לשיר אותו בין קריאת ההרכבים לעליית השחקנים, כולם עם צעיפים באוויר. ייתן אווירה אחושרמוטהSir Alex Ferguson כתב:יש את ההמנון של הקהל שנכתב על השיר עוף גוזל, צריך להוסיף לו עוד בית עוד שתיים ולהפוך אותו להמנון הרשמי.
האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
לא שנויות במחלוקת, פליליות!Totti כתב: אגב רגר, הוא נגוע בלא מעט פרשיות שנויות במחלוקת שיודעים דבר מספרים בחדרי חדרים... שינוי על משכבו בשלום ויסתפק ברחוב מרכזי, בצפר תיכון וגביע מדינה אחד
נשמע אחלה, יש לך תשיר במקרה להשמעה ?Sir Alex Ferguson כתב:יש את ההמנון של הקהל שנכתב על השיר עוף גוזל, צריך להוסיף לו עוד בית עוד שתיים ולהפוך אותו להמנון הרשמי.
גם מה שראיתי והתלהבתי זה שיש אנשים עם דגלים על כל אורך המגרש ( בתוך ) בזמן הפתיחת של המשחק

מה כל כך אחו שרמוטה בשיר הזה?? שמזכיר לי מסיבת סיום כיתה ח.dor69 כתב: לשיר אותו בין קריאת ההרכבים לעליית השחקנים, כולם עם צעיפים באוויר. ייתן אווירה אחושרמוטה
שיר אנמי ועייף.
שיר כניסה צריך להיות משהו מיוחד,שמתחיל לאט ועולה ועולה ככל שאתה מתקדם איתו,שמכניס בך ריגוש,אקסטזה.
האקסטזה היחידה שעוף גוזל מכניס בי זה שאני נזכר מי עמדה לידי באותה מסיבת סיום.
חתיכת חזה היה לה לגיל שלה.
לא שיר פתיחה אחי אחד לפני. אתה רואה את טרנר עם צעיפים באוויר וזה מכניס אותך לטירוף למרות שהקצב של השער בדיוק ההפך. שיר פתיחה אכן חייבים משהו חזקאדום זקן כתב: מה כל כך אחו שרמוטה בשיר הזה?? שמזכיר לי מסיבת סיום כיתה ח.
שיר אנמי ועייף.
שיר כניסה צריך להיות משהו מיוחד,שמתחיל לאט ועולה ועולה ככל שאתה מתקדם איתו,שמכניס בך ריגוש,אקסטזה.
סומך על הארגון,כמו שהספקתי להכיר מה הם עשו עד עכשיו צפה להפתעה,זה בטוח.dor69 כתב: לא שיר פתיחה אחי אחד לפני. אתה רואה את טרנר עם צעיפים באוויר וזה מכניס אותך לטירוף למרות שהקצב של השער בדיוק ההפך. שיר פתיחה אכן חייבים משהו חזק
- ForeverRed
גם מצחיק גם צודק.אדום זקן כתב: מה כל כך אחו שרמוטה בשיר הזה?? שמזכיר לי מסיבת סיום כיתה ח.
שיר אנמי ועייף.
לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ,אחלה לפתיחת משחק ,זה שי ׳

כתבת "זה שי" בלי רווח אחרי הפסיק.זה שי ! כתב:לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ,אחלה לפתיחת משחק ,זה שי ׳
אתה מזייף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
איזה עתיק אתה.זה שי ! כתב:לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ,אחלה לפתיחת משחק ,זה שי ׳
למה מה אנחנו בטקס סיום כומתה של גולני?
גדוד חרבאדום זקן כתב: איזה עתיק אתה.
למה מה אנחנו בטקס סיום כומתה של גולני?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אונלי דרך השלום.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה שי ! כתב:לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ,אחלה לפתיחת משחק ,זה שי ׳
לאאא!
מביא לי דה-ז'ה-וו ממשחק הירידה ב-98...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יש כל הרבה שירים מהעבר ששכחו אותם לגמרי, שיכולים להחליף הרבה שירים שיש היום.
אגב אצטדיון טרנר בפייסבוק מפרסם שיש התקדמות במצב הדשא.
אגב אצטדיון טרנר בפייסבוק מפרסם שיש התקדמות במצב הדשא.