וסרמילה UltraSouth VS?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
DoR
Title: עוד נחזור והאדמה תרעד

Re: וסרמילה UltraSouth VS?

שליחה על ידי DoR »

CrazyRed7 כתב:אז על מה הולכים הכספים מהתרומות?והאם על הפרסומות והחסויות אתם לא מקבלים כסף?
ואחרי כל זה אתה אומר שכסף יצא מכיסכם הפרטי. על מה?עמותה אמורה להיות שקופה לא?בינתיים לא חשפתם שום דבר

אם אתם אנשים של מדיה למה נכנסתם לעניין ההסעות והמרצ'נדייז?

למה אתם חוסמים אנשים מארגון האוהדים?כאלה שלא קיללו וכאלה שלא כתבו בכלל בדף שלכם?

בקיצור, הרבה שאלות ו0 תשובות..

בקשה קטנה ממך -
אתם מקבלים הרבה כוח מהקהל ואם אתם תשתמשו בו לרעה אז מגיעה לכם הביקורת. אם אתה מסוגל להתמודד רק עם הצלחה ולא מסוגל להתמודד עם ביקורת, אתה מוזמן לסגור את הדף שלך.
כספים מתרומות? לעולם לא ביצענו התרמות, אז לא מבין מעל מה אתה מדבר.

חסויות - לא עבדנו מעולם עם נותני חסות - כל הפרסומות שהוצגו(4 במספר) עלו ללא עלות, אלא טובות הנאה לאוהדים.
עידן 2000 שמופיע באפליקציה משלם ישירות למתכנת האפליקצייה ומממן חלק מהעלות שלה בסכום חודשי.

עמותה אמורה להיות שקופה, אבל אתה לא באמת מצפה שאעלה צילומים של קבלות לפייסבוק, נכון?
היום נערכה פגישה שעליה תשמעו בקרוב, כל מה שצריך להיות מוצג הוצג - והוכח.

אנשים של מדיה - נכון, אך ברגע שהייתה לנו הזדמנות לתת מענה זול יותר לאוהדים מבחינת הסעות - פרסמנו אותו.
היינו נטו גורם מקשר בין קהל אוהדי הפועל ב"ש לפאן זון, ולא אירגנו את זה בעצמנו.

חסימות - מי שמקלל, מקניט ומסיט נחסם. ולא חייב להשתמש בגסויות על מנת ליצור הסטה. שמי שנחסם בארגון יודע למה.
אנשים שנחסמו למרות שלא הגיבו מעולם - אין חיה כזאת. בדף פייסבוק אי אפשר לחסום מי שלא הגיב מעולם, אלא רק בעקבות תגובה.
נערך לאחרונה על ידי DoR ב 03 יוני 2015, 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

maor20094 כתב:דפקת פה נאום של שעתיים בלי לענות על שאלה אחת שהארגון הציג,
גם בדף שלכם לא כתבתם תשובה אחת נורמלית לשאלות.
לא בא להציג אתכם כגנבים כי רק זה שלמעלה יודע אם גנבתם או לא, הוא שופט אתכם על זה שלקחתם כסף מילדים, מבוגרים ונשים לא אנחנו צריכים לשפוט.

הגיע הזמן שתקחו הפסקה קצת מלצאת מהמחשב והפייסבוק, אתם עושים מספיק עבודה מעולה בלחבר את האוהדים למועדון בדף שלכם,
אל תהרסו את זה, כי אתם תפסידו בקרב עם הארגון.
מאור, אתה באופן מגמתי פועל כנגד העמותה ואת זה אפשר לראות בכל הודעה שלך.
לא רק זה שלמעלה יודע אם גנבו או לא. כפי שציינתי בהודעה קודם - האנשים שצריכים לדעת היום יודעים. מבטיח לך.

