חחחחחח חבר'ה לא יפה לצחוק עליו. הפועל עכו 2 , מדוייק מתוק , תרגיש טוב עם עצמך אל תפחד להתבטאבאר שבעי באדום כתב:
אתה תקנה את השעמום הזה גם בינואר בחלון העברות כאשר נהיה במצ לא טוב? כי כרגע על פי הרכש שאנחנו ביצענו אנחנו הפועל עכו 2.
רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: בן שהר?
באר שבעי באדום כתב:
אתה תקנה את השעמום הזה גם בינואר בחלון העברות כאשר נהיה במצ לא טוב? כי כרגע על פי הרכש שאנחנו ביצענו אנחנו הפועל עכו 2.

- red and white
- Title: Almog
לא ניסית להצחיק אבל זאת אחת התגובות הכי מצחיקות שקראתי פה , אתה ענק שלומיבאר שבעי באדום כתב:
אתה תקנה את השעמום הזה גם בינואר בחלון העברות כאשר
נהיה במצ לא טוב? כי כרגע על פי הרכש שאנחנו ביצענו אנחנו הפועל עכו 2.
חחחחחחחחל מצחיק טל
לפי ynet בן שהר קיבל הצעה מאלונה של 400 אלף יורו לעונה והפועל ת״א לא מתכוונת להשוות אותה אלא להציע פחות
אולי בסוף באמת תהיה פה איזה הפתעה?
נראה לי שזה נסיון להוציא מהפועל ת״א/מכבי חיפה יותר, הרי הכי אמין זה שב״ש בתמונהblueman כתב:לפי ynet בן שהר קיבל הצעה מאלונה של 400 אלף יורו לעונה והפועל ת״א לא מתכוונת להשוות אותה אלא להציע פחות
400 אלף יורו על בן שהר?לא אמין בעליל.blueman כתב:לפי ynet בן שהר קיבל הצעה מאלונה של 400 אלף יורו לעונה והפועל ת״א לא מתכוונת להשוות אותה אלא להציע פחות
לא הייתי ממהר לפקפק באמינות הסכומים המוצעים.
השחקן הזר שיגיע אמור לעלות קרוב ל-350 אלף יורו ויחד איתו קשר ישראלי, כשהמועמדים לא זולים בכלל.
החתמה של שהר מאפשרת הבאה של שחקן דוגמת דוידוב בסכומים הגיוניים וללא תמורה כך שבסהכ מדובר בעסקאות מאוד דומות בשווי
השחקן הזר שיגיע אמור לעלות קרוב ל-350 אלף יורו ויחד איתו קשר ישראלי, כשהמועמדים לא זולים בכלל.
החתמה של שהר מאפשרת הבאה של שחקן דוגמת דוידוב בסכומים הגיוניים וללא תמורה כך שבסהכ מדובר בעסקאות מאוד דומות בשווי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים לחלוטין.Totti כתב:לא הייתי ממהר לפקפק באמינות הסכומים המוצעים.
אני גם חושב שזה מה שאנחנו צריכים לעשות, להחתים חלוץ ישראלי מוכח (טוטו תמוז/בן שהר) ולהחתים קשר זר כמו דוידוב.
ככה כולם ייצאו מרוצים, נראה לי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נגיד שמגיע,
מתי בכלל שיחק בפעם האחרונה חלוץ של ממש לאורך זמן?
מה שכן יכול להיות יתרון, די סוגר או לפחות מצמצם משמעותית את המחסור בשחקן קו נוסף.
מתי בכלל שיחק בפעם האחרונה חלוץ של ממש לאורך זמן?
מה שכן יכול להיות יתרון, די סוגר או לפחות מצמצם משמעותית את המחסור בשחקן קו נוסף.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
בכר כרגע לא מלהיב אותו שמות החלוצים הזרים שהועלו, השיחות עם בן סהר חודשו אתמול ויש עליו לחץ עם סכומים גבוהים מאוד, ובמידה ויגיע הוא יהיה השחקן היקר ביותר בקבוצה. אלונה יותר פועלת בנושא ודורשת בחלוץ, בכר פחות ורוצה את עמאשה.
כרגע הניסיון הוא להביא חלוץ ישראלי, וקשר זר, שבכר רוצה בעיקר את דוידוב.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
יש מקור לדברים האלו?באר שבעי באדום כתב:בכר כרגע לא מלהיב אותו שמות החלוצים הזרים שהועלו, השיחות עם בן סהר חודשו אתמול ויש עליו לחץ עם סכומים גבוהים מאוד, ובמידה ויגיע הוא יהיה השחקן היקר ביותר בקבוצה. אלונה יותר פועלת בנושא ודורשת בחלוץ, בכר פחות ורוצה את עמאשה.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי