האצטדיון החדש - הנעץ תלה את הנעליים
Re: האצטדיון החדש - נעוץ עד בעיטת הפתיחה
הספסלים לא יפריעו לשורות הראשונות?
הם שקועים באדמהgate5 כתב:הספסלים לא יפריעו לשורות הראשונות?
שקועים ככל שיהיו עדיין לא מסתדר לי שהם לא יפריעו לשורות הראשונותdor69 כתב: הם שקועים באדמה
אני זוכר את הספסלים הראשונים ששמו במושבה ולאחר שהתקינו אותם הורידו אותם כי הם הפריעו לשורות הראשונות ואז החליט על ספסלים בתוך היציע.
כי שם הם עבדו כמו מפגרים ושמו אותם לא שקועים.gate5 כתב:
שקועים ככל שיהיו עדיין לא מסתדר לי שהם לא יפריעו לשורות הראשונות
אני זוכר את הספסלים הראשונים ששמו במושבה ולאחר שהתקינו אותם הורידו אותם כי הם הפריעו לשורות הראשונות ואז החליט על ספסלים בתוך היציע.
כמו שבבלומפילד, טדי ובשקשוקה בחיפה לא מסתיר, אין סיבה שיסתיר אצלנו.
- The red one
תתביישו לכם. 3 שעות הפוסט הזה באוויר והוא עוד לא הגיע לכאן?!
מהפייסבוק של המועדון:
הסיורים הראשונים באצטדיון יתקיימו בשבוע וחצי האחרונים של חודש יוני בימים: ראשון, שני, רביעי וחמישי בשעות 18:00 ו-19:00
הסיור מציע ללמוד על העובדות והמספרים המעניינים של הקמה ותפעול מתקן ספורט מפואר, וכן גישה לאזורים בתוך מבנה האצטדיון שאינו נגיש לאוהדים במשחק כדורגל, כגון: חדרי הלבשה, אולמות VIP, יציע העיתונאים, חדר בקרה וכו'.
הרשמו היום https://marketing.5gunnersbox.com/terner" onclick="window.open(this.href);return false;
מהפייסבוק של המועדון:
הסיורים הראשונים באצטדיון יתקיימו בשבוע וחצי האחרונים של חודש יוני בימים: ראשון, שני, רביעי וחמישי בשעות 18:00 ו-19:00
הסיור מציע ללמוד על העובדות והמספרים המעניינים של הקמה ותפעול מתקן ספורט מפואר, וכן גישה לאזורים בתוך מבנה האצטדיון שאינו נגיש לאוהדים במשחק כדורגל, כגון: חדרי הלבשה, אולמות VIP, יציע העיתונאים, חדר בקרה וכו'.
הרשמו היום https://marketing.5gunnersbox.com/terner" onclick="window.open(this.href);return false;
תודה!אדום בלב בנשמהההה כתב:תתביישו לכם. 3 שעות הפוסט הזה באוויר והוא עוד לא הגיע לכאן?!
מהפייסבוק של המועדון:
אני כבר עשיתי לעצמי סיור בתוך האצטדיון חחח אני מכיר כל פינה שלו.
אתה משיג גבול, אנחנו אנשים מתורבתיםzahipan כתב:אני כבר עשיתי לעצמי סיור בתוך האצטדיון חחח אני מכיר כל פינה שלו.

21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חאפרים.oran כתב:הבנתי שיש עיכוב עם הכסאות ורק בתחילת יולי הן יגיעו.
כוסאמאם...
מקבל עיכובים, אבל אולי תבחרו עיכוב אחד ותתמקדו בו?!?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ממש לא, העיכוב נובע בגלל שביתות של נמל אשדוד, זה יגיע היום אולי ביום ראשון, בטח שלא ביולי...oran כתב:הבנתי שיש עיכוב עם הכסאות ורק בתחילת יולי הן יגיעו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחח מאיפה אתה יודע?!דר אדום בנשמה כתב: ממש לא, העיכוב נובע בגלל שביתות של נמל אשדוד, זה יגיע היום אולי ביום ראשון, בטח שלא ביולי...
פורסם בדף האצטדיון, דר צודק...Totti כתב: חחחח מאיפה אתה יודע?!