רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: בן שהר?
שניהםTotti כתב: מקצועית, הוא או פלט?
חותם על זהאדום זקן כתב: שניהם
תכלס מקצועית זה לא תלוי בדבר.שיש כתב: חותם על זה
שניהם לא משחקים על אותה משבצת
- red and white
- Title: Almog
אתה מוזמן לפרטבאר שבעי באדום כתב:יש התקדמות חיובית בנושא..
ובקשר למי עדיף ,אני מעדיף את שהר.
שני שחקנים פרווה, ברירת מחדלTotti כתב: מקצועית, הוא או פלט?
אין צורך להחתים בלחץ, בטוח שלא בסכומים האלה
- simply-red
גם אני חושב שבסכומים שמדברים עליהם אפשר היה להנחית זר תותח "שובר שיוויון" ,הבעיהns75 כתב:
שני שחקנים פרווה, ברירת מחדל
אין צורך להחתים בלחץ, בטוח שלא בסכומים האלה
שהיו צריכים לדעת מי רוצים כבר לפני חודש.
היום בהחלט יש לחץ להחתים כי אירופה כבר מעבר לפינה ואין לנו זמן להתמזמז.
אפשרות שניה היא לנסות לעבור את תון עם ההרכב הנוכחי ואז להחתים זר תותח להמשך אבל
הקברניטים צריכים להיות סגורים על שחקן או שניים כבר מעכשיו.
האפשרות השלישית היא הכי פחות ריאלית והיא שיחתימו את שהר בנוסף לזר בסכומים גבוהים.
כבר דיברנו על זה לא מעט, אבל זר תותח, שובר שוויון, הגדרות מפוצצות נוספות, קשה מאוד להחתים בשלב הזה של העונה. היות וההגרלות סידרנו לנו פתיחה בפול גז, כדאי להמתין פחות.
"זר תותח" וכל שאר הסיסמאות קשה להחתים נקודה.
וגם כשמנחיתים זרים שאמורים להיות ענקיים על הליגה כדוגמת ראיוס, אידריסו, מדוניאנין, גונזאלו גארסיה הם מתבררים כפשוט לא מתאימים.
שהר לא חלוץ. לא כזה שמתאים לעמדה במערך שלנו.
העמדה המובהקת שלו בעונות האחרונות היא אגף שמאל, לפעמים גם בימין, והכי מעט כחלוץ משני (SS).
גם בהפועל שיחק כחלק מצמד, יחד עם טוטו/שכטר.
וגם כשמנחיתים זרים שאמורים להיות ענקיים על הליגה כדוגמת ראיוס, אידריסו, מדוניאנין, גונזאלו גארסיה הם מתבררים כפשוט לא מתאימים.
שהר לא חלוץ. לא כזה שמתאים לעמדה במערך שלנו.
העמדה המובהקת שלו בעונות האחרונות היא אגף שמאל, לפעמים גם בימין, והכי מעט כחלוץ משני (SS).
גם בהפועל שיחק כחלק מצמד, יחד עם טוטו/שכטר.
תדמיתית, אין לי ספק ששהר.
תגידו שזה קטנוני, תגידו שזה שטויות, תגידו שזה פחות מתאים לנו מקצועית- הכל בסדר.
רוצה לנצח את חיפה במאבק על לגיונר.
עד עתה, 3:0 ליענקלה ולקבוצה הכושלת שלו, רוצה לצבור נקודות בתחרות הזו, הן יכולות להיות מאוד גורליות מבחינתנו בהמשך
תגידו שזה קטנוני, תגידו שזה שטויות, תגידו שזה פחות מתאים לנו מקצועית- הכל בסדר.
רוצה לנצח את חיפה במאבק על לגיונר.
עד עתה, 3:0 ליענקלה ולקבוצה הכושלת שלו, רוצה לצבור נקודות בתחרות הזו, הן יכולות להיות מאוד גורליות מבחינתנו בהמשך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
כשאני אומר זר תותח אני מתכוון בלבל של פלט פחות או יותר, שחקנים בדרג שלו שהם רמה או שתיים מעל הליגה בהחלט ניתן להביא בזמן אם מכינים שיעורי בית.
וכמובן כמו בכל דבר בחיים אין גרנטי על הצלחה של שחקן כזה או אחר.
וכמובן כמו בכל דבר בחיים אין גרנטי על הצלחה של שחקן כזה או אחר.
״בהפועל תל אביב מאמינים כי בן שהר יעדיף את ההצעה של ב״ש אם יחליט לחזור לארץ ״
מתוך כתבה בוואן..
מתוך כתבה בוואן..
בהפועל ב"ש מחפשים חלוץ כבר המון זמן, ולאחר שהשחרור המיוחל של גליינור פלט מתעכב (וגם לא נראה באופק), במועדון עושים את מירב המאמצים כדי להנחית בקבוצה חלוץ בעל שיעור קומה.
מלבד 3-4 חלוצים זרים שמועמדים להגיע לקבוצה, השם החם ביותר הוא דווקא של חלוץ נבחרת ישראל, בן שהר. החלוץ קיבל הצעה נדיבה מאוד מאלונה ברקת, ובימים האחרונים גם בעלה, אלי נכנס לתמונה בכדי להפעיל לחץ ולגרום לשחקן להגיע לקבוצה.
מלבד הבעלים, גם אוהדי הקבוצה הציפו את שהר בעשרות פניות וקריאות להגיע לדרום. שהר בתגובה הוציא הודעה:"אני מודה לכם ומתרגש מהפניות שלכם. בימים הקרובים אחליט היכן אשחק".
מלבד 3-4 חלוצים זרים שמועמדים להגיע לקבוצה, השם החם ביותר הוא דווקא של חלוץ נבחרת ישראל, בן שהר. החלוץ קיבל הצעה נדיבה מאוד מאלונה ברקת, ובימים האחרונים גם בעלה, אלי נכנס לתמונה בכדי להפעיל לחץ ולגרום לשחקן להגיע לקבוצה.
מלבד הבעלים, גם אוהדי הקבוצה הציפו את שהר בעשרות פניות וקריאות להגיע לדרום. שהר בתגובה הוציא הודעה:"אני מודה לכם ומתרגש מהפניות שלכם. בימים הקרובים אחליט היכן אשחק".