תודה על המחמאות על העבודה המעולה בלחבר אוהדים למועדון, אך סלח לי, לא נקבל את ההצה שלך לקחת הפסקה בלצאת מהמחשב והפייסבוק.
אנחנו טובים במה שאנחנו עושים, ואנחנו מאמינים שזה לא סותר לרגע את מטרות הארגון. לעבוד יחד זו המטרה שלנו בכל תקופת וסרמיליה.
אף אחד לא יפסיד, כי אף אחד לא נמצא בקרב. יש חילוקי דעות - והם יפתרו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

dor69 כתב: קודם כל, לא הייתה כל כוונה לפגוע אז קבל לפחות את סליחתי אם כתבתי משהו שפגע בך או באחרים. אני אכן מכבד אתכם בתור אנשים שאוהבים את הפועל באר שבע.
דבר שני, הוצגו המון שאלות שלא נענו. הנה כמה מהן:
1. למה וסרמיליה נכנסה לתחום המוצרים (כמו חולצות בוזגלו) אם ידוע שזה נתח משמעותי מהכנסות הארגון? (והרי אין לכם כל כוונת רווח או מטרה שהצהרתם שאתם שואפים אליה שמצדיקה זאת)
2. למה וסרמיליה פוגעת בחופש הביטוי של אנשים? זה בא לידי ביטוי במחיקת תגובות שמעבירות ביקורת לגיטימית (לא מדבר על קללות), חסימת אנשי ארגון, דפים אחרים או סתם מבקרים למיניהם מהדף ומקבוצת ״אוהדי הפועל באר שבע״ בפייסבוק.
3. למה יש פגיעה שנראית מכוונת לכאורה בארגון בנושאים:
*אי מתן קרדיט לארגון על תפאורות (מי כמוכם שהיו פעילים יודעים שקרדיט זה הדבר היחידי שאתה מקבל על תפאורה שהזעת עליה שעות)
*אי פרסום דברים של הארגון אצלכם בדף או בקבוצת ״אוהדי הפועל באר שבע״- הסעות, מוצרים, אימונים פתוחים וכו׳
4. למה וסרמיליה הוציאה הסעה מטעמה ובכך לקחה חלק מהאוהדים שיכלו לנסוע עם האולטרא? את העובדה שזה יותר זול כבר אמרתם אך זה לא מסביר למה עשיתם זאת רק למשחק אחד גדול ולא לשאר משחקי הליגה.
5. למה הצנעתם את מאבק הכיסאות לטענת אנשי דף האוהדים של האיצטדיון ונכנסתם רק כשראיתם שזה בלתי נמנע?

כמובן שאלו לא האשמות אלא שאלות שעל סדר היום בסוגייה הזו. אתם יודעים שמכבדים אתכם כאנשים מאוד וכפעילים למען הקהל אבל חייבים להודות שזה נראה גי רע
1. חולצות בוזגלו לא יצאו על מנת להרוויח כסף, אלא ליצור מיתוג ופרסום של אותו קמפיין 'בוזיבול' שהיה בזמנו בשת"פ עם מאור.

2. עניתי לבחור הקודם לגבי חופש הביטוי וחסימות. אני מקווה שנוכל לצאת לדרך חדשה ולשחרר את כל מי שחסום, ושגם הוא יבין שיש גבול לחופש הביטוי, ושהסטה ועלבונות הם לא חלק מכך.

3. אי מתן קרדיט - מאז ומעולם נתנו קרדיט לתפאורות של הארגון. פעם אחת היה מקרה שהודבק לוגו של וסרמיליה במרכז התמונה בתפאורה לאחר שהקרדיט צלם נחתכה פעם אחר פעם ללא הועיל. מאותו מקרה, נוצר פיצוץ שמאז הוחלט לא לצלם את התפאורה על מנת לא להכנס לנקודות שבירה מול הארגון.

4. גם על זה עניתי קודם. הוחלט להוציא הסעה כיוון שהיא זולה יותר משמעותית ונגישה מאוד לאוהדים, לעומת ההסעות הפרימיטיביות שקיימות כיום. משהו שהשתנה ברחבי הארץ באמצעות פאן זון. הוסבר לנו ע"י שזה פוגע בהם כלכלית ולכן הפסקנו לשווק את ההסעות של פאן זון.

5. לא הצנענו לרגע את מאבק הכיסאות. ההיפך, תמכנו בו בכל רגע נתון - אבל ואבל גדול, יש דרך. איומים וקללות הגיעו לאנשים שפועלים בעירייה ובאצטדיון החדש על מנת להגיע למטרה, במקרה הזה - המטרה לא מקדשת את האמצעים. לאחר שבוע הוזמנו לפגישה אצל רוביק דנילוביץ' ביחד עם נציג מהאולטרסאוט ויצאנו עם בשורה. כשמדברים - פותרים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

DoR כתב: 1. חולצות בוזגלו לא יצאו על מנת להרוויח כסף, אלא ליצור מיתוג ופרסום של אותו קמפיין 'בוזיבול' שהיה בזמנו בשת"פ עם מאור.

