רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: בן שהר?
החלק של מכבי לא רואה אותם ממטר.
צאו מהשמות.
עטר, שהר, שכט ועזרא. כולם שחקני קו, כולם מדרבלים למוות, אף אחד מהם לא באמת חלוץ מרכז, אין שם פיזיות או משחק ראש ועטר הוא אולי היחיד שמוציא שם פס.
שילוב גרוע, לא מאוזן ובעיקר לא מגוון.
הפחד פה מחיפה הוא מגוחך. בחייאת, צאו מזה.
צאו מהשמות.
עטר, שהר, שכט ועזרא. כולם שחקני קו, כולם מדרבלים למוות, אף אחד מהם לא באמת חלוץ מרכז, אין שם פיזיות או משחק ראש ועטר הוא אולי היחיד שמוציא שם פס.
לי מותר לקבל פיק ברכיים. אני לא משחק, וגם לא מקבל משכורת.הפועלעולה כתב:אתם מתלוננים על הפיק ברכיים שהשחקנים והצוות מקבלים בכל פעם שהם מול מכבי אבל בשנייה שחיפה עושה החתמה טובה או מכבי נותנת משחק טוב אתם רועדים.
ואישית, בכלל לא בטוח ששהר הוא השחקן הנכון עבורם. יש להם התקפה מאוד נמוכה כשכל השחקנים רוצים את הכדורגל לרגל. דווקא הם אלו שצריכים מישהו כמו פלט.
לשחקנים שרוצים אליפות - אסור.
קודם כל אנחנו אוהדים,התפקיד שלנו זה להיות חרדתיים.yossi כתב:החלק של מכבי לא רואה אותם ממטר.
צאו מהשמות.
ואני מזכיר לך שאנחנו אוהדים את הפועל ב"ש כן?
עובדתית ודיברתי אך ורק כישרון,אתה לא יכול להתכחש,שיש להם ח'ברה מאוד כשרונים שאגב נתנו לך 4 בהילוך שלישי.
לא מבין את חיפה, שכטר , עטר , ושהר שלושתם אותו סגנון , חלוצים שטובים נטו בקו , אין להם אף חלוץ מטרה.
שכטר.גיא חניה כתב:לא מבין את חיפה, שכטר , עטר , ושהר שלושתם אותו סגנון , חלוצים שטובים נטו בקו , אין להם אף חלוץ מטרה.
שהר ועטר טובים יותר בקו.
- red and white
- Title: Almog
נתנו לנו 4 כשאנחנו בכלל לא שיחקנו ,היינו על הדשא אבל לא שיחקנו,גם קונוסים לא היו מקבלים מהם 4 עם איך שהם נראו בתקופה הזואדום זקן כתב: קודם כל אנחנו אוהדים,התפקיד שלנו זה להיות חרדתיים.
עובדתית ודיברתי אך ורק כישרון,אתה לא יכול להתכחש,שיש להם ח'ברה מאוד כשרונים שאגב נתנו לך 4 בהילוך שלישי.
(נתנו לפ"ת ניצחון ראשון בפלייאוף במשחק על אירופה אחרי זה).
ןבקשר לבן שהר לדעתי הם צריכים יותר חלוץ מרכזי מאשר אותו ,אבל צריך לנסות להביא כל ישראלי בכיר שמסכים להגיע
ראינו את שכטר העונה. מדהים שאנשים עדיין מפחדים מהשם הזה... שחקן קקה.
מתי לא היה להם כישרון למעלה?אדום זקן כתב: קודם כל אנחנו אוהדים,התפקיד שלנו זה להיות חרדתיים.
יש להם עוד הרבה עבודה ברכש (שאיזה חיזוק הם בכלל עשו? בינתיים רק טוואטחה ושיימן עזבו. ראיוס שחקן הקטרגל בינתיים נשאר ונקווה שזה ימשיך להיות כך) כדי שיהיו מועמדים אמיתיים לתואר.
הלוואי ובונים על שכטר כחלוץ מרכזי.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 16 יוני 2015, 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוהדי מכבי ת"א וחיפה יכולים להגיד אותו דבר על מליקסון.הפועלעולה כתב:ראינו את שכטר העונה. מדהים שאנשים עדיין מפחדים מהשם הזה... שחקן קקה.
אסור לזלזל, בטח לא במכבי חיפה.
לא דומה אפילו.שמעון א כתב: אוהדי מכבי ת"א וחיפה יכולים להגיד אותו דבר על מליקסון.
אסור לזלזל, בטח לא במכבי חיפה.
קח 5 שנים אחרונות:
מליקסון- עונה אחרונה רעה, קדמו אליה 4 עונות טובות מאוד עד מעולות.
שכטר- שני עונות טובות אי שם בתחילת העשור, מאז כלום ושום דבר.
איך משווים בין השניים?
- ForeverRed
מתחיל לעלות על העצבים הסיפור הזה של שחקנים שמושכים אותנו באף ואז סוגרים בחיפה בלי למצמץ.
כמו שתכיר בחורה, תחזר אחריה, תשקיע בה והיא תשחק אותה קשה להשגה, ואז בהזדמנות הראשונה שבה היא יוצאת לאיזה פאב עם חברות היא תפתח רגליים למישהו אחר.
אם נתעלם לרגע מהעצבים.. אז תירגעו חברים. לא רונאלדו סיכם בחיפה, כולה בן שהר. לדעתי זה לא השחקן שהם צריכים, אבל זה רק אני.
צאו מהפניקה.
כמו שתכיר בחורה, תחזר אחריה, תשקיע בה והיא תשחק אותה קשה להשגה, ואז בהזדמנות הראשונה שבה היא יוצאת לאיזה פאב עם חברות היא תפתח רגליים למישהו אחר.
אם נתעלם לרגע מהעצבים.. אז תירגעו חברים. לא רונאלדו סיכם בחיפה, כולה בן שהר. לדעתי זה לא השחקן שהם צריכים, אבל זה רק אני.
צאו מהפניקה.
שים לב מה אמרתי.yossi כתב: מתי לא היה להם כישרון למעלה?
יש להם עוד הרבה עבודה ברכש (שאיזה חיזוק הם בכלל עשו? בינתיים רק טוואטחה ושיימן עזבו. ראיוס שחקן הקטרגל בינתיים נשאר ונקווה שזה ימשיך להיות כך) כדי שיהיו מועמדים אמיתיים לתואר.
הלוואי ובונים על שכטר כחלוץ מרכזי.
שיש להם חלק התקפי מפחיד,אך יחד עם זאת אנחנו הרבה יותר מאוזנים כרגע.
- ForeverRed
אני כרגיל איתך.yossi כתב: לא דומה אפילו.
קח 5 שנים אחרונות:
מליקסון- עונה אחרונה רעה, קדמו אליה 4 עונות טובות מאוד עד מעולות.
שכטר- שני עונות טובות אי שם בתחילת העשור, מאז כלום ושום דבר.
איך משווים בין השניים?
אני מאוד מחזיק מבן שהר.ForeverRed כתב:מתחיל לעלות על העצבים הסיפור הזה של שחקנים שמושכים אותנו באף ואז סוגרים בחיפה בלי למצמץ.
צאו מהפניקה.
הוא חלוץ אירופאי.
המון פיזיות,מהירות וטכניקה טובה.
הבעיה שלו תמיד הייתה קבלת החלטות.
כמו בהחלטה שככול הנראה על פי השמועות קיבל היום.
מוזמן לברר אצל שפונגין, מויאל וחבריהם.
מוזמן לברר אצל שפונגין, מויאל וחבריהם.