Totti כתב:
סבבה, זה הכי קל.
יש כאן משתמש שעושה את זה כבר שנים...
רק אל תפקפק באמינות זה הכי חשוב, ואני לא גיל שגיב שיחפש חרוזים בידיעות מסוג כאלה. אתה מוכן לקחת את זה לאיזה כיוון שאתה רוצה לגבי האמינות, מה שבטוח שחבל שבסוף תאכל את הכובע ברגע שיתברר שטעית.
באר שבעי באדום כתב:
רק אל תפקפק באמינות זה הכי חשוב, ואני לא גיל שגיב שיחפש חרוזים בידיעות מסוג כאלה. אתה מוכן לקחת את זה לאיזה כיוון שאתה רוצה לגבי האמינות, מה שבטוח שחבל שבסוף תאכל את הכובע ברגע שיתברר שטעית.
א. לא מפקפק באמינות, פשוט מתחבר למקורות בדוקים ולא ״שמעתי״
ב. אשמח לאכול את הכובע
ג. לרשום דוידוב/עמאשה לא מזכה בנקודות אמון, כל העולם מדבר עליהם
לפי השמועות שהגיעו אלי בינואר בזמנו, הפרידו ביננו לבין אלירן עטר סכומים קטנים מאוד של כסף. אלונה לא הייתה מוכנה לשלם מחשש שזה יקפיץ את רף המשכורות בקבוצה.
אני טענתי שזאת טעות, ושכחלק מההתקדמות שלנו אנחנו במילא נשלם סכומים גבוהים יותר בעתיד על מנת להמשיך את ההתקדמות, אז אם כבר לשלם, עדיף שזה יהיה עבור שחקן כמו עטר.
עכשיו כשאנחנו שומעים שפלט דורש 350 אלף יורו וסהר דורש אפילו יותר (שני שחקנים מצוינים אבל לטעמי פחות טובים מעטר) אנחנו מבינים כמה הפספוס בינואר עם עטר היה גדול...
Sir Alex Ferguson כתב:לפי השמועות שהגיעו אלי בינואר בזמנו, הפרידו ביננו לבין אלירן עטר סכומים קטנים מאוד של כסף. אלונה לא הייתה מוכנה לשלם מחשש שזה יקפיץ את רף המשכורות בקבוצה.
אני טענתי שזאת טעות, ושכחלק מההתקדמות שלנו אנחנו במילא נשלם סכומים גבוהים יותר בעתיד על מנת להמשיך את ההתקדמות, אז אם כבר לשלם, עדיף שזה יהיה עבור שחקן כמו עטר.
עכשיו כשאנחנו שומעים שפלט דורש 350 אלף יורו וסהר דורש אפילו יותר (שני שחקנים מצוינים אבל לטעמי פחות טובים מעטר) אנחנו מבינים כמה הפספוס בינואר עם עטר היה גדול...
בלי ספק.
אבל כמו שאמרת, אם עתידה של תקרת השכר ממילא להתנפץ, עדיף לעשות זאת עכשיו ולהנחית שחקן מוכח.
מה גם ששהר+דוידוב עולים כמו פלט+ קשר ישראלי(השמות שמצויינים לא זולים כלל)
RedRock כתב:להביא את שהר תהיה הטעות הכי גדולה של הקיץ.
מדובר באחד השחקנים הכי OVERRATED בכדורגל הישראלי.
שני רק לאיתי שכטר.
אסור לבנות עליו כרכש המשמעותי שלנו, פשוט אסור.
חולק עליך אחי.
בן שהר די מזכיר לי את מקרה בוזגלו.
שחקנים שמגיל צעיר כוכבים,עברו כברת דרך,קיבלו החלטות לא נכונות ואז בגיל מסויים התעוררו על החיים שלהם והבינו שהם צריכים להתחיל שוב מאפס.
אני אומר לך,שאם הוא יחתום כאן לבסוף,אנחנו נהנה משחקן שחקן.
אדום זקן כתב:
לא.
סתם משעמם.
עדיף מלהתעסק בחבילות לשוויץ.
יוצא יותר זול.
ואם נחזור לעניינינו - אני חושב שהוא עושה קריירה בזכות הסיבוב שהוא דפק על אברמוביץ' בזמנו.
לא מרשים אותי בשום אספקט של המשחק, רק מביא עצבים.
בעיני גם ההוכחה לכך שהוא בלון נפוח טמונה בעובדה שהוא מדלג בין יותר קבוצות מאשר "תגובות אפשריות של אוהדי באר שבע" להחתמות בקיץ
ואם נחזור לעניינינו - אני חושב שהוא עושה קריירה בזכות הסיבוב שהוא דפק על אברמוביץ' בזמנו.
לא מרשים אותי בשום אספקט של המשחק, רק מביא עצבים.
בעיני גם ההוכחה לכך שהוא בלון נפוח טמונה בעובדה שהוא מדלג בין יותר קבוצות מאשר "תגובות אפשריות של אוהדי באר שבע" להחתמות בקיץ
אבל נסכים שלא להסכים
הוא שחקן מעולה.
בגלל שהוא פעם היה בצלסי אז ציפו ממנו לשחק רק במועדוני על.
שורה תחתונה הוא מתמיד באירופה כבר שנים. בעונה היחידה שהוא בא לארץ הוא הראה שהוא גדול על הליגה.
הוא שחקן מעולה.
בגלל שהוא פעם היה בצלסי אז ציפו ממנו לשחק רק במועדוני על.
שורה תחתונה הוא מתמיד באירופה כבר שנים. בעונה היחידה שהוא בא לארץ הוא הראה שהוא גדול על הליגה.
נכון.
וליתר דיוק - מהרגע ששינה את שמו, החל להפציץ בקצב מכונת ירייה