טופיק נוסטלגיה - רגעי הגאות והשפל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: טופיק נוסטלגיה - רגעי הגאות והשפל.
יאללה, עוד...
רגע גאות:
עונת 91/92, מחזור 5: יוצאים למשחק חוץ בקרית אליעזר מול האלופה הגאה והאימתנית, מכבי חיפה. יניב כהן וראובן עטר מעלים את הירוקים מהכרמל ל-0-2 קליל, ובמחנה הבאר שבעי מריחים תבוסה... אלא שאז חל המפנה, ואבי חיון, שמעון ביטון ואמיר אביגדור קובעים מהפך וניצחון מדהים, 2-3. אגב - זו הפעם האחרונה בה ניצחנו בליגה לאחר פיגור 2 שערים.
רגע שפל:
עונת 93/94, שמינית גמר גביע המדינה: מארחים את הפועל כפ''ס מתחתית הליגה הארצית, כשמנגד אנחנו במקום השלישי בליגה הלאומית, הראשונה דאז, ועושים קולות של נאבקים על האליפות. בפתיחת המחצית השניה, אלון ריף מעלה במבצע אישי ל-0-1, והיה נראה ששחקני כפ''ס עשו את שלהם ויצאו עם הפסד מכובד. אבל זה היה רק פלטפורמה כדי שההתרסקות תהיה כואבת עוד יותר. דקות 74 ו-77 קורצקי וסטולפר דואגים לעשות מהפך מדהים ולהמם את וסרמיל. בסיום המשחק, אוהדי הקבוצה לא יכלו לשאת את הבושה ושרפו צעיפים ודגלים של המועדון...
רגע גאות:
עונת 91/92, מחזור 5: יוצאים למשחק חוץ בקרית אליעזר מול האלופה הגאה והאימתנית, מכבי חיפה. יניב כהן וראובן עטר מעלים את הירוקים מהכרמל ל-0-2 קליל, ובמחנה הבאר שבעי מריחים תבוסה... אלא שאז חל המפנה, ואבי חיון, שמעון ביטון ואמיר אביגדור קובעים מהפך וניצחון מדהים, 2-3. אגב - זו הפעם האחרונה בה ניצחנו בליגה לאחר פיגור 2 שערים.
רגע שפל:
עונת 93/94, שמינית גמר גביע המדינה: מארחים את הפועל כפ''ס מתחתית הליגה הארצית, כשמנגד אנחנו במקום השלישי בליגה הלאומית, הראשונה דאז, ועושים קולות של נאבקים על האליפות. בפתיחת המחצית השניה, אלון ריף מעלה במבצע אישי ל-0-1, והיה נראה ששחקני כפ''ס עשו את שלהם ויצאו עם הפסד מכובד. אבל זה היה רק פלטפורמה כדי שההתרסקות תהיה כואבת עוד יותר. דקות 74 ו-77 קורצקי וסטולפר דואגים לעשות מהפך מדהים ולהמם את וסרמיל. בסיום המשחק, אוהדי הקבוצה לא יכלו לשאת את הבושה ושרפו צעיפים ודגלים של המועדון...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אז ייתכן מאוד שעשיתי סלט בין הדברים...אורי אדום בנשמה כתב:
אתה מתבלבל עם דרבי אחר באותה עונה, בשלב הפלייאוף, בו גם ניצחנו 1-3. ובו אכן היו קריאות מיציע ליציע (אגב - הן החלו במשחק הגביע באשקלון)
- The red one
אם אורי אומר לך אחרת. אז עשית סלט 

חד משמעית אין דבר שאורי לא זוכר חחחלאדום בלב בנשמהההה כתב:אם אורי אומר לך אחרת. אז עשית סלט
- אורי אדום בנשמה
רגע גאות:
עונת 03/04, מחזור 25: יוצאים למשחק חוץ בשכונה. לפני המשחק, נרשם שת''פ נדיר ביציעים בין שני מחנות האוהדים בדמות קריאות מיציע ליציע שחגגו את חיסולו של השייח יאסין בבוקר אותו יום. במשחק עצמו, בטורינה מעלה את הכתומים ליתרון מהיר, אבל אז החל קונצרט באדום עם צמד של האווירון (שמדווה את שיאו של מכנס), צמד של יז'רסקי, כאשר גם רמי אליהו בפנדל ואופיר חיים עם שער מהאגדות משתתפים בחגיגה, 1-6 בסיום.
