וסרמילה UltraSouth VS?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ADAM93

וסרמילה UltraSouth VS?

שליחה על ידי ADAM93 »

לא נראה לי שיש מישהו שלא שם לב לריב שמתחיל להיווצר בין ארגון האוהדים UltraSouth לבין וסרמיליה ולהלן הטענות של UltraSouth:

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2661656730" onclick="window.open(this.href);return false;

ובנוסף אליהם יש גם את העמדה של הדף הרשמי של איצטדיון טרנר:

https://www.facebook.com/TurnerStadium/ ... 99/?type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

והגיעה גם התגובה של וסרמיליה:

https://www.facebook.com/vasermilya/pos ... 97462611:0" onclick="window.open(this.href);return false;

אני לא רוצה לפתוח גם כאן ריב בגלל הפוסט הזה אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים, באמת כל הטענות האלה מוצדקות? כי אם כן אלה דברים קשים שנאמרים על וסרמיליה בגלל שלפי מה שאמרו הם לקחו כסף לכיס האישי שלהם ולא בשביל לעזור בתפאורה.
בכללי זה יכול לעשות סוג של קרע בין אוהדים כי ראיתי כל מיני תגובות שחלקן תומכות בוסרמילה וחלק נגד ונקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

עריכה: חברים הגיעה הסולחה!!!!!

וסרמיליה ו-US הוציאו הודעה:

כוחנו באחדותינו.
*
לאחר שיחה ארוכה בנוכחות מנכ"ל הקבוצה, אסי רחמים, עמותת וסרמיליה וארגון האולטראסאוט - הגענו לפשרה.
כל אחד התנצל בפני השני על ההאשמות שפורסמו לגבי כספים ולגבי אלימות. הוכח מכל צד כי הוא נקי מרווח אישי והפגנת אלימות.

שני הגופים התחייבו והוכיחו כי פעלו מאז ומעולם ללא שום רווח אישי, וכל סכום שנכנס לקופת הארגון או העמותה - יצא לטובת האוהדים בלבד.

חשוב לציין את ההבדל:
וסרמיליה - עמותת אוהדי הפועל באר שבע, מתעסקים במדיה, טורניר אוהדים, עדכונים, קירוב האוהדים למועדון, אכיפת זכויות הקהל מול כל הגורמים וכו'.

אולטראסאוט - ארגון אוהדי הפועל באר שבע, מתעסקים ביציע, בעידוד, שירים, תפאורה ובכל מה שסובב את הצבע באצטדיון וכו'.

אין כל סתירה בין העמותה לארגון, ובדיוק ההפך,
כל אחד מתעסק בנישה שלו, ומשלים את השני לטובת הקהל.

העניינים לובנו, הבנו את הקריאה של הקהל שכוחנו באחדותינו ועשינו את כל המאמצים לצאת לדרך חדשה.
אנחנו חברים ואנחנו נמשיך להיות חברים.

מכאן, אנו קוראים לכל קהל הפועל באר שבע לבוא ולתמוך בקבוצה באצטדיון טרנר וליהנות מחוויה בלתי נשכחת עם קהל מאוחד.
בעזרת השם נעשה ונצליח!
נערך לאחרונה על ידי ADAM93 ב 04 יוני 2015, 22:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: וסרמילה UltraSouth VS?

שליחה על ידי CrazyRed7 »

רק טיפש יחשוב שוסרמיליה לא מכניסים כסף לכיס.
בכלל, קצת נמאס לי מוסרמיליה ומכל הפעילות שלהם במסווה של "שירות לקהל". 2 ילדים עם אגו בשמיים שחושבים רק על עצמם ושום דבר מעבר.
מהצד השני ארגון האוהדים שעובד ימים כלילות למען הקהל ולמען התפאורה ולא רק שלא מכניס כסף לכיס, חלק מהאנשים בארגון מוציאים על התפאורה מכספם האישי.

אני עם הארגון.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בוסרמיליה יש את ירון אלפי שהיה חלק מהגמלים לא ?
בכל מקרה, אין ספק בכלל שאני בעד ה US.
וסרמיליה עושה הרבה בשביל הקהל וכל הכבוד, אבל לקחת כסף מאוהדים צעירים מבוגרים ונשים זה קצת בושה אפילו בושה בשבילהם.

