חבילות לת'ון - מוזמנים לעדכן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: חבילות לת'ון - מוזמנים לעדכן

שליחה על ידי The red one »

אני לא יודע וזה באמת מעניין מאיפה הם שריינו לעצמם כל כך מהר, אבל אם הם הוציאו חבילות לחצאי גמר ליגת אלופות שעות אחרי ההגרלה ככה שיש להם את הדרכים.

בכל מקרה עד כה נרכשו כ-40 חבילות. בטח הם שריינו לעצמם באיזור ה100 כרטיסים .. רק אם תהיה תוצאה טובה במשחק הראשון הם יצטרכו אקסטרה. עדיין, כפי שאמרת, יהיו מספיק מספיק מקומות.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

דווקא תוצאה טובה במשחק הראשון תגרום לי (נראה לי ) אולי לוותר ולנסות לחכות ליעד מעניין בסיבוב אחרי..
כל הסיפור השוויצרי הזה, ועוד בשיא עונת התיירות, יקר להחריד.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

סניור כתב:יש איזו אינפורמציה לגבי איך ומאיפה משיגים כרטיסים למשחק באופן עצמאי? וגם מה המחיר כמובן...

עריכה: מה הסיכוי ששורה ראשונה מוכרת כרטיסים שבפועל לא באמת או לא בהכרח שלה?
שנה שעברה בספליט פשוט שילמנו על הכרטיסים והם החזירו.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ממה שאני יודע הם כמעט ולא מרוויחים על כרטיס מוכרים כמעט במחיר עלות הכסף שהם עושים זה מהמלונות רכבות ושאר הדברים ככה שמבחינת כרטיס תהיו רגועים ,זה שי!
תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

YallaHapoel כתב: שנה שעברה בספליט פשוט שילמנו על הכרטיסים והם החזירו.
שילמנו בכניסה לאיצטדיון.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: סתם גנב.
עדיף לסגור הכל לבד.
אדום זקן כתב:סגרו לבד,הכי טוב,עזבו אתכם מסוכנים שהולכים לגזור עליכם קופות.
מלון-boking.com
טיסה-חפשו באינטרנט כבר עכשיו,לפני שיעלו מחירים,כרטיס לרכבת קנו שם.
תאמינו לי מניסיון תחסכו כסף.
אדום זקן כתב: שתדע שבגדול חדר לזוג זו המצאה ישראלית.
לצורך העניין אם תסגור לבד,ממש לא מעניין אותם אם אתה אחד או שתיים,אתה מבקש מיטה גדולה וסלאמת וכך אם נוסעים כמה חברים,אפשר לחסוך את ה500 שקלים הללו,שבחבילה אתה חייב להצהיר.
יש הבדל בין להציע למישהו לסגור חבילה לבד (מה שגם אני עושה ברוב המקרים) לבין לקרוא לסוכן נסיעות (שלפי הניסיון שלי ושל לא מעט שאני מכיר הוא מהזולים ביותר בשוק באירועי ספורט) גנב.

על אותו משקל, אפשר להגיד שכל בעלי המסעדות גנבים (למה לאכול בחוץ? תקנה את המצרכים בבית, תוריד מתכון אם אתה לא יודע איך להכין ותכין לבדך), שכל בעלי הבסטות בשוק גנבים (למה לקנות לימונים בשוק? תגדל פשוט עץ לימונים בגינה) ולמעשה אפשר לטעון על כמעט כל בעלי המקצוע שהם גנבים פשוט כי מי שבאמת רוצה יכול לעשות את הדברים לבד.

בשביל לסגור חבילה לבד צריך הרבה מאוד זמן וגם ידע איפה לחפש. לא לכולם יש את הזמן והידע, בטח כשמדובר במקום שרוב האוהדים שלנו לא היו בו בעבר (שוויץ).

כשיש סוכן נסיעות אז יש לך גם ביטחון מסוים שיש מישהו שידאג לך, בטח כשאתה במדינה זרה, לכל צרה שלא תבוא, וגם זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

הצעת כאן הצעות שיש בהם לא מעט סיכון. מה יקרה אם אתה מגיע לשוויץ וכל הרכבות ליעד שלך מלאות (קרה לי בלונדון בטיול שתיכננתי. נאלצנו לקחת אוטובוס שעוצר ביעד באמצע הדרך, ואז לקחת אוטובוס נוסף על בסיס מקום פנוי, מה שהתברר כנטול מקום פנוי מה שגרם לנו לבלות לילה מושלג בתחנת אוטובוס באמצע שום מקום עד לאוטובוס ההמשך שהגיע רק בוקר אחרי)? מה יקרה אם במלון שתגיע לא יהיה חדר זוגי כי לא נשאר והזמנת לחדר ליחיד? מה יקרה אם במלון יגלו שלא מסרת פרטים נכונים וייחייבו אותך בסכומי כסף שלא תיכננת להוציא מה שיפגע לך בתקציב של הטיול או סתם ישים אותך במצב לא נעים מול המלון?

