בשנה שעברה זה היה ברדה, ארבייטמן, בוזגלו, מליקסון, גורדנה, נאסר וגבאי בחלק ההתקפי.
השנה זה יהיה ברדה, ארבייטמן, בוזגלו, מליקסון, גורדנה, נואקמה, חלוץ זר וקשר ישראלי בחלק ההתקפי.
בשנה שעברה המלחמה באגפים הייתה בין מליקסון ובוזגלו לנאסר הבינוני ולכן גם עונה חלשה של מליקסון גרמה לכך שהוא נשאר בהרכב. השנה עם נואקמה ואולי קשר נוסף זה יהיה שונה לגמרי.
בשנה שעברה המלחמה בשפיץ הייתה בין ברדה וארבייטמן שידעו לא מעט תקופות חלשות לאורך השנה לגבאי הבינוני ולכן גם עונה עם לא מעט פציעות ותקופות לא טובות של שלומי ואליניב עדין לא הוציאה אותם מההרכב כשהם היו כשירים. השנה עם חלוץ זר (בטח אם זה יהיה מישהו ברמה של פלט) וכשנואקמה גם יכול לשחק בחוד הכל יהיה אחרת.
אחד תמורת אחד?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אחד תמורת אחד?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
השנה אליניב מאיים על כל העמדות מהספסלSir Alex Ferguson כתב:בשנה שעברה זה היה ברדה, ארבייטמן, בוזגלו, מליקסון, גורדנה, נאסר וגבאי בחלק ההתקפי.
השנה זה יהיה ברדה, ארבייטמן, בוזגלו, מליקסון, גורדנה, נואקמה, חלוץ זר וקשר ישראלי בחלק ההתקפי.
בשנה שעברה המלחמה באגפים הייתה בין מליקסון ובוזגלו לנאסר הבינוני ולכן גם עונה חלשה של מליקסון גרמה לכך שהוא נשאר בהרכב. השנה עם נואקמה ואולי קשר נוסף זה יהיה שונה לגמרי.
בשנה שעברה המלחמה בשפיץ הייתה בין ברדה וארבייטמן שידעו לא מעט תקופות חלשות לאורך השנה לגבאי הבינוני ולכן גם עונה עם לא מעט פציעות ותקופות לא טובות של שלומי ואליניב עדין לא הוציאה אותם מההרכב כשהם היו כשירים. השנה עם חלוץ זר (בטח אם זה יהיה מישהו ברמה של פלט) וכשנואקמה גם יכול לשחק בחוד הכל יהיה אחרת.
חשבתי שכולם נשארו בהרכב רק בגלל אלישע והקיבעון...Sir Alex Ferguson כתב:בשנה שעברה זה היה ברדה, ארבייטמן, בוזגלו, מליקסון, גורדנה, נאסר וגבאי בחלק ההתקפי.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא חושב שנאסר וגבאי מספיק טובים לקבוצה עם השאיפות שלנו, אבל מצד שני, כשארבייטמן לא כובש ונראה חושך, וכשאליניב לא בכושר טוב ונראה שהוא עייף וזקוק למנוחה, אז צריך היה לתת דקות לנאסר וגבאי, גם כדי להוריד מהעומס של יתר השחקנים וגם כי עדיף שחקן בינוני באותה תקופה (נאסר/גבאי) על פני שחקן טוב יותר (ברדה/ארבייטמן) שנמצא בתקופה רעה או שזקוק למנוחה.yedidel כתב:
חשבתי שכולם נשארו בהרכב רק בגלל אלישע והקיבעון...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Sir Alex Ferguson כתב: לא חושב שנאסר וגבאי מספיק טובים לקבוצה עם השאיפות שלנו
גם לא כמשלימים מהספסל? אלונה הכריזה על גלאקטיקוס ולא שמעתי?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
המשלימים של השנה הם לא יהיו המשלימים של שנה שעברה, מנאסר אני לא מחזיק ולא נראה לי שדובב יסכים להיות חלוץ רביעי.אורי אדום בנשמה כתב:
מתי דובב עלה מהספסל והשפיע על המשחק לחיוב?אורי אדום בנשמה כתב:
נאסר עוד עשה זאת ולכן בכפוף להפנמה של המצב לא הייתי מתנגד להישארותו, בניגוד לדובב.
לפי דעתי יש לנאסר המון כישרון וכל מאמן אחר שהוא לא אלישע היה נותן לנאסר לפתוח במקום מליקסון ברוב שלבי העונה.
מה שמונע ממנו להציג את הכישרון הזה על הנייר גם זה קבלת החלטות ברמה נמוכה מאוד במהלך המשחק.
בכל מקרה מאוד הייתי רוצה לראות את נאסר בקבוצה שברק בכר הוא המאמן.
מה שמונע ממנו להציג את הכישרון הזה על הנייר גם זה קבלת החלטות ברמה נמוכה מאוד במהלך המשחק.
בכל מקרה מאוד הייתי רוצה לראות את נאסר בקבוצה שברק בכר הוא המאמן.