זה לגיטימי לחשוב ששחקן ראוי לשדרוג, גם אם זה כסף של אחרים.Totti כתב:זה תמיד בצדק בכסף של אחרים (-;
זה לא לגיטימי לדרוש שדרוג ולמחות נגד אי שדרוג.
זה לגיטימי לחשוב ששחקן ראוי לשדרוג, גם אם זה כסף של אחרים.Totti כתב:זה תמיד בצדק בכסף של אחרים (-;
צעד נכון. מגיע לו.דר אדום בנשמה כתב:על פי ספורט 5 השכר של אוגו שודרג מ125 אלף $ ל200 אלף$:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 01&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
בחיים לא מגיע לו שידרוג של 75 אלף לעונהdelta7 כתב: צעד נכון. מגיע לו.
ביחס למעמד שלו וביחס לשחקנים אלרים במעמד שלו הוא מרוויח חצי מהם ופחות. מהבחינה הזו בהחלט מגיע לוRedHell כתב:
בחיים לא מגיע לו שידרוג של 75 אלף לעונה
ומצד שני , אם היית רוצה להחתים את אוגו השנה , ו הייתי מראה לך את הביצועים שלו מהעונה הקודמת + שחקן נבחרת ניגריהRedHell כתב:לא מעניין שחקנים אחרים.
בדיוק כמו שאף אחד במכבי לא חושב לקבל מיליון יורו כמו זהבי כאן אוגו לא צריך להסתכל על החברים שלו.
נטו כסף? בחיים הוא לא שווה 75 אלף דולר שידרוג.
חד משמעית כן.yakar כתב:
ומצד שני , אם היית רוצה להחתים את אוגו השנה , ו הייתי מראה לך את הביצועים שלו מהעונה הקודמת + שחקן נבחרת ניגריה
לא שחקן של 200 אלף?
בטח שכן, במיוחד כשאתה מחתים קשר כזה מבטיח ל4 שנים. קשר האחורי הטוב בישראל בפער. נתונים פיזים של שחקן פרמיירליג, וטכניקה מעולה שגורמת לו כמעט לא לאבד כדורים. הבעיה שלו היא מנטלית ובמסירות ארוכות, אבל אם אתה יכול לשמח אותו ב75 אלף יורו בשביל שישחק עם חשק, תעשה את זה בכיף. לדעתי הוא יכול להימכר בסכום מפחיד לאירופה.RedHell כתב:
חד משמעית כן.
יודע ומבין שאני סותר את עצמי אבל כשידרוג? לא חושב שהגיע לו 60% יותר.
בתחלאס מזה משנה? אם המועדון החליט שהגיע לו, שיהיה לו לבריאות.