דור דוידי, זה הזמן שלך להוכיח מה אתה שווה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: דור דוידי, זה הזמן שלך להוכיח מה אתה שווה

שליחה על ידי sumsum »

סניגור יקר, חשיבה פריפריאלית וחסרת בטחון מין זו, תביא אותנו למה שהיה ב35 שנים האחרונות=0
כלום,נאדה (בעוד 5 שפות אני יכול לדקלם לך),יש פה בעלים עם שאיפות ולא פחות חשוב עם יכולות, שחקנים צעירים בעלי פוטנציאל אמיתי ולא רק בעיני הבארשבעים כן הגיעו לכאן, ג'סטין זולו שחקן נבחרת אולימפית של ארצו, כנל קוסטרוב, אל תשווה אותם לערימת הנמסים בכוס שיש לנו, ראוי לעשות שיעורי בית, הרי לא ניתן להשוות שחקנים שעברו בקבוצת נוער נכשלת, שתמיד נלחמה נגד הירידה ולצפות שממנה ייצא 'ווינר', מפרה לא יוצא חמור, חוק טבע בסיסי, ואם אתה רוצה לראות קבוצת צמרת שנלחמת ומשיגה תארים, האמן לי היא ללא סורוקאים, אולי בעוד 5 שנים כפי שאני טוען מתחילת העונה, ניתן יהיה לקחת משם מישהו, אגב פעם דיברו בחיפה כמו שאתה מדבר, רק שחקני בית, מאז הרבה אליפויות, הם גם ירדו מהסיפור הזה,צריך להתקדם, שנות ה-70 מאחורינו כבר מי כמוך צריך לדעת את זה.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

טוב שלא הגדרת את חשבתי כחשיבה פרובינציונלית כי היה זה מעליב במקצת.
טוב שהגדרת אותה כחשיבה פריפריאלית כי איתה אני מתמודד עם כול החסרונות שישנם.
אני לא אחזיר אותך אחורה אלא רק לעונת הגביע.אותה עונה ארורה שלאחריה נשארה לנו אדמה חרוכה
והכול על מזבח הגביע.אותו עגל הזהב שבשבילו נותרנו חסרי כול בעונה לאחר מכן.
אני לא חושב על המטרות בעונה הבא. ואים תשאל אותי עם ברצוני לזכות באליפות שנה הבא לפי תורתך?
אני מצטער מוותר אני על תהילה חד פעמית שלאחריה תשאר לנו אדמה חרוכה.אין אני יודע מה הם
תוכניותיה של אלונה.עם כול הרצון והשאיפה שלה להביא אותנו למקומות שאנו חולמים עליהם מבלי
זהות מבלי בסיס.אני קצת מפחד לא קצת בעצם אלא מפחד מפחד.
ואני מדבר על בסיס של חמישה שחקנים. ואתה יודע לא על בסיס של מקום קבוע בהרכב אלא ברוטציה
מסויימת.שיתכן שלמרות בנוניותם זמן משחק ישדרג אותם במשהו ולו הכי קטן. אותו ערך מוסף שיש
לשחקן שלא נמצא בקבוצה כקונוס באימונים.

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגורון... »

אתם מדברים כאילו דור דוידי שוער גרוע.

עד היום כל הזדמנות שהוא קיבל הוא לקח אותה בשתי ידיים.

במשחק גביע הטוטו מול רעננה אם מישהו זוכר הוא עצר פנדל, ובעוד כמה משחקים הוא השאיר רושם מצויין.

אני מקווה שהוא יקבל את ההזדמנות כבר במשחק הקרוב מול כפ''ס. ואני מחזיק לו אצבעות שהוא יקח את ההזדמנות בשתי הידיים ואני מחזיק לו אצבעות.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

סניגור יקר, ראשית אין בכוונתי להעליבך כהוא זה.
שנית, אני לא יכול לראות אף אחד פה שימשוך את הקבוצה או שיהווה חלק מוביל בקבוצה בשנים הבאות, לאלונה יש בעיה, יש כבר אדמה חרוכה ולכן בצדק בצר לה פונה לשדות זרים, בעוד 5 שנים שיראו את טביעת ידה בכל הקשור לנוער ניתן יהיה לדבר על חזון כמו שאתה אומר, עונת הגביע שהשאירה אדמה חרוכה, תלויה בראש ובראשונה בבעלים, הרי אם להב היה ממשיך להשקיע ורואה את הפוטנציאל, גם המקומיים היו משתדרגים למעבר ל'מוכרי משחקים' בקטן, ולשחקנים בינוניים במקרה הטוב בגדול, חזונך ראוי ואף רצוי, לא בשלב זה, אנחנו לא מוכנים לזה, וכן אני רוצה לראות תארים, ליגה שניה ורמה דלוחה של כדורגל ראיתי מספיק ב25 שנות אהדתי את הקבוצה, רובם ככולם בהנהגת השחקנים המקומיים, ועמך הסליחה,שוב לא מחפש להעליב, רק להעמיד עובדות על דיוקם.

שלח תגובה