דודו גורש חתם לשנתיים
Re: דודו גורש
אין ספק שעמדת השוער הכי בעייתית כרגע, במיוחד עם ההגזמות של בן זקן שדורש מיליון יורו על מרציאנו.
אני באמת חושב שאין ברירה אלא ללכת על האופציה של שוער זר, למרות שזה מוריד לנו אופציית זר להתקפה (אלא אם מצליחים לאזרח את סוארס).
לא חושב שגורש זה הדבר הנכון לנו, אכן בעייה קשה לבכר ואלונה
אני באמת חושב שאין ברירה אלא ללכת על האופציה של שוער זר, למרות שזה מוריד לנו אופציית זר להתקפה (אלא אם מצליחים לאזרח את סוארס).
לא חושב שגורש זה הדבר הנכון לנו, אכן בעייה קשה לבכר ואלונה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אני חוזר בי, טעיתי חשבתי שדודו גורש בן 32 או 30 אבל הסתבר לי שהוא בן 35 ><
שסילבן שלום יעשה ג'סטה ויאזרח את סוארס! (למרות שהוא רק שר ה-נים
)
שסילבן שלום יעשה ג'סטה ויאזרח את סוארס! (למרות שהוא רק שר ה-נים

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני די בטוח שמרציאנו יהיה כאן.
דיברתי כבר על עניין המיתוג ואפשר לגחך עליו, אבל שוער בן 37 בלי עבר מפואר כל כך לא בדיוק משרת את פרוייקט הכוכבים של אלונה.
לא מוכר מינויים, לא חולצות וגם לא גלויות חתומות.
זה שאנחנו מבינים כדורגל ויודעים שגורש טוב, לא מייצג את כלל האוהדים שעדיין בטוחים שדוידוביץ ואוואט עוד בשער
דיברתי כבר על עניין המיתוג ואפשר לגחך עליו, אבל שוער בן 37 בלי עבר מפואר כל כך לא בדיוק משרת את פרוייקט הכוכבים של אלונה.
זה שאנחנו מבינים כדורגל ויודעים שגורש טוב, לא מייצג את כלל האוהדים שעדיין בטוחים שדוידוביץ ואוואט עוד בשער
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים בהחלט.אדום זקן כתב: שוער זר ייקח לך קל בין 250 ל300 אלף יורו וזה בהנחה שזה שוער סביר וגם אז לך תדע,זר,התאקלמות,עיניינים.
מעבר לזה יתפוס לך מקום של זר.
הכל מתחיל ונגמר במשחק ההגנה ואני חושב שדווקא ק"ש הוכיחה את זה,חיימוב לא גדול,אבל שיש לו הגנה טובה אז הוא לא יספוג גולים שטותיים.וכן,אני מסכים שזו עמדה קריטית ודילמה לא פשוטה.
יש כאן הרבה אלמנטים שיש לקחת בחשבון.
אבל החשוב מכולם - שוער זו העמדה ההכי חשובה בקבוצה, בכל קבוצה.
אם כבר משקיעים 50 מליון בעונה הבאה, הסכום הראשוני בעוגה חייב ללכת לכיוון השוער ואחר כך לכל היתר.
צודק!Totti כתב:אני די בטוח שמרציאנו יהיה כאן.
בלי קשר אני לא חושב שגורש הוא התשובה שלנו גם מבחינה מקצועית. נכון שהוא שוער טוב ונתן עונה טובה, ועדיין חושב שאנחנו צריכים מישהו טוב יותר או מישהו עם עם פוטנציאל לעתיד.
שכחת שיעשה כלים גם ויזרוק את הזבל. מאוד קשה למצוא אחד כזה שתדע לך, רוב מוחלט השחקנים שדיברת עליהם יהיו בקבוצות הרבה יותר נחשבות מאלו של הביצה המקומית שלנוגיל שגיב כתב:
ממש לא.
ובגלל זה אני גם לא מצדד במיוחד בהחתמה של מרציאנו.
