yakar כתב:
אז למה כולם התנגדו לזה ששמעון ביטון יהיה עוזר מאמן?
מי זה כולם?
yakar כתב:
אז למה כולם התנגדו לזה ששמעון ביטון יהיה עוזר מאמן?
איזה אסי, חשבתי שברגע שמינו את מנהל השיווק של הקבוצה נראה מסיבת עיתונאים נורמלית.maor20094 כתב:אסי קח נשמה תלמד איך ממתגים מועדון ומסיבת עיתונאים
תלוי בכבירי. כמה זמן הוא יכול להחזיק מעמד?שי האדום כתב:רמה גבוהה, משהו טוב קורה בהפועל ת״א.
נראה לי שהמקקים מתחילים לזוז באי נוחות בכיסא .
בוא תסביר לי מה כ"כ הרשים אותך,שי האדום כתב:רמה גבוהה, משהו טוב קורה בהפועל ת״א.
נראה לי שהמקקים מתחילים לזוז באי נוחות בכיסא .
הרכש, ההתנהלות, הארגון ..avivgolan כתב:
בוא תסביר לי מה כ"כ הרשים אותך,
אני לא מבין ממה אנשים עפים.
חיפשתי אבל לא מצאתי תגובה של מישהו שזה שפומה מאמצת את הפועל תל אביב הרשים אותו.matanred כתב:קשקשנים כולכם תמיד מישהו עושה משהו יותר טוב תמיד שם יש רמה ולא פה. מה מיתגו מי ישמע. אם פה אסי היה חותם עם פומה הייתם מפגינים מול הבית של אלונה אבל שם זה "מיתוג" "רמה"
אחי פה זה לא הפייסבוק, 90% מהתגובות פה הן ענייניות.matanred כתב:קשקשנים כולכם תמיד מישהו עושה משהו יותר טוב תמיד שם יש רמה ולא פה. מה מיתגו מי ישמע. אם פה אסי היה חותם עם פומה הייתם מפגינים מול הבית של אלונה אבל שם זה "מיתוג" "רמה"
המאמן החדש אמר: "כל קבוצה בתחילת העונה רוצה אליפות..."אדום זקן כתב:עזבו אתכם תפאורה.
מועדון שיש לו תקציב של 30 מליון גג אומר בריש גלי שהוא רוצה אליפות,בזמן שאצלנו צריך להוציא את זה בכוח מהקברניטים.
ממש לא מתרשם מהם,לא יוסע איפה ראית שכתבתי שאני מתרשם.גדי כתב:
המאמן החדש אמר: "כל קבוצה בתחילת העונה רוצה אליפות..."
הבעלים כבירי תפס את הראש ואמר: "אוי לא..."
מה כל כך הרשים אותך ??
מסכים שמשהו מאוד מפתיע ולא צפוי קורה שם. קודם כל זה טוב. הקזת דם בתל אביב זה בריא לליגה אבל אני מחכה לראות מה קורה שם.
מסכים גם שלנו יש עוד הרבה מה להשתפר ביחסי ציבור. אני מפרגן לצוות שלנו שיש תהליך של השתפרות.