רגע שפל:
עונת 95/96, מחזור 23: משחק הבכורה של גוטמן, בחוץ מול מכבי ת''א. אחרי מחצית מאופסת, הצהובים-כחולים פתחו מבערים כשמנגד התפרקות טוטאלית באדום. קשנצב עם שלושער, דריקס ונמני קובעים 0-5 בסיום.
עונת 03/04, מחזור 25: יוצאים למשחק חוץ בשכונה. לפני המשחק, נרשם שת''פ נדיר ביציעים בין שני מחנות האוהדים בדמות קריאות מיציע ליציע שחגגו את חיסולו של השייח יאסין בבוקר אותו יום. במשחק עצמו, בטורינה מעלה את הכתומים ליתרון מהיר, אבל אז החל קונצרט באדום עם צמד של האווירון (שמדווה את שיאו של מכנס), צמד של יז'רסקי, כאשר גם רמי אליהו בפנדל ואופיר חיים עם שער מהאגדות משתתפים בחגיגה, 1-6 בסיום.
רגע שפל:
עונת 95/96, מחזור 23: משחק הבכורה של גוטמן, בחוץ מול מכבי ת''א. אחרי מחצית מאופסת, הצהובים-כחולים פתחו מבערים כשמנגד התפרקות טוטאלית באדום. קשנצב עם שלושער, דריקס ונמני קובעים 0-5 בסיום.
גאות: 10/11, מתארחים בבלומפילד אצל מכבי, עם עטר,יצחקי,מדוניינין ושות'. חייבים ניצחון כדי להינצל מהפלייאוף התחתון, ועודד גביש מקרן של רביבו לקרוב, והאחרון משלים בפנדל שסחט בסיט.מנצחים 2 0 בסיום ושולחים את ביתר לתחתון, ואותנו לפלייאוף האמצעי.
שפל: ירידת הליגה הראשונה,אני הייתי עוד תינוק, אבל אני לא אשכח את העצב אחרי שנודע שירדנו, ובניון שמירר בבכי, גרם לכל האוהדים למרה.
שפל: ירידת הליגה הראשונה,אני הייתי עוד תינוק, אבל אני לא אשכח את העצב אחרי שנודע שירדנו, ובניון שמירר בבכי, גרם לכל האוהדים למרה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אם היית תינוק איך אתה זוכר את העצב אחרי שנודע שירדנו ?shovalb9 כתב:גאות: 10/11, מתארחים בבלומפילד אצל מכבי, עם עטר,יצחקי,מדוניינין ושות'. חייבים ניצחון כדי להינצל מהפלייאוף התחתון, ועודד גביש מקרן של רביבו לקרוב, והאחרון משלים בפנדל שסחט בסיט.מנצחים 2 0 בסיום ושולחים את ביתר לתחתון, ואותנו לפלייאוף האמצעי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רגע גאות: הניצחון 5-0 על הפועל רמת גן והעלייה המדהימה עם לופא קדוש.
רגע שפל: שנתיים אחריי אותו ניצחון שהעלה אותנו ליגה אנחנו מגיעים מול אותה הפועל רמת גן ומפסידים בפנדלים.
אני לא אשכח איך התרגשתי מהגמר ואיך נסעתי עם אבא שלי ברכבת המיוחדת והיינו צריכים לחזור לרכבת כי היא יצאה מוקדם והספקתי לראות את רמי אליהו מחטיא ושיצאתי ושמעתי ברדיו קיוויתי שאסי רחמים יעצור פנדלים וננצח אבל לא כך היה.
לא רציתי לחזור ללמוד שבוע בגלל זה.
רגע שפל: שנתיים אחריי אותו ניצחון שהעלה אותנו ליגה אנחנו מגיעים מול אותה הפועל רמת גן ומפסידים בפנדלים.
אני לא אשכח איך התרגשתי מהגמר ואיך נסעתי עם אבא שלי ברכבת המיוחדת והיינו צריכים לחזור לרכבת כי היא יצאה מוקדם והספקתי לראות את רמי אליהו מחטיא ושיצאתי ושמעתי ברדיו קיוויתי שאסי רחמים יעצור פנדלים וננצח אבל לא כך היה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
Tal_Hbs כתב: אם היית תינוק איך אתה זוכר את העצב אחרי שנודע שירדנו ?
