הגרלת הליגה האירופאית - התוצאות
Re: הגרלת הליגה האירופאית - התוצאות
https://www.youtube.com/watch?v=_kVb0L7AmjU" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=BAtAxu-qUlM" onclick="window.open(this.href);return false;
יש עוד כל מיני תקצירים וחלקי משחקים ביוטיוב.
https://www.youtube.com/watch?v=BAtAxu-qUlM" onclick="window.open(this.href);return false;
יש עוד כל מיני תקצירים וחלקי משחקים ביוטיוב.
למה בכל מקרה?גדי כתב:לא נהיה מדורגים בסיבוב שלישי בכל מקרה. אמנם קרוב אבל טון לא מדורגת שם
ההגרלה לסיבוב השלישי היא אחרי סיום הסיבוב הראשון . אם תודח אחת מהקבוצות שמדורגת מעל תון , אז תון תהיה מדורגת בסיבוב 3
הגרלה קשה אבל בואו לא נהיה לוזרים.
זה המבחן הראשון לראות אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כמועדון. צריך לשחק מולם שווים מול שווים.
זה המבחן הראשון לראות אם אנחנו עושים את קפיצת המדרגה כמועדון. צריך לשחק מולם שווים מול שווים.
איך אני אוהב את המנטליות הישראלית. מזלזלים בכל העולם.maor20094 כתב:קבוצה לא גרועה ולא טובה, אפשר לעבור.
לא טובים?נחיה ונראה.
ד"ש מספליט.
- The red one
הורג אותי שכולם משייכים את לוטם זינו לת׳ון למרות שהוא שיחק שם 0 דקות בעונה הקודמת.
שנה שעברה היו בבתים של הליגה האירופית
הפסידו לדינמו קייב ולגנק פעמיים , ניצחה את ראפיד וינה פעם אחת , וסיימה אחרונה בבית.
הפסידו לדינמו קייב ולגנק פעמיים , ניצחה את ראפיד וינה פעם אחת , וסיימה אחרונה בבית.
- ForeverRed
מה זה מוכיח בדיוק?Totti כתב:לכל המזלזלים בסאדיק, הוא השחקן היקר בקבוצה לפי הטרנספרמארקט...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שכחת להזכיר למה הוא שיחק שם מעט דקות (אהמ הפציעה אהמ).אדום בלב בנשמהההה כתב:הורג אותי שכולם משייכים את לוטם זינו לת׳ון למרות שהוא שיחק שם 0 דקות בעונה הקודמת.
ועל פי התאוריה שלך גם אבולאבן הוא לא שחקן שלנו כי הוא בקושי שיחק עונה שעברה...
שלא לדבר על אור חביביאן הוא בכלל לא שחקן שלנו....
לוטם נמצא שם ואולי הוא ישחק גם מולנו מי יודע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מזלזלים, אבל בהתחשב בזה שהיינו לא מדורגים והקבוצות שיכולנו לקבל, ההגרלה יחסית סבירה, לא קשה מידי ולא קלה, בנוסף משחק ראשון ישוחק בישראל, אם נעשה פה תוצאה טובה זה אפשרי, עם כל הכבוד לתון ובאמת יש כבוד, עדיין לא הוגרלנו מול קבוצה עם שם מפחיד, והיו כמה כאלו בהגרלהCrazyRed7 כתב: איך אני אוהב את המנטליות הישראלית. מזלזלים בכל העולם.
לא טובים?נחיה ונראה.
ד"ש מספליט.
בעונה שעברה ק"ש נראו מדהים נגד דינמו מוסקבה.
הלוואי נראה חצי מזה, ואז יהיה אפשר להיות אופטימיים.
הלוואי נראה חצי מזה, ואז יהיה אפשר להיות אופטימיים.
תון מדורגים?
- המשוגע האדום
הגרלה לא פשוטה
אבל אולי אם נבוא כאנדרדוג השחקנים ישחקו שונה
שנה שעברה זילזלו בנגרים מקרואטיה וראינו מה יצא
אני מאמין שאפשר לעבור אותם
המשחק הראשון כאן בישראל.חשוב להוציא תוצאה טובה.ויותר מכל לשמור על שער נקי
אבל אולי אם נבוא כאנדרדוג השחקנים ישחקו שונה
שנה שעברה זילזלו בנגרים מקרואטיה וראינו מה יצא
אני מאמין שאפשר לעבור אותם
המשחק הראשון כאן בישראל.חשוב להוציא תוצאה טובה.ויותר מכל לשמור על שער נקי
לא מפחיד, אבל בהחלט קבוצה טובה יותר מאיתנו ופייבוריטית מולנו.blueman כתב: לא מזלזלים, אבל בהתחשב בזה שהיינו לא מדורגים והקבוצות שיכולנו לקבל, ההגרלה יחסית סבירה, לא קשה מידי ולא קלה, בנוסף משחק ראשון ישוחק בישראל, אם נעשה פה תוצאה טובה זה אפשרי, עם כל הכבוד לתון ובאמת יש כבוד, עדיין לא הוגרלנו מול קבוצה עם שם מפחיד, והיו כמה כאלו בהגרלה
נתחיל מזה שנראה כמו קבוצה ולא נתבטל מולם לפני שאנחנו מדברים על השלב הבא ועל מדורגים/לא מדורגים.
- The red one
הוא היה פצוע עד איזור מרץ. ניה לו מספיק זמן לשחק אם בנו עליו. הוא גם שיחק במילואים וגם היה סגל הבוגר אבל לא שותף.דר אדום בנשמה כתב: שכחת להזכיר למה הוא שיחק שם מעט דקות (אהמ הפציעה אהמ).
ועל פי התאוריה שלך גם אבולאבן הוא לא שחקן שלנו כי הוא בקושי שיחק עונה שעברה...
שלא לדבר על אור חביביאן הוא בכלל לא שחקן שלנו....
לוטם נמצא שם ואולי הוא ישחק גם מולנו מי יודע.
וסתם מצאתי את זה משעשע כאילו זינו היה מינימום ערן זהבי של ת׳ון..
באתר של אופ"א כבר רשום מי המדורגות ולא מדורגות בכל סיבוב. לצורך העניין טון רשומה כלא מדורגת.yakar כתב:
למה בכל מקרה?
ההגרלה לסיבוב השלישי היא אחרי סיום הסיבוב הראשון . אם תודח אחת מהקבוצות שמדורגת מעל תון , אז תון תהיה מדורגת בסיבוב 3
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה