רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: בן שהר?
25
נכון זה מרגיש כאילו הוא בן 30+ כבר?
נכון זה מרגיש כאילו הוא בן 30+ כבר?
באמת? הייתי בטוח שהוא בגיל של מליקסון
בטוח יהיה לשהר נושאי שיחה משותפים עם בכר... (רמז: 3 אותיות, מתחיל באות צ, נגמר באות א).
מה לעשות - לא בא לי בטוב.
יכול להתאים! כמו שאמרו יש לו תנועה יפה (גם לברדה וארבייטמן) אבל ללא שחקנים שיתנו לו כדורים זה גם יכול להיראות רע מאוד.
אל תשכחו שבעונה הזאת שהיה בשיאו הוא שיחק עם שחקנים איכותיים מאוד שיודעים גם להפרות כמו ורמוט ונתאכו.
אל תשכחו שבעונה הזאת שהיה בשיאו הוא שיחק עם שחקנים איכותיים מאוד שיודעים גם להפרות כמו ורמוט ונתאכו.
- OMERREMO33
הוא משחק בנבחרת לא?delta7 כתב:בטוח יהיה לשהר נושאי שיחה משותפים עם בכר... (רמז: 3 אותיות, מתחיל באות צ, נגמר באות א).
רק ורמוטtalb55 כתב:יכול להתאים! כמו שאמרו יש לו תנועה יפה (גם לברדה וארבייטמן) אבל ללא שחקנים שיתנו לו כדורים זה גם יכול להיראות רע מאוד.
נאתכו עזב באמצע עונת הדאבל
אגב, כשנאתכו עזב זהבי הפך לשחקן הרכב קבוע בהפועל ת"א.
אז מה? התקמבן.OMERREMO33 כתב: הוא משחק בנבחרת לא?
להלן התקציר מויקיפדיה:
הגיוס לצה"ל ו"חוק סהר"
לקראת הגיעו לגיל 18, בעודו משחק באנגליה, עלתה שאלת גיוסו של סהר לצה"ל. ביוזמת חבר הכנסת חיים כץ עלתה בכנסת הצעת חוק שנועדה לאפשר לספורטאים מצטיינים להמיר את שירותם הצבאי בשירות לאומי בנציגויות ישראל בחו"ל[9]. הצעת החוק, שזכתה לכינוי "חוק סהר", אושרה בקריאה הראשונה אך בוטלה בהמשך, לאחר שכץ הגיע להבנות עם צה"ל לגבי שירותם של ספורטאים מצטיינים[10]. ב-6 באוקטובר 2008, בעקבות כישלון הצעת החוק, התגייס סהר לצה"ל וכן נקבע כי ישלים את שירותו בזמן חופשותיו בישראל[11]. לקראת סיום עונת 2008/2009 דרש צה"ל משהר להתייצב לטירונות במהלך הפגרה[12]. דה חראפשחאפ, קבוצתו של שהר באותה עת, סיימה את העונה הסדירה מתחת לקו האדום ונאלצה להתמודד במשחקי פלייאוף על הישארות בליגה הראשונה ובשל כך סהר לא התייצב לבסוף לטירונות.
באוקטובר 2009 זומן סהר לסגל נבחרת ישראל לקראת משחקיה במסגרת מוקדמות מונדיאל 2010 מול נבחרות מולדובה ושווייץ. נושא שירותו בצה"ל הוביל לאפשרות שסהר יימנע מלהגיע לישראל מחשש שיעצר, לאחר שהצבא דרש ממנו להתייצב לטירונות עם הגעתו[13]. לבסוף הגיע סהר לישראל לאחר שנערך סיכום בין ההתאחדות לכדורגל לצה"ל[14]. הפרשה יצרה הד תקשורתי גדול, והיו שכינו את סהר "משתמט". מנגד, טען השחקן עם הגיעו לישראל כי אינו משתמט[15], ואמו של השחקן טענה אף שהצבא הציע לסהר פטור משירות צבאי אך הוא סירב
אנשים פה קמו על הנושא הצבאי, מי ישמע בוזגלו וברדה הרביצו 3 שנים בסיירת מטכ"ל.delta7 כתב:בטוח יהיה לשהר נושאי שיחה משותפים עם בכר... (רמז: 3 אותיות, מתחיל באות צ, נגמר באות א).
איזה ספורטאי באמת תורם לצבא? תהיו אמיתיים עם עצמכם.
עדיף שלא יעשה צבא מאשר יבוא לשעתיים פעם בחודש ויגרום לכל החיילים שמשרתים איתו עקצוץ על העצבים.
בא לך בטוב, לא בא לך בטוב - מזל שאתה לא זה שקובע לנו את הסגל.
כי אם זה הפרמטרים שלך, השחקנים שיהיו לך בסגל זה בערך יספיק לליגה א'.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לא מסכים איתך בשום כלום, זכותך לחשוב מה שבא לך ולכתוב מה שבא לך. לא מעוניין להיכנס איתך לויכוח, נראה לי חסר תועלת.doctorslayer כתב:
אנשים פה קמו על הנושא הצבאי, מי ישמע בוזגלו וברדה הרביצו 3 שנים בסיירת מטכ"ל.
איזה ספורטאי באמת תורם לצבא? תהיו אמיתיים עם עצמכם.
עדיף שלא יעשה צבא מאשר יבוא לשעתיים פעם בחודש ויגרום לכל החיילים שמשרתים איתו עקצוץ על העצבים.
בא לך בטוב, לא בא לך בטוב - מזל שאתה לא זה שקובע לנו את הסגל.
כי אם זה הפרמטרים שלך, השחקנים שיהיו לך בסגל זה בערך יספיק לליגה א'.
אני לא מתווכח.delta7 כתב: לא מסכים איתך בשום כלום, זכותך לחשוב מה שבא לך ולכתוב מה שבא לך. לא מעוניין להיכנס איתך לויכוח, נראה לי חסר תועלת.
אני פשוט מציין עובדה, שלא משנה מה יעשו פה במועדון האוהדים יחפשו את הנקודות הכי גרועות.
גם אם יחתימו את רונאלדו, יבוא האוהד שיגיד למה לא מסי.
לא ראיתי אוהדי מכבי ת"א או חיפה שואלים מה עשה בניון בצבא או זהבי.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
רק תגובה אחת אחרונה ודי: 1) אתה מטפס על העץ הלא נכון. 2) לכל אחד יש כנראה נקודות רגישות - זו שלי.doctorslayer כתב:
אני לא מתווכח.
אני פשוט מציין עובדה, שלא משנה מה יעשו פה במועדון האוהדים יחפשו את הנקודות הכי גרועות.
דווקא שירת לאורך נה וחודשיים בתל השומר. היה מגיע כל יום שזה כבר הישג (חוץ מהימים שבהם נעדר עקב משחקי הפועל באירופה).delta7 כתב: אז מה? התקמבן.
להלן התקציר מויקיפדיה:
הגיוס לצה"ל ו"חוק סהר"
לקראת הגיעו לגיל 18, בעודו משחק באנגליה, עלתה שאלת גיוסו של סהר לצה"ל. ביוזמת חבר הכנסת חיים כץ עלתה בכנסת הצעת חוק שנועדה לאפשר לספורטאים מצטיינים להמיר את שירותם הצבאי בשירות לאומי בנציגויות ישראל בחו"ל[9]. הצעת החוק, שזכתה לכינוי "חוק סהר", אושרה בקריאה הראשונה אך בוטלה בהמשך, לאחר שכץ הגיע להבנות עם צה"ל לגבי שירותם של ספורטאים מצטיינים[10]. ב-6 באוקטובר 2008, בעקבות כישלון הצעת החוק, התגייס סהר לצה"ל וכן נקבע כי ישלים את שירותו בזמן חופשותיו בישראל[11]. לקראת סיום עונת 2008/2009 דרש צה"ל משהר להתייצב לטירונות במהלך הפגרה[12]. דה חראפשחאפ, קבוצתו של שהר באותה עת, סיימה את העונה הסדירה מתחת לקו האדום ונאלצה להתמודד במשחקי פלייאוף על הישארות בליגה הראשונה ובשל כך סהר לא התייצב לבסוף לטירונות.
באוקטובר 2009 זומן סהר לסגל נבחרת ישראל לקראת משחקיה במסגרת מוקדמות מונדיאל 2010 מול נבחרות מולדובה ושווייץ. נושא שירותו בצה"ל הוביל לאפשרות שסהר יימנע מלהגיע לישראל מחשש שיעצר, לאחר שהצבא דרש ממנו להתייצב לטירונות עם הגעתו[13]. לבסוף הגיע סהר לישראל לאחר שנערך סיכום בין ההתאחדות לכדורגל לצה"ל[14]. הפרשה יצרה הד תקשורתי גדול, והיו שכינו את סהר "משתמט". מנגד, טען השחקן עם הגיעו לישראל כי אינו משתמט[15], ואמו של השחקן טענה אף שהצבא הציע לסהר פטור משירות צבאי אך הוא סירב
אפילו לימדתי אותו איך לקשור שרוכים בנעליים הצבאיות חחח.
כשהוא עזב את הפועל בחזרה לאירופה הוא שוחרר ביוזמת צה"ל כאילו ששירת שירות מלא.
נפגשתי איתו מספר פעמים כשהיה חייל ויכול להגיד לך שהוא ילד מקסים ולמרות שהיה קשה מאוד, היה חשוב לו לעשות שירות צבאי, גם אם מינימאלי ולא רק בשביל לשחק בנבחרת.
מהממש מעט שהספקתי להכיר, אחלה תוספת לחדר הלבשה אם יגיע.
אם זה המצב, זה כבר נשמע יותר טוב.izguy83 כתב: דווקא שירת לאורך נה וחודשיים בתל השומר. היה מגיע כל יום שזה כבר הישג (חוץ מהימים שבהם נעדר עקב משחקי הפועל באירופה).
אפילו לימדתי אותו איך לקשור שרוכים בנעליים הצבאיות חחח.
כשהוא עזב את הפועל בחזרה לאירופה הוא שוחרר ביוזמת צה"ל כאילו ששירת שירות מלא.
נפגשתי איתו מספר פעמים כשהיה חייל ויכול להגיד לך שהוא ילד מקסים ולמרות שהיה קשה מאוד, היה חשוב לו לעשות שירות צבאי, גם אם מינימאלי ולא רק בשביל לשחק בנבחרת.
מהממש מעט שהספקתי להכיר, אחלה תוספת לחדר הלבשה אם יגיע.
תודה על השיתוף במידע.
לא יחתימו את רונאלדוdoctorslayer כתב:
אני לא מתווכח.
כשהוא מתחלק עם תמוז ושכטר (כששכטר עוד היה טוב) בדקות משחקסניור כתב:
בדקתי עכשיו.. 16 גולים ב -30 משחקי ליגה.