לראות תגובות של אנשים בפייסבוק הרגו אותי, הם אשכרה מאמינים שוסרמיליה זה ארגון..
לא יודעים להבדיל בין אולטרס לדף מפגר בפייסבוק.
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 31 מאי 2015, 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ADAM93 כתב:לא נראה לי שיש מישהו שלא שם לב לריב שמתחיל להיווצר בין ארגון האוהדים UltraSouth לבין וסרמיליה ולהלן הטענות של UltraSouth:

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2661656730" onclick="window.open(this.href);return false;

ובנוסף אליהם יש גם את העמדה של הדף הרשמי של איצטדיון טרנר:

https://www.facebook.com/TurnerStadium/ ... 99/?type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

בנתיים וסרמיליה שומרים על השקט ולא אמרו כלום לגבי הדברים.....אני לא רוצה לפתוח גם כאן ריב בגלל הפוסט הזה אבל מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים, באמת כל הטענות האלה מוצדקות? כי אם כן אלה דברים קשים שנאמרים על וסרמיליה בגלל שלפי מה שאמרו הם לקחו כסף לכיס האישי שלהם ולא בשביל לעזור בתפאורה.
בכללי זה יכול לעשות סוג של קרע בין אוהדים כי ראיתי כל מיני תגובות שחלקן תומכות בוסרמילה וחלק נגד ונקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
אני לא רוצה להוציא דיבתם של אנשים אבל בהחלט אי השקיפות של וסרמיליה בתוספת חסימת אנשים שנותנים ביקורת או עלולים לעשות זאת או שסתם לא באו להם בעין מהקבוצה ומהדף (ואני יכול להעיד שנחסמתי מקבוצת האוהדים בפייסבוק בניהולם רק בגלל שהייתי בשלב מסויים חלק מאדום מהדרום)
אנשי האולטרא מהיכרות אישית עם רובם אני יודע להגיד שהם נקיים מאינטרסים ומרווח אישי

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

CrazyRed7 כתב:רק טיפש יחשוב שוסרמיליה לא מכניסים כסף לכיס.
בכלל, קצת נמאס לי מוסרמיליה ומכל הפעילות שלהם במסווה של "שירות לקהל". 2 ילדים עם אגו בשמיים שחושבים רק על עצמם ושום דבר מעבר.
מהצד השני ארגון האוהדים שעובד ימים כלילות למען הקהל ולמען התפאורה ולא רק שלא מכניס כסף לכיס, חלק מהאנשים בארגון מוציאים על התפאורה מכספם האישי.
אני
אני עם הארגון.
למרות שארוחת השבת שלנו התפוצצה בערב שבת על דיון סוער בנושא הUS בזמן האחרון זאת לאחר שאמרתי לבן שלי שאני משהה את התרומות שלי והבנות מחו על כך שלא מעודדים שחקנים אני לא מטיל ספק ולו הקטן ביותר לגבי טוהר הכוונות של הUS. נותנים שם את הנשמה ברמות שאי אפשר לתאר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
למרות שארוחת השבת שלנו התפוצצה בערב שבת על דיון סוער בנושא הUS בזמן האחרון זאת לאחר שאמרתי לבן שלי שאני משהה את התרומות שלי והבנות מחו על כך שלא מעודדים שחקנים אני לא מטיל ספק ולו הקטן ביותר לגבי טוהר הכוונות של הUS. נותנים שם את הנשמה ברמות שאי אפשר לתאר.
האמת שכן.
פשוט תורידו את הלייק מהקבוצה של בן בודה וחבריו ונקפל אותם, אין מה לעשות מזה רעש.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

doctorslayer כתב:
האמת שכן.
פשוט תורידו את הלייק מהקבוצה של בן בודה וחבריו ונקפל אותם, אין מה לעשות מזה רעש.
לא יעזור. רוב הקהל לא יעשה את זה.
צריך דף מתחרה.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

יש כבר יותר דפים מאוהדים.
ההאשמות של הארגון כנגד הדף נשמעו לי בהתחלה גדולות, אבל היום, אחרי שגם אנשי טרנר נתנו את עדותם זה כבר מרגיש יותר אמיתי.
בכול מקרה, אין מה להשוות בין פוטושופ וכמה קמפיינים מוצלחים יותר או פחות לבין עבודה של שעות על תפאורה, כסף, נוכחות בכול מגרש וכו.
אני עם ה-ארגון.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

