YallaHapoel כתב:
קח בחשבון שיהיה הרבה מנויים שלא ירצו ליסוע עד ירושלים...
גם אם לקחתי בחשבון אז אולי לא יגיעו 2000 מנויים אבל עדיין יגעו הרבה אנשים שהם לא מנויים.
אם הגיעו 14 אלף לחצי גמר מול עפולה אז אני מניח שלמשחק מול קבוצה אירופית אחרי כ״כ הרבה זמן יגיעו יותר או לפחות המספר הזה
red and white כתב:
גם אם לקחתי בחשבון אז אולי לא יגיעו 2000 מנויים אבל עדיין יגעו הרבה אנשים שהם לא מנויים.
אם הגיעו 14 אלף לחצי גמר מול עפולה אז אני מניח שלמשחק מול קבוצה אירופית אחרי כ״כ הרבה זמן יגיעו יותר או לפחות המספר הזה
לא הגיעו 14,000 לחצי גמר עם עפולה. ממש לא אחי. אפילו לא 10,000.
אבל אני מאמין שאנחנו יכולים להגיע ל 14,000 מול תון. אולי אפילו יותר. זה אפשרי.
yakar כתב:
חייב להבין , מה כזה קשה?
קבוצה ברמתנו , לא יותר.
הייתה להם קבוצה טובה לפני 3 שנים + , שצברה נקודות באירופה. הם עשו ריענון לסגל, מאז הם לא חזקים במיוחד.
מתי לנו היתה קבוצה טובה? מה אנחנו עשינו באירופה?
מאיפה הביטחון אני לא מבין?
שנה שעברה הם הגיעו לבתים אם אני לא טועה, אז לא ברמתנו ויהיה קשה לעבור אותם
צודק הגזמתי , ועכשיו כשבדקתי אז היו 10,500 כרטיסים שהוקצו לנו ובכמה אתרים פורסם שהיו 12,000 אוהדים, ובקשר לכמות שתיהיה מול ת׳ון אני בטוח שנעבור את ה10 אלף
לאחר צמצום האופציות, אנחנו הוגרלנו לבית מס' 3. האופציות שלנו היו:
המנצחת במפגש בין ווג'ודינה הסרבית לMTK בודפשט ההונגרית.
המנצחת במפגש בין הכוכב האדום בלגרד לקאיראט הקזחית.
FC ת'ון.
המנצחת במפגש בין שריף טריפסול לאוד הנורבגית.
המנצחת במפגש בין אומוניה ניקוסיה לדינמו באטומי הגאורגית.
קודם כל, כל מפגש מול קבוצה שצריכה לנצח בסיבוב הראשון היה לנו מעולה.
להערכתי ת'ון לא היריבה הכי חלשה שיכלנו לקבל, ולאחר הצמצום ניתן לראות שלא ממש שיחק איתנו המזל.
לאחר צמצום האופציות, אנחנו הוגרלנו לבית מס' 3. האופציות שלנו היו:
המנצחת במפגש בין ווג'ודינה הסרבית לMTK בודפשט ההונגרית.
המנצחת במפגש בין הכוכב האדום בלגרד לקאיראט הקזחית.
FC ת'ון.
המנצחת במפגש בין שריף טריפסול לאוד הנורבגית.
המנצחת במפגש בין אומוניה ניקוסיה לדינמו באטומי הגאורגית.
קודם כל, כל מפגש מול קבוצה שצריכה לנצח בסיבוב הראשון היה לנו מעולה.
להערכתי ת'ון לא היריבה הכי חלשה שיכלנו לקבל, ולאחר הצמצום ניתן לראות שלא ממש שיחק איתנו המזל.
RedHell כתב:
מזה לא הכי חלשה? הקבוצה הכי חזקה מהלא מדורגות לא?
מבין חמשת האופציות שהיו לנו כאן - לטעמי לקבל את הסרבית או ניקוסיה או אפילו שריף היה טוב יותר מת'ון, אם כי לא בהפרש גבוה במיוחד. בנוסף כל שאר האופציות היו לקבל יריבה מסיבוב הראשון - משמע היינוי כולים לעקוב ב2 משחקים אחר הקבוצה שאנחנו משחקים מולה וזה יתרון עצום.
מבחינת ניקוד אם לוקחים את חמשת הקבוצות (בהנחה ש4 הפייבוריטיות עולות) אז ת'ון השלישית.
אבל אלה כמובן סתם דיבורי סרק .. פשוט אני מאתמול חיפשתי מה היו האופציות שלנו לאחר הצמצום, ושמצאתי החלטתי לפםרסם .
אדום בלב בנשמהההה כתב:
מבין חמשת האופציות שהיו לנו כאן - לטעמי לקבל את הסרבית או ניקוסיה או אפילו שריף היה טוב יותר מת'ון, אם כי לא בהפרש גבוה במיוחד. בנוסף כל שאר האופציות היו לקבל יריבה מסיבוב הראשון - משמע היינוי כולים לעקוב ב2 משחקים אחר הקבוצה שאנחנו משחקים מולה וזה יתרון עצום.
מבחינת ניקוד אם לוקחים את חמשת הקבוצות (בהנחה ש4 הפייבוריטיות עולות) אז ת'ון השלישית.
אבל אלה כמובן סתם דיבורי סרק .. פשוט אני מאתמול חיפשתי מה היו האופציות שלנו לאחר הצמצום, ושמצאתי החלטתי לפםרסם .
כן? אתה אומר את זה ממעקב אחרי הפורום שלהם שפורסם כאן איפשהוא ?
אני מנסה למצוא אוהדים שלהם דרך הטוויטר, כי החרא הזה חובק עולם, ולשמוע ממישהו משם פרטים פיקנטיים ומעניינים אבל לא מוצא ופתאום עלתה לי המחשבה לראש שלא עלה במקרה באתר "שורה 1" ההולנדית דילים לבאר שבע