יש ביס VOD סרט על משפחת בוזגלו שנעשה בערך לפני 14 שנים.
זה סרט שמראה את כל מה שניתן לדמיין על המאמץ וההשקעה האין סופית של אבא יעקב כדי שהילדים יהיו כדורגלנים.
הסרט נוגע ללב בעיקר כאשר שני האחים הבוגרים לא מצליחים ונדמה שמי שאחראי זה אבא יעקב שהחיבוק שלו נראה כמו חיבוק דב.
הילדים עוברים מקבוצה לקבוצה כל פעם שיעקב לא מרוצה.
נושא השיער של מאור היה כבר אז דבר חשוב.
דבר שלא ידעתי שמאור היה תקופה ביובנטוס!!
הסרט בוזי כפול 4
הסרט בוזי כפול 4
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: הסרט בוזי כפול 4
אז אני מפיק את התוכנית ״פושרז״ .
ובעונה הזאת יש לנו ילד כדורגלן שעשינו לו חיבור עם יעקב בוזגלו. אני רוצה להגיד לכם שהתגלה לי בנאדם ממש נחמד בעל עקרונות בכל מה שקשור לכדורגל ודרך החיים מסביב. סיפר לי סיפורים על איך מתפקדת משפחה מגויסת לעולם הכדורגל.
תאמת הוא ההורה הפושרז האולטימטיבי ..
ובעונה הזאת יש לנו ילד כדורגלן שעשינו לו חיבור עם יעקב בוזגלו. אני רוצה להגיד לכם שהתגלה לי בנאדם ממש נחמד בעל עקרונות בכל מה שקשור לכדורגל ודרך החיים מסביב. סיפר לי סיפורים על איך מתפקדת משפחה מגויסת לעולם הכדורגל.
תאמת הוא ההורה הפושרז האולטימטיבי ..
היה גם באקדמיה של ליון ביחד עם בנזמה אם אני לא טועהגדי כתב:יש ביס VOD סרט על משפחת בוזגלו שנעשה בערך לפני 14 שנים.
זה סרט שמראה את כל מה שניתן לדמיין על המאמץ וההשקעה האין סופית של אבא יעקב כדי שהילדים יהיו כדורגלנים.
הסרט נוגע ללב בעיקר כאשר שני האחים הבוגרים לא מצליחים ונדמה שמי שאחראי זה אבא יעקב שהחיבוק שלו נראה כמו חיבוק דב.
הילדים עוברים מקבוצה לקבוצה כל פעם שיעקב לא מרוצה.
נושא השיער של מאור היה כבר אז דבר חשוב.
דבר שלא ידעתי שמאור היה תקופה ביובנטוס!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
taltal כתב:אני רוצה להגיד לכם שהתגלה לי בנאדם ממש נחמד בעל עקרונות בכל מה שקשור לכדורגל ודרך החיים מסביב.
לפני מס' חודשים צפיתי בתכנית בוואן בה היה חלק מפנאל, ואני יכול לומר שנשבר לי מיתוס. הוא הרבה יותר ענייני ורהוט מתדמית הערס העילג והשלוך שהדביקו לו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כמו עוד רבים וטובים שהתקשורת מייצרת להם סטיגמה מכוערתאורי אדום בנשמה כתב:
לפני מס' חודשים צפיתי בתכנית בוואן בה היה חלק מפנאל, ואני יכול לומר שנשבר לי מיתוס. הוא הרבה יותר ענייני ורהוט מתדמית הערס העילג והשלוך שהדביקו לו