yedidel כתב:
מקפיץ את ההודעה שלי שפתחה את השרשור, צחקתם עליה...
איפה העמלה שלי?
דעתי עליו השתנתה במעט מהתגובה שלי בעמוד הראשון, משום שהביאו כאן נתונים שהאירו את עיניי בפורום. אני עדיין לא חושב שהוא שוער לקבוצת צמרת, ובכלל לא בטוח שהוא ההחתמה הראויה.
אתה פתחת אשכול שלכולם היה ברור שמרציאנו כאן. הפיצוץ בימים האחרונים היטה את הכף לטובת גורש.
בהצלחה!
עוד נקודה שיכול להיות שלא חשבו עליה או שחושבים בדיעבד ששוער כמו גטרש יכול לעזור לנו להפוך את לבקוביץ לדבר הבא אחרי שיפרוש. גם יחנוך אותו מהניסיון שלו וגם יתן לו פתח לתקוה בגלל הגיל.
ממש לא אהבתי את הרעיון בהתחלה אבל ככל שזה נעשה ריאלי יותר אני מתחבר אליו יותר ויותר.
יאללה, שיהיה לו בהצלחה והלוואי יצליח. שמח גם לשמוע על לבקוביץ' ושרחמים לא שוער שני.
הפועלעולה כתב:ממש לא אהבתי את הרעיון בהתחלה אבל ככל שזה נעשה ריאלי יותר אני מתחבר אליו יותר ויותר.
יאללה, שיהיה לו בהצלחה והלוואי יצליח. שמח גם לשמוע על לבקוביץ' ושרחמים לא שוער שני.
בהחלט מזדהה, הזמן גרם לזה לקבל צורה אחרת.
בהצלחה לדודו ולברק, אני סומך עליהם ומאמין שיגיעו בכסף העודף תותח כבד לקשר משלים מצויין
חייב להגיד שוב שאפו גדול לאלונה שיצאה מלכה ולא נפלה למלכודת.
מרציאנו גם ככה נחשב להימור וכשמוסיפים לזה את הסכומים שדובר עליהם מקבלים עסקה עם פוטנציאל הרסני.
כמו שאמרו לפניי, ביחס של עלות-תועלת עשינו עסקה מצוינת.
כמו שאמרתי לכם בצהריים גורש מחפש דירה כבר בבש או בעומר, ככה שהמהלך אותי אישית לא הפתיע. דיברתי איתו בפייסבוק הבחור מלא תשוקה לשחק אצלנו , ברוך הבא יגבר.