קליבלנד- גולדן סטייט
Re: קליבלנד- גולדן סטייט
מישהו צייץ בטוויטר שפעם אחרונה שגולדן זכתה באליפות בש היתה אלופה...
מה שנכון נכון.taltal כתב:מישהו צייץ בטוויטר שפעם אחרונה שגולדן זכתה באליפות בש היתה אלופה...
שנה הבאה גם אנחנו סוגרים 40 לאליפות האחרונהtaltal כתב:מישהו צייץ בטוויטר שפעם אחרונה שגולדן זכתה באליפות בש היתה אלופה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בפעם האחרונה שהם זכו באליפות הNBA אנחנו זכינו באליפות בפעם הראשונה...taltal כתב:מישהו צייץ בטוויטר שפעם אחרונה שגולדן זכתה באליפות בש היתה אלופה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אמתאורי אדום בנשמה כתב:עשה את שלו, בלאט. אפילו מעל ומעבר.
נשארתי ער כול הלילה בשביל משחק די חלש..
הצד הרע- שוב ראיתי צהוב כחול חוגג.
הצד הטוב- גולדן סטייט סגרו 40 שנה מהאליפות האחרונה עם אליפות **עמה יעמיק עמה יעמיק עמה יעמיק**
הצד הרע- שוב ראיתי צהוב כחול חוגג.
הצד הטוב- גולדן סטייט סגרו 40 שנה מהאליפות האחרונה עם אליפות **עמה יעמיק עמה יעמיק עמה יעמיק**
אני די בטוח שעם קיירי ולאב(חלש אומנם, אבל נותן נקודות), הסדרה היתה נראית אחרת...
חבל לי בשביל דיוויד.
אם הוא יעשה טרייד נכון בעמדה 4 וינחית שחקן שגם עושה הגנה, יש לו סיכוי נהדר ללכת בעונה הבאה צעד אחד נוסף קדימה
חבל לי בשביל דיוויד.
אם הוא יעשה טרייד נכון בעמדה 4 וינחית שחקן שגם עושה הגנה, יש לו סיכוי נהדר ללכת בעונה הבאה צעד אחד נוסף קדימה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תומפסון הוא ה4 ההגנתי של הקאבס.
אם הם ישאירו את רוב הקבוצה - לברון, לאב, קיירי, תומפסון, מוזגוב, ורז'או, ג.ר סוויש, שאמפרט ודלבדובה ויוסיפו לזה, בראש ובראשונה מחליף ללברון שיתן לו מנוחה, קליבלנד תלך עד הסוף.
אם הם ישאירו את רוב הקבוצה - לברון, לאב, קיירי, תומפסון, מוזגוב, ורז'או, ג.ר סוויש, שאמפרט ודלבדובה ויוסיפו לזה, בראש ובראשונה מחליף ללברון שיתן לו מנוחה, קליבלנד תלך עד הסוף.
וכמובן חלוץ שובר שוויון ומאמן כושר זר .