ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
מאחל למכבי ליפול בסיבוב השלישי/פלייאוף לליגה האירופית ולעשות שם קמפיין כמו הקמפיין של סוזה, לא מעבר. וגם זה אך ורק בשביל הדירוג המדיני
- OMERREMO33
לא יודע לגבי האחרים, אני מתמיד בשנאתי למכבי בכל שנה בכל ענף כל הזמן.אדום בלב בנשמהההה כתב:זה בסדר, שחיפה שלטו שנאתם אותם, שהפועל שלטו שנרתם אותם. ועכשיו תור מכבי. זה באופנה.
הדירוג חשוב ביותר. מייחל להצלחה של כל קבוצה ישראלית באירופה.
אני תמיד אוהד של קבוצות ישראליות באירופה, אפילו קיוויתי שסכנין תנצח את ניוקאסל, בכל זאת, הדגל שלי מתנוסס שם, אם ירצו או לא.
אבל אני מקווה שמכבי תל אביב תכשל בצורה תמידית. תכשל באלופות, תכשל בליגת האירופית, באינטרטוטו, בגביע אסיה ובכל טורניר בינלאומי אחר וזו לא השנאה אליהם שמוליכה אותי.
בואו נדבר ביזנס. גולדאהר לא הגיע הנה מהיותו ציוני נלהב. הוא חושב ביזנס, עושה ביזנס, שואף ביזנס.
יש שיגידו וולמרט, אחרים יגידו אמונה שבאמת אפשר להתפרסם ולהרוויח מהכדורגל ובשורה התחתונה, שם המשחק הוא כסף.
העפלה לליגת האלופות שווה לו מינימום 60 מיליון שקל, העפלה וקמפיין טוב יכולים גם להוסיף 2/3 נוספים לקופתו מסך ההכנסות הראשוני.
העפלה לאירופית שווה כמחצית מן הסכום והצלחה במפעל תעניק לו עוד כ-10 מיליון שקלים.
חברים יקרים, גולדאהר רוצה להרוויח ועם האוכל התאבון שלו רק יגדל.
אם הוא יעשה כאן 60-70 מיליון שקל בשנה, הוא ישים לנו גז בסיבוב ונמצא אותו אולי בעוד 30 שנה, בסדרת חצי גמר מדהימה סטייל מכבי אלקטרה-אילת.
אם הוא גם יבנה כאן איצטדיון בנוסף, פרטי, שלו, של מכבי. אפשר לסגור את הכדורגל.
גולדהאר רוצה להצליח, הוא רגיל להצליח, רגיל להרוויח.
האיטנרס של הכדורגל הישראלי שזה לא יקרה, כי אם כן, לנצח נהיה הסגנים של בר כוכבא. וזה בר כוכבא אחר, בלי אריה, עם מטוס פרטי, סופר מרקט בתפוצה אדירה ומיליארד דולר בבנק(ויותר).
פאק מכבי.
אבל אני מקווה שמכבי תל אביב תכשל בצורה תמידית. תכשל באלופות, תכשל בליגת האירופית, באינטרטוטו, בגביע אסיה ובכל טורניר בינלאומי אחר וזו לא השנאה אליהם שמוליכה אותי.
בואו נדבר ביזנס. גולדאהר לא הגיע הנה מהיותו ציוני נלהב. הוא חושב ביזנס, עושה ביזנס, שואף ביזנס.
יש שיגידו וולמרט, אחרים יגידו אמונה שבאמת אפשר להתפרסם ולהרוויח מהכדורגל ובשורה התחתונה, שם המשחק הוא כסף.
העפלה לליגת האלופות שווה לו מינימום 60 מיליון שקל, העפלה וקמפיין טוב יכולים גם להוסיף 2/3 נוספים לקופתו מסך ההכנסות הראשוני.
העפלה לאירופית שווה כמחצית מן הסכום והצלחה במפעל תעניק לו עוד כ-10 מיליון שקלים.
חברים יקרים, גולדאהר רוצה להרוויח ועם האוכל התאבון שלו רק יגדל.
אם הוא יעשה כאן 60-70 מיליון שקל בשנה, הוא ישים לנו גז בסיבוב ונמצא אותו אולי בעוד 30 שנה, בסדרת חצי גמר מדהימה סטייל מכבי אלקטרה-אילת.
אם הוא גם יבנה כאן איצטדיון בנוסף, פרטי, שלו, של מכבי. אפשר לסגור את הכדורגל.
גולדהאר רוצה להצליח, הוא רגיל להצליח, רגיל להרוויח.
האיטנרס של הכדורגל הישראלי שזה לא יקרה, כי אם כן, לנצח נהיה הסגנים של בר כוכבא. וזה בר כוכבא אחר, בלי אריה, עם מטוס פרטי, סופר מרקט בתפוצה אדירה ומיליארד דולר בבנק(ויותר).
פאק מכבי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אלרואי כהן פורש מכדורגל ויתמקד כעת בקריירה של שיר.
״יותר מרגש אותי לסגור קמפיין מאשר להבקיע שער״.
״יותר מרגש אותי לסגור קמפיין מאשר להבקיע שער״.
" יותר ריאלי שאסגור קמפיין מאשר שאבקיע שער"
אלרואי כהן פורש מכדורגל בגיל 26.
השאלה היא אלרואי היה שחקן כדורגל?!?!?
עבר את תקופת המבחן בניהול דף האינסטגרם של שיר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השחקן הכי אוברייטד בכל הזמנים...
לא יאמן שהוציאו עליו מיליון דולר...
לא יאמן שהוציאו עליו מיליון דולר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה יהיה באסה אם היא תעזוב אותו עכשיו, "התאהבתי בכדורגלן!"
https://m.calcalist.co.il/article.aspx?guid=3662943" onclick="window.open(this.href);return false;
כדאי לקרוא
כדאי לקרוא
לא סתם מכבי נמצאים איפה שהם, הבנאדם איש עבודה לגמריי.
תמיר כחלון הודיע על פרישה מכדורגל.
עצוב מאוד. שחקן שמאוד מאוד אהבתי.
עצוב מאוד. שחקן שמאוד מאוד אהבתי.
בלם מכבי הרצליה מהלאומית חשוד בירי על טביב...לאן הגענו?
לא מצאו מישהו יותר אלמוני שירה בו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]