כזה?

ובנושא אחר-
העמוד בפייסבוק אצטדיון טרנר פירסם שהוא פועל עכשיו על מנת לגרום לכך שיהיה הפרדה בצפוני. בפוסט ארוך הם פירטו למה אפשר לעשות את זה ואסביר את זה בקצרה:
1. צריך להפריד בתוך היציע. הפיתרון שלהם: יריעת בד ושורת מאבטחים או כיסוי בד ענק מהתקרה עד למטה.
2. צריך להפריד בתוך הלובי. הפיתרון שלהם: יש 2 כניסות נפרדות + לטענתם יש אופציה להפריד בלובי עצמו כך שגם האוהדים האורחים וגם האוהדים המארחים יוכלו להנות משירותים ומזנון.
3. צריך להפריד מחוץ לאצטדיון. הפיתרון שלהם: כניסה של האוהדים האורחים מצד אחד וכניסה מצד שני, לטענתם ניתן לעשות את ההפרדה.

השאלה מה יעשו - יוותרו על זה מראש במסווה של 'אין אפשרות טכנית'/'עלויות שיטור גבוהות'/'סכנה לשלום הציבור' או כן ינסו ואז כבר במחזור 2 נשמע על קטטות המוניות בין המחנה הצהוב והאדום מחוץ לאצטדיון ושלום ליציע הצפוני במשחקים גדולים ?
לך הודעה קודם, אמרתי פארסה ודרשתי ראשים על מגש, לגיטימי.
אורי שאל מה הקשר "מינויים" וכאן אמרתי שיש אלפים שקנו מינוי ויצטרכו להטרטר עכשיו. שוב, רוצה ראשים.

לא מבקש כסף, לא מאשים את אלונה, גם לא את רוביק.
כולם הוטעו על ידי מנהלי הפרוייקט.
דיברו על סיום במרץ, אחר כך מאי, אחר כך, יולי, עכשיו ספטמבר...ראשים אחי, ראשים

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב:זה שאמרו לך "קיים סיכוי שלא נארח בטרנר" לא אומר שאתה לא זכאי לפיצוי אם ימרחו אותך בזמן.

א. זה כן אומר.

ב. ''ימרחו אותך בזמן'' בנסיבות העניין זה 4-5 חודשים מפתיחת הליגה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב:"תוסיף למחיר המנוי עוד 300-500 שקל עלויות של נסיעות מחוץ לבית, מי יפצה אותך עליהם?!

ובנושא אחר-

הם אחלה הם.
עבודה יסודית מאוד עשו לפניי שהוציאו את הפוסט הזה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:

א. זה כן אומר.

ב. ''ימרחו אותך בזמן'' בנסיבות העניין זה 4-5 חודשים מפתיחת הליגה
זה סובייקטיבי אורי.
זכיתי בתביעה על פינת אוכל שהגיעה אליי אחרי 32 ימים, למרות שבחוזה הרכישה מצויין עד 30 יום או בזמן איחור סביר שמעבר.
מי קובע לי מזה זמן סביר חביבי? אני הזמנתי חברים לארוחת ערב ביום ה-31 ואירחתי בשולחן כתר...

ולא, אני לא מתכוון לתבוע, אבל הסעיף שהוסיף המועדון הוא בכלל לא ערובה לכל זמן שידרש

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:
לך הודעה קודם, אמרתי פארסה ודרשתי ראשים על מגש, לגיטימי.
אורי שאל מה הקשר "מינויים" וכאן אמרתי שיש אלפים שקנו מינוי ויצטרכו להטרטר עכשיו. שוב, רוצה ראשים.

לא מבקש כסף, לא מאשים את אלונה, גם לא את רוביק.
כולם הוטעו על ידי מנהלי הפרוייקט.
דיברו על סיום במרץ, אחר כך מאי, אחר כך, יולי, עכשיו ספטמבר...ראשים אחי, ראשים
לא מבין אותך אחי.
כמעט כל פרויקט משמעותי בישראל לא עומד בלוחות הזמנים. נתב"ג 2000 נפתח ב2004, הרחבת מסילת הרכבת מתל אביב לבאר שבע איחרה בלפחות שנה, כביש שש כבר מזמן היה צריך להגיע לעיר הבה"דים וגם הזרמת הגז מתמר איחרה בשנתיים דבר שגרם ל10 מיליארד הפסד לנו האזרחים.
שמעת על איזה שערה מראש של מישהו שנתלשה ?
קיבלת איזשהו פיצוי ?

אתה יכול לבוא עם טיעונים דון קישוטים לגבי "טרנר" אבל זה באמת עניין זניח לציבור.
זו המציאות.

עכשיו איחור של חצי שנה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תפריד גדי,

זה שמדובר בשגרת חיינו זה א'
וזה שהלקוח, אנחנו במקרה הזה, צפויים להטרטר מספר פעמים בעונה מחוץ לבית(חביבי, לא 15 קמ למושבה כמו מכבי, שעה וחצי נסיעה) זה ב'.

ו-ב' הוא לא מובן מאילו. לא כולם היו עושים מנוי בידיעה שהמחיר שלו הוא 2500 שקל, אני ואתה כן, אבל לא כולם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: זה סובייקטיבי אורי.
זכיתי בתביעה על פינת אוכל שהגיעה אליי אחרי 32 ימים, למרות שבחוזה הרכישה מצויין עד 30 יום או בזמן איחור סביר שמעבר.
מי קובע לי מזה זמן סביר חביבי? אני הזמנתי חברים לארוחת ערב ביום ה-31 ואירחתי בשולחן כתר...

ולא, אני לא מתכוון לתבוע, אבל הסעיף שהוסיף המועדון הוא בכלל לא ערובה לכל זמן שידרש
ולמה אתה טוען שהסעיף (הודגש בכל מקום ולא ככסת"ח אלא כאפשרות ריאלית) איננו ערובה לכל זמן או לפחות לזמן סביר ?
לפי ידיעתי בתי המשפט מחמירים עם ספקים בנושא "אותיות קטנות" והולכים לקראת הלקוח.
זה ממש לא המקרה. מעבר להודעת המועדון כולנו ידענו את המצב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:תפריד גדי,

זה שמדובר בשגרת חיינו זה א'
וזה שהלקוח, אנחנו במקרה הזה, צפויים להטרטר מספר פעמים בעונה מחוץ לבית(חביבי, לא 15 קמ למושבה כמו מכבי, שעה וחצי נסיעה) זה ב'.

ו-ב' הוא לא מובן מאילו. לא כולם היו עושים מנוי בידיעה שהמחיר שלו הוא 2500 שקל, אני ואתה כן, אבל לא כולם.
אז למה הם עשו ???

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כי הבטיחו להם הפנינג, איצטדיון חדש, #בטרנוש עם היפות#

אל תתמם, רוב המינויים החדשים קנו בשביל המתקן החדש.חלקם לא יבדילו בין נאווקמה לאוגו

ושוב, שוב ושוב ושוב...משחק אחד זה אחלה, משחק שני נסבל, אבל אם יש כוונה למרוח את זה יותר זמן- אז וסרמיל או פיצוי.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

הכפלת מסילת הרכבת לבאר שבע הסתיימה באיחור של 5 שנים.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

יהיה מותר להפליץ באיצטדיון או שזה גורר קנס?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

ns75 כתב:יהיה מותר להפליץ באיצטדיון או שזה גורר קנס?
קח בחשבון שהאיצטדיון אקוסטי...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

וסגור......

שלח תגובה