חבילות לת'ון - מוזמנים לעדכן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: חבילות לת'ון - מוזמנים לעדכן

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום בלב בנשמהההה כתב:משה, הרכבת הלוך-חזור שהם מציעים בחבילה זו רכבת הלוך חזור מז'נבה לברן או מברן לת'ון ?
הסוכן גם הזמין לי כרטיס לרכבת מזנ'בה לברן ומברן לזנ'בה.
מברן לתון צריך להגיע עצמאית, אבל מדובר במרחק של 20 דקות באוטובוס, משהו כמו באר שבע - להבים, כשברן היא באר שבע ותון היא להבים, ככה שלא צפוי להיות בעיות להגיע מברן לתון.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

Sir Alex Ferguson כתב: הסוכן גם הזמין לי כרטיס לרכבת מזנ'בה לברן ומברן לזנ'בה.
מברן לתון צריך להגיע עצמאית, אבל מדובר במרחק של 20 דקות באוטובוס, משהו כמו באר שבע - להבים, כשברן היא באר שבע ותון היא להבים, ככה שלא צפוי להיות בעיות להגיע מברן לתון.
אחלה, מה שתיארתי לעצמי.

מעניין אם גם השם התח"צ מסתיים ב22:00 בערב :מיצמוץ:

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדום בלב בנשמהההה כתב: אחלה, מה שתיארתי לעצמי.

מעניין אם גם השם התח"צ מסתיים ב22:00 בערב :מיצמוץ:
https://www.thetrainline-europe.com/pla ... Time=22-00" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.thetrainline-europe.com/pla ... neys=false" onclick="window.open(this.href);return false;

https://en.wikipedia.org/wiki/Thun_railway_station" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.virtualtourist.com/travel/E ... G-C-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

שנה שעברה המועדון וההנהלה לא דאגו לאוהדים ועשו איזה חבילה משותפת? אני זוכר שהיה משהו כזה אז
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: הסוכן גם הזמין לי כרטיס לרכבת מזנ'בה לברן ומברן לזנ'בה.
האמת יש לי שריטה מהם,יכול להיות שאתה צודק.
בגדול אני אישית מעדיף לעשות את זה לבד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

באר שבעי באדום כתב:שנה שעברה המועדון וההנהלה לא דאגו לאוהדים ועשו איזה חבילה משותפת? אני זוכר שהיה משהו כזה אז
די ברור שהקבוצה לא תמלא מטוס לבד (בדיוק כמו בשנה שעברה) ולכן יהיו מקומות בטיסה של הקבוצה. כמה מקומות בדיוק, כמה יעלה, לא יודע וזה סיכון לא קטן לבנות על זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Sir Alex Ferguson כתב: די ברור שהקבוצה לא תמלא מטוס לבד (בדיוק כמו בשנה שעברה) ולכן יהיו מקומות בטיסה של הקבוצה. כמה מקומות בדיוק, כמה יעלה, לא יודע וזה סיכון לא קטן לבנות על זה.
אין שום סיבה שהם לא יטוסו בטיסה מסחרית. זה לא ספליט.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אני בהתארגנות עם חברים רוצים לטוס לארבעה לילות, על מה אתם יכולים להמליץ לי בינתיים?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שורה ראשונה הכי טובים בכל הקטע של חבילות ספורט אני טסתי דרכם עוד חלפני כמה שנים שעוד לא היו חברה מוכרת ניסתי פעם אחת ליסוע לבד ואכלתי חרא בדורוטמונד ואייקס לקחו לי יקר יותר , לשם השוואה בפעם האחרונה שטסתי למשחקים של ריאל ,בארסה , אתלתיקו ביחד עלה לי עם מלון ושבוע בספרד וכרטיסים במיקומים הכי טובים במגרש ב5 וחצי אלף שקל ,לאנשים שהכרתי שם שסגרו מסוכנים אחרים עלה 10 אלף שקל בשורות האחרונות מאחורי השער ,אם ההיתי נוסע לשוויץ בטוח שההיתי סוגר עם שורה ראשונה ,זה שי!
נערך לאחרונה על ידי זה שי ! ב 24 יוני 2015, 15:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
matanred
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי matanred »