2. עניתי לבחור הקודם לגבי חופש הביטוי וחסימות. אני מקווה שנוכל לצאת לדרך חדשה ולשחרר את כל מי שחסום, ושגם הוא יבין שיש גבול לחופש הביטוי, ושהסטה ועלבונות הם לא חלק מכך.

3. אי מתן קרדיט - מאז ומעולם נתנו קרדיט לתפאורות של הארגון. פעם אחת היה מקרה שהודבק לוגו של וסרמיליה במרכז התמונה בתפאורה לאחר שהקרדיט צלם נחתכה פעם אחר פעם ללא הועיל. מאותו מקרה, נוצר פיצוץ שמאז הוחלט לא לצלם את התפאורה על מנת לא להכנס לנקודות שבירה מול הארגון.

4. גם על זה עניתי קודם. הוחלט להוציא הסעה כיוון שהיא זולה יותר משמעותית ונגישה מאוד לאוהדים, לעומת ההסעות הפרימיטיביות שקיימות כיום. משהו שהשתנה ברחבי הארץ באמצעות פאן זון. הוסבר לנו ע"י שזה פוגע בהם כלכלית ולכן הפסקנו לשווק את ההסעות של פאן זון.

5. לא הצנענו לרגע את מאבק הכיסאות. ההיפך, תמכנו בו בכל רגע נתון - אבל ואבל גדול, יש דרך. איומים וקללות הגיעו לאנשים שפועלים בעירייה ובאצטדיון החדש על מנת להגיע למטרה, במקרה הזה - המטרה לא מקדשת את האמצעים. לאחר שבוע הוזמנו לפגישה אצל רוביק דנילוביץ' ביחד עם נציג מהאולטרסאוט ויצאנו עם בשורה. כשמדברים - פותרים.
מקבל כל מה שאמרת למעט הקטע של החסימות. מעולם לא קיללתי ואפילו לא ביקרתי אתכם בתגובות. מהדף אי אפשר כאמור לחסום אותי כל עוד לא הגבתי אבל מ״אוהדי הפועל באר שבע״ אני חסום כבר המון זמן. כמוני עוד אנשים שלא נוהגים לקלל בזמנם הפנוי. אני מקווה שתטפלו בזה.
סך הכל כל הויכוח הזה די מיותר. כל אחד צריך לפעול בתחומו כי בסך הכל הכל נעשה למען הקבוצה

סמל אישי של משתמש
DoR

שליחה על ידי DoR »

אני באמת לא יודע מה הסיבה לחסימה שלך. שלח לי את השם בפרטי ואשחרר אותה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

וסרמיליה ו-US הוציאו הודעה:

כוחנו באחדותינו.
*
לאחר שיחה ארוכה בנוכחות מנכ"ל הקבוצה, אסי רחמים, עמותת וסרמיליה וארגון האולטראסאוט - הגענו לפשרה.
כל אחד התנצל בפני השני על ההאשמות שפורסמו לגבי כספים ולגבי אלימות. הוכח מכל צד כי הוא נקי מרווח אישי והפגנת אלימות.

שני הגופים התחייבו והוכיחו כי פעלו מאז ומעולם ללא שום רווח אישי, וכל סכום שנכנס לקופת הארגון או העמותה - יצא לטובת האוהדים בלבד.

חשוב לציין את ההבדל:
וסרמיליה - עמותת אוהדי הפועל באר שבע, מתעסקים במדיה, טורניר אוהדים, עדכונים, קירוב האוהדים למועדון, אכיפת זכויות הקהל מול כל הגורמים וכו'.

אולטראסאוט - ארגון אוהדי הפועל באר שבע, מתעסקים ביציע, בעידוד, שירים, תפאורה ובכל מה שסובב את הצבע באצטדיון וכו'.

אין כל סתירה בין העמותה לארגון, ובדיוק ההפך,
כל אחד מתעסק בנישה שלו, ומשלים את השני לטובת הקהל.

העניינים לובנו, הבנו את הקריאה של הקהל שכוחנו באחדותינו ועשינו את כל המאמצים לצאת לדרך חדשה.
אנחנו חברים ואנחנו נמשיך להיות חברים.

