רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: בן שהר?
אבל אנחנו מקשקשים כבר שעות ובתקשורת שום מילה מעבר לעובדה שהיתה פגישה ושהוא דחה את ההצעה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מי שצייץ את הידיעה זה עורך דסק הספורט של חדשות חיפה והקריות סביר להניח שהוא יודע מה הוא אומר(או שלא).Totti כתב:אבל אנחנו מקשקשים כבר שעות ובתקשורת שום מילה מעבר לעובדה שהיתה פגישה ושהוא דחה את ההצעה
- ForeverRed
גם אני חושב שהוא שחקן טוב.אדום זקן כתב: אני מאוד מחזיק מבן שהר.
הוא חלוץ אירופאי.
המון פיזיות,מהירות וטכניקה טובה.
הבעיה שלו תמיד הייתה קבלת החלטות.
פשוט קורא פה תגובות של אנשים ותוהה לרגע אם מדובר על חיפה או ברצלונה.
קצת פרופורציות.
התכוונתי ברמת המועדון והתדמית.אדום זקן כתב: תראה,בגדול אם אתה מסתכל בצורה אובייקטיבית,הסגל שלנו הרבה יותר מאוזן.
נכון שחלק התקפי שמורכב מאלירן עטר,שכטר,שהר,עזרא ובניון זה לדעתי החלק ההתקפי הכי מוכשר בליגה,בכל שאר העמדות מכבי חיפה לא טובה מאיתנו.
לכן,צריך לראות איך הם יחזקו את עמדת הבלמים והקישור האחורי ששם עקב האיכלס שלהם ואז נהיה יותר חכמים.
אם שהר יגיע לחיפה הוא יהיה השחקן הרביעי שמעדיף את חיפה על פנינו, אחרי מויאל, עטר ושכטר שעשו זאת לפניו.
מרגיז.
אתה מרגיש שהתקדמת, אבל מסביב עוד לא נותנים לך מספיק קרדיט.
אני אישית לא מוצא שום סיבה מקצועית לשהר להעדיף את חיפה על פנינו, ניחא שאשתקד הבנתי את עניין האיצטדיון, העונה זה הצטמצם.
חיפה היא הקבוצה הכי לא מאוזנת בליגה!!!, חלק קדמי מוכשר מאוד, מהיר ומלא אגו שלא אוהב להגן ולא בטוח איך יתחבר. החלק האחורי נוראי אם שני בלמים כמו פאס ודגני (קינן הוא הבלם השלישי???) משומר בימין ובשמאל עדיין לא ברור. לא מזלזל חס וחלילה אבל לא נראה לי שעשו את הקפיצה שהם צריכים לעשות, לפחות לא בינתיים
שמע, לקרוא לחלק אחורי ברמת הליגה הישראלית שמורכב מפאס ודגני "נוראי" זה זלזול נוראי.eitam כתב:חיפה היא הקבוצה הכי לא מאוזנת בליגה!!!, חלק קדמי מוכשר מאוד, מהיר ומלא אגו שלא אוהב להגן ולא בטוח איך יתחבר. החלק האחורי נוראי אם שני בלמים כמו פאס ודגני (קינן הוא הבלם השלישי???) משומר בימין ובשמאל עדיין לא ברור. לא מזלזל חס וחלילה אבל לא נראה לי שעשו את הקפיצה שהם צריכים לעשות, לפחות לא בינתיים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אמרתי ואני אגיד שוב, אם הם יפגעו בזרים ורוני לוי ימשיך ביכולת האימון שלו ממכבי נתניה הם נלחמים מול מכבי תל אביב על האליפות...
אם הם לא פוגעים בזרים אז הם ימשיכו להיות באזור המקום 6-4 ולא מעבר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ואו איזה הימור מטורף מצידך.דר אדום בנשמה כתב:אמרתי ואני אגיד שוב, אם הם יפגעו בזרים ורוני לוי ימשיך ביכולת האימון שלו ממכבי נתניה הם נלחמים מול מכבי תל אביב על האליפות...
אז אתה אומר או שחיפה תתמודד על אליפות או תגרד פלייאוף העליון, גאון כדורגל!
אני הייתי בטוח שהם ירדו ליגה העונה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
מתאים לו לשבת ביציע העיתונות לא דוקטור?doctorslayer כתב:
ואו איזה הימור מטורף מצידך.
אז אתה אומר או שחיפה תתמודד על אליפות או תגרד פלייאוף העליון, גאון כדורגל!
אני הייתי בטוח שהם ירדו ליגה העונה.
פרשן דגול.
אני כבר אמרתי שכשהוא קם בבוקר מישהו צריך לוודא שהוא לוקח את הצבע הנכון.
כשנסכם את הקריירה של מליקסון מול זו של שכטר יעניין איך הם היו לפני שנתיים ולפני 3 שנים. נכון לרגע זה שמעון צודק, כמו שאנחנו רואים את שכטר אוהדי היריבות רואים במליקסון פלופ מהסרטים.yossi כתב: לא דומה אפילו.
קח 5 שנים אחרונות:
מליקסון- עונה אחרונה רעה, קדמו אליה 4 עונות טובות מאוד עד מעולות.
שכטר- שני עונות טובות אי שם בתחילת העשור, מאז כלום ושום דבר.
איך משווים בין השניים?
זאת הבעיה אצלנוdelta7 כתב: כשנסכם את הקריירה של מליקסון מול זו של שכטר יעניין איך הם היו לפני שנתיים ולפני 3 שנים. נכון לרגע זה שמעון צודק, כמו שאנחנו רואים את שכטר אוהדי היריבות רואים במליקסון פלופ מהסרטים.
שוכחים מהר מאוד מה שחקן עשה בגלל עונה לא טובה
וגם להיפך.
אני בכלל לא מתלהב משהר הוא שחקן בינוני . שנה שעברה שהביאו את אידריסו וכל הרכש כולם אמרו שהם מועמדים לאליפות ובסוף ראינו מה קרה איתם.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מסכים עם יוסי , אם הייתי צריך להמר מי יחזור לעצמו ומי ימשיך לאכזב לא הייתה לי התלבטות. שכטר כבר המון זמן פח, מליקסון עונה אחת שגם היא התחילה בפציעה קשה.
אף אחד לא שוכח מה עשה.Tal_Hbs כתב:
זאת הבעיה אצלנו
שוכחים מהר מאוד מה שחקן עשה בגלל עונה לא טובה
וגם להיפך.
אך אחד לא שוכח מה הוא שווה.
עובדתית עונה אחרונה הוא היה אכזבה אחת גדולה ואני כלל לא מתפלא שמי שאינו משוחד (כפי שאנו משוחדים) רואה במליקסון פלופ בדיוק כמו שכטר. חובת ההוכחה שזה לא המצב על מליקסון!