דמיון מודרך

- The red one
לא הייתי אז במשחק אבל הרכבת יצאה חזור לפני שהמשחק הסתיים?דר אדום בנשמה כתב:רגע גאות: הניצחון 5-0 על הפועל רמת גן והעלייה המדהימה עם לופא קדוש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן היינו צריגים לצאת ממש שהפנדלים התחילו בשביל להספיק.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא הייתי אז במשחק אבל הרכבת יצאה חזור לפני שהמשחק הסתיים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא נתנו לו מטרנה באותו הערבTal_Hbs כתב: אם היית תינוק איך אתה זוכר את העצב אחרי שנודע שירדנו ?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
עונת 02/03, מחזור 2: בוסרמיל מול האלופה שבדרך, מכבי ת''א. ברקע לא פחות מ-13 וחצי שנות בצורת של 0 ניצחונות ליגה על הצהובים. עד שהגיע הדרדלה של קאקו בדקה ה-89. ומי שלא ראה את השמחה ביציעים, לא ראה שמחה מימיו
עונת 04/05, מחזור 32: קרב תחתית גורלי מול הפועל חיפה בקרית אליעזר, מחזור לפני אחרון. הפסד שמעשית חורץ גורלנו לירידה, אבל לא סתם הפסד, אלא אחת מההשפלות היותר גדולות בתולדות המועדון. טוטאנה עם שלושער, אדרי, אנסומבו ועובד לחיפאים, כשמנגד ינון ברדה עם שער הכבוד, 1-6 בסיום.
עונת 04/05, מחזור 32: קרב תחתית גורלי מול הפועל חיפה בקרית אליעזר, מחזור לפני אחרון. הפסד שמעשית חורץ גורלנו לירידה, אבל לא סתם הפסד, אלא אחת מההשפלות היותר גדולות בתולדות המועדון. טוטאנה עם שלושער, אדרי, אנסומבו ועובד לחיפאים, כשמנגד ינון ברדה עם שער הכבוד, 1-6 בסיום.
חחחחחחחחחחחח גדולTotti כתב: לא נתנו לו מטרנה באותו הערב
- אורי אדום בנשמה
עונת 97/98, רבע גמר גביע המדינה: האלופה האימתנית מהבירה מגיעה לוסרמיל. שני המפגשים הקודמים באותה עונה בליגה הסתיימו בנוקאאוט בית"רי משפיל, 4-12 בשערים (2-7 ו-2-5). כל באר שבעי שהגיע למשחק הזה הרגיש כמו ערבי שדרכו על כבודו, ועל הגדר בשער 2 נתלה שלט עם מילה אחת שאמרה הכל: "נקמה!". בחצי הראשון האמר מעלה את בית"ר ליתרון 0-1, ובחצי השני סגרון משווה והמשחק נכנס להארכה, עד שמגיע אוקפאלה (שספג נהמות לכל אורך המשחק) עם שער הניצחון, 1-2 בסיום ויש חצי גמר.
עונת 91/92, מחזור 6: הצגה כפולה באיצטדיון ר"ג. במנה הראשונה אנחנו מול בית"ר ת"א. למחצית, ירדנו ביתרון 0-1 משער של סספורטס, אבל במחצית השניה מגיעה קריסה טוטאלית, וירון כהן ופטרוב וחבריהם קובעים תוך 25 דקות (!!), 1-6 לבית"ר ת"א. ביקו רק המתיק את הגלולה, 2-6 בסיום. למזלנו, במשחק השני מכבי ת"א עשתה חנוכיה להפועל י-ם עם 1-8, ככה שקצת "שכחו" מאיתנו...
עונת 91/92, מחזור 6: הצגה כפולה באיצטדיון ר"ג. במנה הראשונה אנחנו מול בית"ר ת"א. למחצית, ירדנו ביתרון 0-1 משער של סספורטס, אבל במחצית השניה מגיעה קריסה טוטאלית, וירון כהן ופטרוב וחבריהם קובעים תוך 25 דקות (!!), 1-6 לבית"ר ת"א. ביקו רק המתיק את הגלולה, 2-6 בסיום. למזלנו, במשחק השני מכבי ת"א עשתה חנוכיה להפועל י-ם עם 1-8, ככה שקצת "שכחו" מאיתנו...