מכאן, אנו קוראים לכל קהל הפועל באר שבע לבוא ולתמוך בקבוצה באצטדיון טרנר וליהנות מחוויה בלתי נשכחת עם קהל מאוחד.
בעזרת השם נעשה ונצליח!

טוב לשמוע!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:וסרמיליה ו-US הוציאו הודעה:

כוחנו באחדותינו.
*
לאחר שיחה ארוכה בנוכחות מנכ"ל הקבוצה, אסי רחמים, עמותת וסרמיליה וארגון האולטראסאוט - הגענו לפשרה.
כל אחד התנצל בפני השני על ההאשמות שפורסמו לגבי כספים ולגבי אלימות. הוכח מכל צד כי הוא נקי מרווח אישי והפגנת אלימות.

שני הגופים התחייבו והוכיחו כי פעלו מאז ומעולם ללא שום רווח אישי, וכל סכום שנכנס לקופת הארגון או העמותה - יצא לטובת האוהדים בלבד.

חשוב לציין את ההבדל:
וסרמיליה - עמותת אוהדי הפועל באר שבע, מתעסקים במדיה, טורניר אוהדים, עדכונים, קירוב האוהדים למועדון, אכיפת זכויות הקהל מול כל הגורמים וכו'.

אולטראסאוט - ארגון אוהדי הפועל באר שבע, מתעסקים ביציע, בעידוד, שירים, תפאורה ובכל מה שסובב את הצבע באצטדיון וכו'.

העניינים לובנו, הבנו את הקריאה של הקהל שכוחנו באחדותינו ועשינו את כל המאמצים לצאת לדרך חדשה.

מכאן, אנו קוראים לכל קהל הפועל באר שבע לבוא ולתמוך בקבוצה באצטדיון טרנר וליהנות מחוויה בלתי נשכחת עם קהל מאוחד.
בעזרת השם נעשה ונצליח!

טוב לשמוע!
נהדר!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מעולה. שיארגנו איזו ארוחת שחיתות בנאפיס ויחגגו את המאורע.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מעולה. כל הכבןד.

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי אוהד בגולה »

dor69 כתב: נהדר!
מצויין. חבל על הריבים האלה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

הפועלעולה כתב:וסרמיליה ו-US הוציאו הודעה:

כוחנו באחדותינו.
*

חשוב לציין את ההבדל:

בעזרת השם נעשה ונצליח!

טוב לשמוע!
אחלה אבל נראה לי פרסום דיפלומטי שלא מגלה לנו מה סוכם (אם בכלל) בכמה סוגיות שהיו במוקד הפיצוץ, לדוגמא:
- מי מארגן הסעות?
- מי מוכר מרצ'נדייז, חולצות לדוגמא?
- האם מותר לוסרמיליה לפרסם תמונות של הפריסות של האירגון? האם מחויבים לתת קרדיט?
- בפירוט עיסוקו של כל צד נרשם "וכו'" - אני מקווה שכל צד יודע מה כולל ה"וכו'" שלו, אחרת אני חושש שדי מהר יחזרו לריב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב:
אחלה אבל נראה לי פרסום דיפלומטי שלא מגלה לנו מה סוכם (אם בכלל) בכמה סוגיות שהיו במוקד הפיצוץ, לדוגמא:
- מי מארגן הסעות?
- בפירוט עיסוקו של כל צד נרשם "וכו'" - אני מקווה שכל צד יודע מה כולל ה"וכו'" שלו, אחרת אני חושש שדי מהר יחזרו לריב.
אני מאמין שישבו על הכל עד אחרון הסעיפים וסיכמו

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: אני מאמין שישבו על הכל עד אחרון הסעיפים וסיכמו
בוא נקווה, לטובת כולנו ולטובת הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

delta7 כתב:
- מי מארגן הסעות?
הסעות, מרצנדייז-הארגון
וסרמיליה יהיו רשאיים להעלות תמונות של תצוגות ותפאורות אך יתנו קרדיט.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedHell כתב:
הסעות, מרצנדייז-הארגון
וסרמיליה יהיו רשאיים להעלות תמונות של תצוגות ותפאורות אך יתנו קרדיט.
אחלה, אם גבולות הגיזרה הוגדרו היטב וכ"א יודע את חלקו ומקומו זה מעודד.

שלח תגובה