כשיש סוכן נסיעות אז אתה גם נוסע בראש שקט. בטח ובטח כשבמקרה הנדון ההפרש בין הרכבת חבילה עצמאית לחבילה ש"שורה ראשונה" מציעה הוא עשרות יורו (במקרה של החבילה של ה499 כשבדקתי בזמנו זה היה 29 יורו הבדל בלבד).

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב:

יש הבדל בין להציע למישהו לסגור חבילה לבד (מה שגם אני עושה ברוב המקרים) לבין לקרוא לסוכן נסיעות (שלפי הניסיון שלי ושל לא מעט שאני מכיר הוא מהזולים ביותר בשוק באירועי ספורט) גנב.

על אותו משקל, אפשר להגיד שכל בעלי המסעדות גנבים (למה לאכול בחוץ? תקנה את המצרכים בבית, תוריד מתכון אם אתה לא יודע איך להכין ותכין לבדך), שכל בעלי הבסטות בשוק גנבים (למה לקנות לימונים בשוק? תגדל פשוט עץ לימונים בגינה) ולמעשה אפשר לטעון על כמעט כל בעלי המקצוע שהם גנבים פשוט כי מי שבאמת רוצה יכול לעשות את הדברים לבד.

בשביל לסגור חבילה לבד צריך הרבה מאוד זמן וגם ידע איפה לחפש. לא לכולם יש את הזמן והידע, בטח כשמדובר במקום שרוב האוהדים שלנו לא היו בו בעבר (שוויץ).

כשיש סוכן נסיעות אז יש לך גם ביטחון מסוים שיש מישהו שידאג לך, בטח כשאתה במדינה זרה, לכל צרה שלא תבוא, וגם זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

הצעת כאן הצעות שיש בהם לא מעט סיכון. מה יקרה אם אתה מגיע לשוויץ וכל הרכבות ליעד שלך מלאות (קרה לי בלונדון בטיול שתיכננתי. נאלצנו לקחת אוטובוס שעוצר ביעד באמצע הדרך, ואז לקחת אוטובוס נוסף על בסיס מקום פנוי, מה שהתברר כנטול מקום פנוי מה שגרם לנו לבלות לילה מושלג בתחנת אוטובוס באמצע שום מקום עד לאוטובוס ההמשך שהגיע רק בוקר אחרי)? מה יקרה אם במלון שתגיע לא יהיה חדר זוגי כי לא נשאר והזמנת לחדר ליחיד? מה יקרה אם במלון יגלו שלא מסרת פרטים נכונים וייחייבו אותך בסכומי כסף שלא תיכננת להוציא מה שיפגע לך בתקציב של הטיול או סתם ישים אותך במצב לא נעים מול המלון?

כשיש סוכן נסיעות אז אתה גם נוסע בראש שקט. בטח ובטח כשבמקרה הנדון ההפרש בין הרכבת חבילה עצמאית לחבילה ש"שורה ראשונה" מציעה הוא עשרות יורו (במקרה של החבילה של ה499 כשבדקתי בזמנו זה היה 29 יורו הבדל בלבד).
פשששש איזה הרצאה על נחיצות הסוכן,אותו דבר אפשר גם להגיד על ביטוח.
לא מבין מה ההפחדות האילו שאתה רושם כאן,אלה אם כן יש לך אחוזים במכירות.
ממש לא לעניין,על אותו משקל אני יכול לתת לך סוכנים וסוכניות שמבטיחות לך הרים וגבעות ובסוף אתה מקבל נאדה.
אתה רוצה באמת שאני אספר לך על סוכן שהבטיח לי מלון 5 כוכבים ובמקרה הטוב יצא 3,חרא אוכל,חרא שירות וגם בחבילת ספורט!
מאז סומך רק על עצמי.
לסמוך על עצמך זה תמיד הכי טוב,בטח ח'ברה צעירים שאין להם שום סיבה לסגור דרך סוכן.
הם מתמצאים באינטרנט,יודעים לדבר אנגלית ואגב יהיו שם בטח עשרות אוהדים שלנו שיוכלו לשוחח איתם ולהיעזר אחד בשני.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

בגדול אני מסכים אתך סר אלכס, אבל במקרה של החבילה הזולה, מדובר בלינה במילאנו, ראיתם כמה עולה נסיעה ממילאנו לת'ון?!

סמל אישי של משתמש
The red one

סניור כתב:בגדול אני מסכים אתך סר אלכס, אבל במקרה של החבילה הזולה, מדובר בלינה במילאנו, ראיתם כמה עולה נסיעה ממילאנו לת'ון?!
בגלל זה יש גם אופציות אחרות .