CrazyRed7 כתב: לא יעזור. רוב הקהל לא יעשה את זה.
צריך דף מתחרה.
לא מכיר את הסיפור מקרוב, מכיר כמה חברים מהארגון ויודע שכל מה שהם עושים נמצא בהתנדבות מלאה, על חשבון הזמן הפרטי שלהם ולפעמים גם על חשבון הכסף שלהם. לא מכיר ויודע מה ווסרמיליה עושים, ואם הם לוקחים או לא לוקחים כסף לעצמם ולפי דעתי הארגון עושה טעות שהוא נכנס למלחמות האלו כי כמו שנרשם פה את רוב הקהל זה לא מעניין.
חושב שהארגון צריך לשנות גישה בקטע של ווסרמיליה, ומה זה אומר, רושמים שם שווסרמיליה מעמידה אנשים לפני אבי צור כדי לתרום כסף, אל תתלוננו על זה, שאבי צור יעמוד ליד האנשים הללו של ווסרמיליה ושם יאסוף כסף שהמסר יראה שהוא מתרים לארגון שתורם לאוהדים וכאלו, רוב האנשים לא יודעים מי האנשים של הארגון ומי של ווסרמיליה, דבר שני, אם ווסרמיליה מצליחים להשיג הסעות למשחקי חוץ "ברווח" של 10 שקלים לאוהד ולוקחים את זה לכיס שלהם, אז אין ברירה ובתקופה מסוימת הארגון צריך לארגן הסעות ב 10 שקלים רווח או 5 שקלים עד שווסרמיליה פשוט יפסיקו עם זה כי לא יהיה להם שווה לעבוד בחינם, עמוד הפייסבוק של ווסרמיליה נותן משהו לאנשים, הארגון צריך לתת את אותם דברים בדף הפייסבוק שלו, לכולנו ברור שאם ארגון האוהדים יילחם ב ווסרמיליה בכלים הנכונים ווסרמיליה ייפול, כי ארגון האוהדים עושה את זה מאהבה ומהלב בלי שום מטרה כספית ווסרמיליה עושים את זה מתוך אינטרס, ברגע שייגמר האינטרס ייעלמו האנשים שלא עושים את זה מאהבה, לי לפחות זה נראה כדרך פעולה טובה יותר מלגרום ל 10 אלף להוריד את הלייק שלהם מהעמוד של ווסרמיליה

סמל אישי של משתמש
matanred

שליחה על ידי matanred »

לאוהד הממוצע שלא חלק מהארגון או לא מכיר חבר בארגון אין יכולת לדעת מי צודק כי עד כמה שאני יודע גם הארגון לא מפרסם איזשהם דוחות לגבי כמה תרמו להם ועל מה הוציאו. אם וסרמיליה מכניסים כסף לכיס על גב האוהדים ההאשמות מוצדקות והכל אבל אם הארגון רוצה לרתום אליו את כל אלפי האוהדים שלא נמצאים במעגל שלו שיפיצו דף/קובץ אקסל שמתעד את הפעילות שלהם וככה לאף אחדלא יהיו סימני שאלה.

*רק לחדד, אני לא מטיל ספק ביושרם של אנשי הארגון אבל אם מדברים על שקיפות אז שיהיו הוגנים ויציגו גם הם

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

https://www.facebook.com/vasermilya/pho ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

תגובת וסרמיליה, תכלס ענו יפה עם מספרים.
מעניין מה תהיה תשובת הUS.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מעצבן. אף פעם אין מצב שהקהל שלנו יהיה מאוחד? תמיד יש בלאגנים.

אכן תשובה פוליטקלי קורקט של וסרמיליה, כולל הפאנץ' בסיום עם הקריצה לאלימות של האולטרה סאות'. בינינו, כדי שמישהו יקח ברצינות את הUS, הם אכן צריכים לתת את הגרסה שלהם לשקיפות..אבל הם כנראה לא יתנו, כי זה לחשוף עלות תפאורות וכאלה, וזה דבר שאולטרס לא עושה.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 31 מאי 2015, 16:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

האמת שהזווית שלי השתנתה אתמול שראיתי שירון אלפי הוא חלק מוסרמיליה.
ירון למי שלא מכיר היה ממקימי וחבר ועד בעמותת גאוות הנגב, אחרי זה היה יו"ר הקאמלס, ובאופן כללי אחד האנשים האחרונים שיעשה משהו לא כשר או משהו לא לטובת המועדון.

בכל מקרה, עצוב לדעת שזה אף פעם לא נגמר. עברתי את זה אישית לפני 5 שנים (עמותה VS קאמלס), היו כאלה שעברו לפני וקיוויתי באמת שזה נגמר בשנתיים האחרונות...

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מקווה שזה ייגמר כמה שיותר מהר כי צריך את הקהל מאוחד

סמל אישי של משתמש
a-t

שליחה על ידי a-t »

אי אפשר לדעת מי צודק אבל זה כנראה עניין של אגו וכסף חבל שהם לא יכולים לעבוד ביחד

כמו כן US צריך להספיק עם העניין של הגראפיטי של US ו A.C.A.B בכל מקום סתם ילדותי ומפגר

שלח תגובה