אז מי תעשה היסטוריה?
Re: אז מי תעשה היסטוריה?
"בראד גרינברג היה טוב, אבל לא אהבתי את המנטליות של הקבוצה בסיום העונה שעברה. את הרופסות הזו, את המחסור באגרסיביות. זה ממש לא אני"
וואלה, דומה.
אוגו זה הכי קרוב למשבצת הרע, החוצפן והשחצן. זה שיצא לבלות, יעשה אצבע שלישית לקהל ומיד ידפוק הופעה.
הביאו את טוני כדי להרכיב זוג מנצח?
וואלה, דומה.
אוגו זה הכי קרוב למשבצת הרע, החוצפן והשחצן. זה שיצא לבלות, יעשה אצבע שלישית לקהל ומיד ידפוק הופעה.
הביאו את טוני כדי להרכיב זוג מנצח?
כתבה אדירה.
נהנתי לקרוא ולדמיין אותנו. #עמה יעמיק#
נהנתי לקרוא ולדמיין אותנו. #עמה יעמיק#
הפועל ירושלים מחוץ ליורוליג.
אני חייב להבין איך המנגנון הדפוק הזה עובד
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
bs war כתב:הפועל ירושלים מחוץ ליורוליג.
מועדון חברים על בסיס אינטרסים
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אשמח לשמוע מדוע מגיע לירושלים לקבל כרטיס ליורוליג.
בגלל שהם לא עברו את השלב הראשון בפאקינג יורוקאפ?
או בגלל שב8 השנים האחרונות היא הגיע רק פעם אחת לגמר הישראלי?
- אורי אדום בנשמה
CrazyRed7 כתב:אשמח לשמוע מדוע מגיע לירושלים לקבל כרטיס ליורוליג.
כי היא אלופת ישראל
תבין שירושלים והליגה הישראלית מלבד מכבי לא מזיזה ליורוליג.bs war כתב:הפועל ירושלים מחוץ ליורוליג.
יודע למה?
1. בפעם הקודמת ירושלים שירושלים הייתה יכולה לשחק ביורוליג היא סירבה. בעונה החולפת היא הייתה במוקדמות ועפה, כמובן.
2. ההישגים של ירושלים באירופה הם עלובים. השנה ירושלים עפה בשלב הראשון(!!!!!!) של היורוקאפ.
זה כמו שאנחנו נעוף עכשיו מול השוויצרים ונקבל כרטיס חופשי לליגת האלופות.
3. כמו ירושלים, שאר הקבוצות הישראליות ויתרו פעם אחר פעם על הכרטיסים לאירופה(שאר המפעלים).
לא מדבר על האלופות הקודמות שהתפרקו עונה אחת אחרי שלקחו אליפות.
ירושלים רוצה יורוליג?מגיע לה?אם היא כל כך טובה שתזכה ביורוקאפ ותקבל כרטיס מובטח ליורוליג.
בינתיים היא עפה בשלב הראשון בצורה מביכה.
- ForeverRed
1000+CrazyRed7 כתב: תבין שירושלים והליגה הישראלית מלבד מכבי לא מזיזה ליורוליג.
יודע למה?
1. בפעם הקודמת ירושלים שירושלים הייתה יכולה לשחק ביורוליג היא סירבה. בעונה החולפת היא הייתה במוקדמות ועפה, כמובן.
2. ההישגים של ירושלים באירופה הם עלובים. השנה ירושלים עפה בשלב הראשון(!!!!!!) של היורוקאפ.
3. כמו ירושלים, שאר הקבוצות הישראליות ויתרו פעם אחר פעם על הכרטיסים לאירופה(שאר המפעלים).
ירושלים רוצה יורוליג?מגיע לה?אם היא כל כך טובה שתזכה ביורוקאפ ותקבל כרטיס מובטח ליורוליג.
נו אז מה. בכדורגל יש קבוצות שאף פעם לא מנצחות באירופה ועדיין משחקות במוקדמות ליגת האלופות.CrazyRed7 כתב: תבין שירושלים והליגה הישראלית מלבד מכבי לא מזיזה ליורוליג.
יודע למה?
צריכה להיות מקבילה של ליגת האלופות בכדורסל. ליגה סגורה שבה קבוצה מטורקיה שעפה ברבע גמר משחקת ואלופת ישראל לא, זה לא מעניין. במיוחד שאת ישראל מייצגת קבוצה שעפה בחצי.
אנחנו עפים פה על מכבי בארץ, אבל שתהיו בעניינים שהרייטינג של היורוליג ברחבי אירופה הוא על הפנים.
בסוף זה יתפוצץ הסיפור הזה ויהיו לנו עוד 2 ליגות אירופיות מתחרות.
- אורי אדום בנשמה
yedidel כתב:
נו אז מה. בכדורגל יש קבוצות שאף פעם לא מנצחות באירופה ועדיין משחקות במוקדמות ליגת האלופות.
צריכה להיות מקבילה של ליגת האלופות בכדורסל. ליגה סגורה שבה קבוצה מטורקיה שעפה ברבע גמר משחקת ואלופת ישראל לא, זה לא מעניין. במיוחד שאת ישראל מייצגת קבוצה שעפה בחצי.