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

יש טיסה שיוצאת ביום ג,חזרה ביום ו,טורקיש ארליינס,385 דולר.
3 לילות במלון בציריך אפשר להשיג ב50 יורו ללילה,זו לא העונה.
אז ככה שיוצא לך גם זול,ואולי באותו המחיר,אבל אתה 3 לילות בשוויץ.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

שמע אדום זקן, אני באמת אשמח אם תפנה אותנו לאתרים, אני כבר יומיים חורש את האינטרנט ולא מצליח למצוא טיסות במחירים נורמאליים. היחידות שמתקרבות למחיר שפוי, ולא משנה לי לאיזו עיר בשוויץ, הן טיסות הזויות של יותר מ 24 שעות בגלל קונקשיינים לא הגיוניים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

מכיר את הסוכן הזה אישית.
הסוכן הכי טוב והכי משתלם בארץ.
דואג לכל בעיה שצצה גם בחו"ל.
טסתי דרכו פעמיים למשחקים בחצי מחיר מכל סוכן אחר עם כרטיסים למקום הכי טוב במגרש.
מומלץ מאוד.
מוזמנים להיכנס לעמוד שלו בפייסבוק ולראות את ההמלצות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדום זקן כתב: פשששש איזה הרצאה על נחיצות הסוכן,אותו דבר אפשר גם להגיד על ביטוח.
לא מבין מה ההפחדות האילו שאתה רושם כאן,אלה אם כן יש לך אחוזים במכירות.
ממש לא לעניין,על אותו משקל אני יכול לתת לך סוכנים וסוכניות שמבטיחות לך הרים וגבעות ובסוף אתה מקבל נאדה.
אתה רוצה באמת שאני אספר לך על סוכן שהבטיח לי מלון 5 כוכבים ובמקרה הטוב יצא 3,חרא אוכל,חרא שירות וגם בחבילת ספורט!
מאז סומך רק על עצמי.
לסמוך על עצמך זה תמיד הכי טוב,בטח ח'ברה צעירים שאין להם שום סיבה לסגור דרך סוכן.
הם מתמצאים באינטרנט,יודעים לדבר אנגלית ואגב יהיו שם בטח עשרות אוהדים שלנו שיוכלו לשוחח איתם ולהיעזר אחד בשני.
אם סוכן שיקר לך או רימה אותך אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, תגיע למשרד שלי, ונדבר על לשלוח לו מכתב התראה ואם צריך גם נתבע אותו בבית משפט אם נגרם לך נזק.
יש לי תיק דומה מאוד שאני מטפל בו כרגע וגם עזרתי לאוהד הקבוצה שנסע עם אל על ונפגע מהם בשנה שעברה.

בדרך כלל למקומות שהייתי בהם (לונדון), או שקל לעשות חבילה (תאילנד) אני עושה לבד ובכך חוסך את העמלה של הסוכן.
אבל מקומות שאני לא מכיר, או שמבחינת מחיר לא משתלם לי לסגור לבד (כמו במקרה שלנו), אני מעדיף לסגור דרך סוכן.

ובכל מקרה, יש הבדל בין סוכן שמוכר לך חבילה לחמישה ימים לאנגליה למשחק של יונייטד אסטון וילה בסכום של 6,000 ₪ (ואז עושה רווח של מאות אחוזים גם על הטיסה, גם על המלון וגם על כרטיס למשחק) לבין סוכן שמוכר לך חבילה לשוויץ בהפרש של 29 יורו מהמחיר שהיית משיג אם היית סוגר לבד (החבילה שלי כוללת ללילה ראשון בזנבה ולאחר מכן 2 לילות בברן שקרובה לתון 20 דקות נסיעה).

סמל אישי של משתמש
The red one

משה, הרכבת הלוך-חזור שהם מציעים בחבילה זו רכבת הלוך חזור מז'נבה לברן או מברן לת'ון ?

ואגב נקרעתי מצחוק על הרפנרס למשרד שלך, גדול :כל הכבוד:

אגב, המחירים רק עולים. בשורה 1 כבר לא מציעים את החבילה של ה500 יורו ופתחו חבילה של 660 יורו. למי שועד מתלבט מומלץ להזמין כה שיותר מהר. החבילה הכי זולה היא 539 כרגע ..

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אדום בלב בנשמהההה כתב: אגב, המחירים רק עולים. בשורה 1 כבר לא מציעים את החבילה של ה500 יורו ופתחו חבילה של 660 יורו. למי שועד מתלבט מומלץ להזמין כה שיותר מהר. החבילה הכי זולה היא 539 כרגע ..
Sir Alex Ferguson כתב:
מי שמתכוון לנסוע ממליץ לו למהר כי הבנתי שיש ביקוש גדול וכשיש ביקוש לרוב המחירים קופצים...

:roll:
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 24 יוני 2015, 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה