רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
- red and white
- Title: Almog
Re: בן שהר?
אני מסכים עם יאללה הפועל ההרכב שלנו טוב יותר משל מכבי חיפה וזה יכול להשתנות רק אם הם יפגעו בזרים ויביאו את בן שהר
- ForeverRed
אני חושב שברמת האיכות הסגלים די שווים, עם יתרון קל לצד שלנו.
כשמתייחסים גם לחיבור הקבוצתי בין השחקים אז היתרון אפילו גדל.
תעשו לי טובה, בואו נשפוט את מליקסון לפי העונה הנוכחית ולא הקודמת.
אני מאוד מאמין בו ועדיין לוקח אותו לפני עזרא בלי לחשוב פעמיים.
כשמתייחסים גם לחיבור הקבוצתי בין השחקים אז היתרון אפילו גדל.
תעשו לי טובה, בואו נשפוט את מליקסון לפי העונה הנוכחית ולא הקודמת.
אני מאוד מאמין בו ועדיין לוקח אותו לפני עזרא בלי לחשוב פעמיים.
באמצע העונה פרסמו סטטיסטיקה לגבי שחקנים שמכדררים כשהיו צריכים למסור. השחקנים שהכי הרבה הלכו לבד כשהיו צריכים למסור היו חן עזרא, ישראל זגורי, טל בן חיים ועוד שחקן שאני לא זוכר
וההיפך מהם, שחקנים שהכי מעט פעמים הלכו עם כדור כשהין צריכים למסור היו זהבי ומליקסון ועוד שחקן שאני לא זוכר
דבר שמראה על אינטליגנצית משחק ומשחק שלא תוקע את המשחק השוטף של הקבוצה
וההיפך מהם, שחקנים שהכי מעט פעמים הלכו עם כדור כשהין צריכים למסור היו זהבי ומליקסון ועוד שחקן שאני לא זוכר
דבר שמראה על אינטליגנצית משחק ומשחק שלא תוקע את המשחק השוטף של הקבוצה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
שמועות שסיכם בחיפה ב350 אלף דולר ל3 שנים
- The red one
עוד מהשמועה - יחתום רק אם לא יקבל הצעה טובה מבחינתו מאירופה ב3-4 ימים הקרובים .אביאל כתב:שמועות שסיכם בחיפה ב350 אלף דולר ל3 שנים
סעמק. יענקל'ה התעורר.
והיד עוד נטויה.
והיד עוד נטויה.
אם באמץ שהר יחתום שם,יש להם חלק התקפי מפחיד מאוד.שמעון א כתב:סעמק. יענקל'ה התעורר.
והיד עוד נטויה.
לגמרי אחי.Totti כתב:ממשיך לחדד, אנחנו עוד רחוקים מהם מאוד
בכתבה אחת על מועמד הורידו לי את כל הביטחון.
נמאס לי מאכזבות.
יענקל'ה צריך למכור מנויים.שמעון א כתב:סעמק. יענקל'ה התעורר.
והיד עוד נטויה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה יופי אם זה נכון והם פוגעים בזרים הם מתחרים עם מכבי תל אביב על האליפות ואנחנו לא נהיה פיקציה בכלל :/
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תראה,בגדול אם אתה מסתכל בצורה אובייקטיבית,הסגל שלנו הרבה יותר מאוזן.Totti כתב:ממשיך לחדד, אנחנו עוד רחוקים מהם מאוד
נכון שחלק התקפי שמורכב מאלירן עטר,שכטר,שהר,עזרא ובניון זה לדעתי החלק ההתקפי הכי מוכשר בליגה,בכל שאר העמדות מכבי חיפה לא טובה מאיתנו.
לכן,צריך לראות איך הם יחזקו את עמדת הבלמים והקישור האחורי ששם עקב האיכלס שלהם ואז נהיה יותר חכמים.
אתם אמיתיים או ציניים?
בשיא הרצינות.
בשיא הרצינות.
אני לא בטוח שידין פחות טוב מאוגו.אדום זקן כתב: תראה,בגדול אם אתה מסתכל בצורה אובייקטיבית,הסגל שלנו הרבה יותר מאוזן.
נכון שחלק התקפי שמורכב מאלירן עטר,שכטר,שהר,עזרא ובניון זה לדעתי החלק ההתקפי הכי מוכשר בליגה,בכל שאר העמדות מכבי חיפה לא טובה מאיתנו.
לכן,צריך לראות איך הם יחזקו את עמדת הבלמים והקישור האחורי ששם עקב האיכלס שלהם ואז נהיה יותר חכמים.
אני לא בטוח שדרניצ׳יץ׳ פחות טוב מהובאן.
סטויקוביץ׳ בוודאות טוב מגורש.
אם זה יתחבר להם, מכבי ת"א בבעיה.
אתם מתלוננים על הפיק ברכיים שהשחקנים והצוות מקבלים בכל פעם שהם מול מכבי אבל בשנייה שחיפה עושה החתמה טובה או מכבי נותנת משחק טוב אתם רועדים.
ואישית, בכלל לא בטוח ששהר הוא השחקן הנכון עבורם. יש להם התקפה מאוד נמוכה כשכל השחקנים רוצים את הכדורגל לרגל. דווקא הם אלו שצריכים מישהו כמו פלט.
ואישית, בכלל לא בטוח ששהר הוא השחקן הנכון עבורם. יש להם התקפה מאוד נמוכה כשכל השחקנים רוצים את הכדורגל לרגל. דווקא הם אלו שצריכים מישהו כמו פלט.