אנחנו עפים פה על מכבי בארץ, אבל שתהיו בעניינים שהרייטינג של היורוליג ברחבי אירופה הוא על הפנים.
תודה רבה.
גם מכביסט מושבע, עם טיפה חוש צדק ויושר אינטלקטואלי חייב להסכים שהסירחון בהתנהלות הבסיסית של היורוליג מדיף למרחקים...
- ForeverRed
הכדורסל שונה מהכדורגל.
אין הרבה מועדונים גדולים, יציבים, עשירים שיכולים למשוך עניין ורייטינג.
עם יד על הלב, מה אתם חושבים שיותר מעניין עבור הצופה האירופי הממוצע, ברצלונה נגד אפס פילזן או ברצלונה נגד הפועל ירושלים?
בסופו של דבר הרייטינג והכסף הם שמדברים.
אם הפועל ירושלים מעוניינת להשתלב ביורוליג, היא צריכה להוכיח יציבות לאורך תקופה.
שיטה הזויה, אבל זה מה שיש.
אין הרבה מועדונים גדולים, יציבים, עשירים שיכולים למשוך עניין ורייטינג.
עם יד על הלב, מה אתם חושבים שיותר מעניין עבור הצופה האירופי הממוצע, ברצלונה נגד אפס פילזן או ברצלונה נגד הפועל ירושלים?
בסופו של דבר הרייטינג והכסף הם שמדברים.
אם הפועל ירושלים מעוניינת להשתלב ביורוליג, היא צריכה להוכיח יציבות לאורך תקופה.
שיטה הזויה, אבל זה מה שיש.
היורוליג עובד במתכונת הנוכחית אך ורק בגלל שבכדורסל קשה מאוד למצוא מועדונים יציבים. במיוחד כלכלית.yedidel כתב:
נו אז מה. בכדורגל יש קבוצות שאף פעם לא מנצחות באירופה ועדיין משחקות במוקדמות ליגת האלופות.
הרבה מאוד קבוצות זכו באליפות בעונה מסוימת ואחרי שנה התפרקו לגמרי. גם בישראל זה קרה עם רוב האלופות הקודמות.
ברגע שירושלים תגיע להישגים עונה אחרי עונה ותראה יציבות כלכלית - רק אז תהיה לה את הזכות להתבכיין על החלטות היורוליג.
בינתיים להוציא את האליפות הנוכחית(שגם היא באה בשיטה הזויה) היא מביכה את עצמה ואת ישראל פעם אחר פעם.
ואגב,
היורוליג בהחלט בדרך להיות ליגה סגורה. בדיוק כמו הNBA.
השמועות לגבי העתיד הרחוק הוא שילוב של הNBA והטופ יורוליג.
אשמח לדעת במי תתמוך (או תתמכי אם אני זוכר נכון) במשחק של הפועל באר שבע כדורסל נגד מכבי תל אביב כדורסל.CrazyRed7 כתב: היורוליג עובד במתכונת הנוכחית אך ורק בגלל שבכדורסל קשה מאוד למצוא מועדונים יציבים. במיוחד כלכלית.
הרבה מאוד קבוצות זכו באליפות בעונה מסוימת ואחרי שנה התפרקו לגמרי. גם בישראל זה קרה עם רוב האלופות הקודמות.
ברגע שירושלים תגיע להישגים עונה אחרי עונה ותראה יציבות כלכלית - רק אז תהיה לה את הזכות להתבכיין על החלטות היורוליג.
בינתיים להוציא את האליפות הנוכחית(שגם היא באה בשיטה הזויה) היא מביכה את עצמה ואת ישראל פעם אחר פעם.
ואגב,
היורוליג בהחלט בדרך להיות ליגה סגורה. בדיוק כמו הNBA.
השמועות לגבי העתיד הרחוק הוא שילוב של הNBA והטופ יורוליג.
אני בן
יש עוד קרייזי רד בלי ה7 והיא בחורה.
האמת שחשבתי על זה לאחרונה..
אני מאוד אוהב כדורסל, הרבה יותר מכדורגל, ומכיוון שלא הייתה לנו קבוצת כדורסל הגעתי איכשהו למכבי תל אביב(הכל בגלל אריאל מקדונלד).
אין לי מושג. אני מניח שהצד הבאר שבעי יותר חזק אצלי.
בכל מקרה, מאחל לעצמי להגיע לימים האלה שאוכל "לבחור צד" כשבאר שבע תגיע לליגה הראשונה.

האמת שחשבתי על זה לאחרונה..
אני מאוד אוהב כדורסל, הרבה יותר מכדורגל, ומכיוון שלא הייתה לנו קבוצת כדורסל הגעתי איכשהו למכבי תל אביב(הכל בגלל אריאל מקדונלד).
אין לי מושג. אני מניח שהצד הבאר שבעי יותר חזק אצלי.
בכל מקרה, מאחל לעצמי להגיע לימים האלה שאוכל "לבחור צד" כשבאר שבע תגיע לליגה הראשונה.