מי שמנסה לסגור לבד משיטוט קצר ב airbnb יש דירות\חדרים בברן ובתון החל מ 210 ש"ח ללילה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב:שורה ראשונה הכי טובים בכל הקטע של חבילות ספורט אני טסתי דרכם עוד חלפני כמה שנים שעוד לא היו חברה מוכרת ניסתי פעם אחת ליסוע לבד ואכלתי חרא בדורוטמונד ואייקס לקחו לי יקר יותר , לשם השוואה בפעם האחרונה שטסתי למשחקים של ריאל ,בארסה , אתלתיקו ביחד עלה לי עם מלון ושבוע בספרד וכרטיסים במיקומים הכי טובים במגרש ב5 וחצי אלף שקל ,לאנשים שהכרתי שם שסגרו מסוכנים אחרים עלה 10 אלף שקל בשורות האחרונות מאחורי השער ,אם ההיתי נוסע לשוויץ בטוח שההיתי סוגר עם שורה ראשונה ,זה שי!
הבעיה עם החבילות שהם הוציאו היא שהכל מעורבב רצח.. אתה טס ליעד אחד, ישן ביעד שני והמשחק ביעד שלישי. מה גם שהמטרה מעבר למשחק היא לבלות וחשוב שעיר הלינה תהיה חזקה יחסית בחיי לילה (שמעתי שציריך טובה)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני הבנתי שבשוויץ לוצרן היא יעד מאוד מאוד יפה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dor69 כתב: הבעיה עם החבילות שהם הוציאו היא שהכל מעורבב רצח.. אתה טס ליעד אחד, ישן ביעד שני והמשחק ביעד שלישי. מה גם שהמטרה מעבר למשחק היא לבלות וחשוב שעיר הלינה תהיה חזקה יחסית בחיי לילה (שמעתי שציריך טובה)
תון היא עיירה יחסית קטנה.
העיר הגדולה באיזור של תון היא ברן.
אבל, אין טיסות ישירות מישראל לברן שסמוכה לתון, לכן טסים או לבאזל (שעה מברן) או לז'נבה (שעה חמישים מברן).

לכן, לא משנה איך תשחק עם זה, אתה תצטרך לעשות נסיעה מבאזל/זנ'בה לאזור של תון (ברן).
מכאן כבר כל אחד לוקח את המסלול שהוא מעדיף. יש כאלה שיעדיפו לילה (או לילות) בז'נבה/באזל ואז לנסוע לברן למשחק ויש כאלה שיעדיפו ישר לנסוע לברן.
הנסיעה מברן לתון היא בסביבות 15-20 דקות באוטובוס. ברכב זה אפילו פחות, ככה שלדעתי הנסיעות היחידות שבאמת צריך לתכנן זה מבאזל/ז'נבה לברן.

לפי מה שהסוכן אמר לי, וגם לפי מה שקראתי באינטרנט, בזל היא עיר מאוד אפורה שאין סיבה להגיע אליה. ז'נבה אטרקטיבית יותר, אבל אין מה לראות בה יותר מחצי יום/יום. ודווקא ברן היא העיר המומלצת למטיילים כשהיא משלבת גם מודרניות (פאבים, חיי לילה) וגם נוף מדהים.

בגלל ששוויץ יחסית קטנה, ויש לה גבול עם איטליה לא רחוק מהאזור של תון וברן, יש כאלה שמעדיפים בכלל לטייל באיטליה ולהגיע לשוויץ רק בשביל המשחק ואז לחזור לאיטליה.
יש מצב שהייתי הולך על הדיל הזה, אבל כבר עשיתי בזמנו טיול באיטליה, וכחלק מהטיול עברנו תגבול לשוויץ והיינו באלפים (בפסגת היוגנפראו למי שמכיר), וזה עשה לי חשק לעוד, אז אם כבר הוגרלנו מול קבוצה משוויץ נטייל בה קצת ונראה מה יש לה להציע.

זאת ברן:

תמונה

תמונה

וזאת תון -

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 24 יוני 2015, 16:25, נערך 5 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

לצערי אין באפשרותי ליסוע, אבל אולי כדאי לחברה שכן נוסעים וסוגרים באיזה שהוא סוכנות לבקש מהסוכנות בעלות מסויימת לסגור מין אוטובוס תיירים שיעשה איסוף למגרש וחזרה למלון מיד אחריו. בכל אופן זה יכול להיות לא הגיוני אם מתכוונים ללון בערים שונות אבל אם באותה עיר אז זה מעולה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

חחח אחלה רעיון. אולי האולטרה סאות׳ יוציאו איזה אוטובוס מברן ;)

שלח תגובה