נכון, במרציאנו יש את ההיבט של השקעה לעתיד....רק שאני לא בטוח שזה מה שנחוץ לנו כעת.
אני הייתי הולך על שוער זר בעל ניסיון (גילאים 27-31 לערך) ששיחק בקבוצה או קבוצות צמרת בליגה נחשבת, שמר על כמות ספיגת שערים נמוכה יחסית לאורך השנים האחרונות, נמצא בקו עליה, ובנוסף לכישוריו כשוער ניחן באישיות כריזמטית ויכולת מנהיגות שזה מימד חשוב מאוד לשוער....
ואם כבר במרציאנו עסקינן, מנהיגות זה בדיוק מה שחסר לו.
- yanivnew91
גורש לא שוער נוצץ או כוכב בקנה מידה מקומי אבל לכל אורך השנים של עכו בליגת העל הוא יציב מאוד ולא זכורה לי איזו טעות קריטית שלו, יותר מזה, עכו שורדת בליגה הרבה בזכותו בשנים האחרונות.
אם לא מרציאנו אז הייתי הולך על גורש
אם לא מרציאנו אז הייתי הולך על גורש
הוא בטח לא נופל מאג׳ידה
למה דור ?dor69 כתב: שכחת שיעשה כלים גם ויזרוק את ה***. מאוד קשה למצוא אחד כזה שתדע לך, רוב מוחלט השחקנים שדיברת עליהם יהיו בקבוצות הרבה יותר נחשבות מאלו של הביצה המקומית שלנו
שוער קבוצת צמרת בשוויץ...בלגיה....הולנד....פורטוגל....רוסיה....לא בהכרח קבוצה שרצה לאליפות, קבוצה שמסיימת בשנים האחרונות במקומות 4-6 זה גם סבבה.
שוער בקבוצה כזו עם הנתונים שציינתי והכסף הגדול שאלונה משלמת ושילמה לאג'ידה בהחלט יכול להגיע לכאן.
לא יקרה בחיים. שוערים בלבל שאתה מדבר יעדיפו להישאר בבלגיה\הולנד\פורטוגל וכו, גם כי משלמים שם יותר ודבר שני ולא פחות חשוב זה שמשם יותר קל להם להתקדם לליגות הבכירות מאשר מישראל.גיל שגיב כתב:
למה דור ?
שוער קבוצת צמרת בשוויץ...בלגיה....הולנד....פורטוגל....רוסיה....לא בהכרח קבוצה שרצה לאליפות, קבוצה שמסיימת בשנים האחרונות במקומות 4-6 זה גם סבבה.
שוער בקבוצה כזו עם הנתונים שציינתי והכסף הגדול שאלונה משלמת ושילמה לאג'ידה בהחלט יכול להגיע לכאן.
שוערי נבחרת קשה מאוד להביא לכאן. שים לב שרוב שוערי הנבחרת ששיחקו כאן היו אפריקאים שבדרגים היותר גבוהים באירופה לא אוהבים להתעסק איתם בדרך כלל (בצדק, מי ירצה שוער שנעלם כל שנתיים לחודש באמצע העונה?)גיל שגיב כתב:
למה דור ?
איפה כתבתי שוער נבחרת ?dor69 כתב: שוערי נבחרת קשה מאוד להביא לכאן. שים לב שרוב שוערי הנבחרת ששיחקו כאן היו אפריקאים שבדרגים היותר גבוהים באירופה לא אוהבים להתעסק איתם בדרך כלל (בצדק, מי ירצה שוער שנעלם כל שנתיים לחודש באמצע העונה?)

יקרה קרה וקורה.blueman כתב: לא יקרה בחיים. שוערים בלבל שאתה מדבר יעדיפו להישאר בבלגיה\הולנד\פורטוגל וכו, גם כי משלמים שם יותר ודבר שני ולא פחות חשוב זה שמשם יותר קל להם להתקדם לליגות הבכירות מאשר מישראל.
ימים יגידו.....

כנראה בגלל שאמרת סטויקוביץ׳ כדוגמא. טעות שליגיל שגיב כתב:
איפה כתבתי שוער נבחרת ?

יכול לספור על יד אחת פעמים שזה קרה, וגם בשביל זה אצטרך להתאמץגיל שגיב כתב:
יקרה קרה וקורה.
ימים יגידו.....