אלישע נכשל!!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: אלישע נכשל!!!
4 גמרים בגביע המדינה ועוד אחד או שניים בגביע הטוטו (אחד איתנו ואחד עם אשדוד או סכנין אני חושב)אורי אדום בנשמה כתב:4 גמרים.
דור,
בשתי ההודעות האחרונות שלך אני בחלק מהדברים מסכים ובחלק לא.
לגבי הגמרים זה 4 אבל זה ממש לא משנה
ברגע שלא ניצחת 4 גמרים תצא לך תדמית של לוזר, ובצדק
לגבי מה שאוהדי חיפה אמרו. זה בולשיט, הם אמרו על רוני לוי שהוא לא קשור לשום אליפות מתוך ה3. עכשיו תגיד לי אתה דור, מאמן שלוקח שלוש אליפויות רצופות הוא מאמן חלש? אין לו קשר לאליפויות הללו?
תקשיב, הם רצו את עטר טחנו במוח על זה, אמרו כדורגל התקפי יהיה. אז אני אזכיר לך שהוא פוטר בבושת פנים מחזור 8 מקום לפני אחרון !!
בקיצור להקשיב לאוהדי חיפה זה לא בדיוק הדבר הנכון לעשות.
לגבי מה שאוהדי חיפה אמרו. זה בולשיט, הם אמרו על רוני לוי שהוא לא קשור לשום אליפות מתוך ה3. עכשיו תגיד לי אתה דור, מאמן שלוקח שלוש אליפויות רצופות הוא מאמן חלש? אין לו קשר לאליפויות הללו?
תקשיב, הם רצו את עטר טחנו במוח על זה, אמרו כדורגל התקפי יהיה. אז אני אזכיר לך שהוא פוטר בבושת פנים מחזור 8 מקום לפני אחרון !!
אתה לא מבין, זה לא שאני מקשיב להם. הויכוח לפני שלוש שני היה כשדעתי הייתה זהה לשלך לחלוטין. היום אני מסכים איתם לגבי אלישע אבל בניגוד אליהם אף פעם לא נפלתי מעטר ואני חושב שרוני לוי מאמן ענק.aniyodea כתב:דור,
לגבי זה שאמרתי שישה גמרים, הסברתי את עצמי- כולל גביע הטוטו
אחלה!
כמה אפשר לחפור על אותו הדבר?!
אלישע מאמן טוב שהצליח יחסית בהפועל באר שבע, ביחס לקודמיו וביחס למוניטין של המועדון.
ציפינו ליותר לנוכח הכלים ובטח לסיום קצת פחות משפיל ומרוסק.
מה שהיה בחיפה לא מעניין כרגע, אנחנו אוהדים של באר שבע, מועדון עם 20 אחוזי הצלחה ב-40 שנה.
ואנחנו רוצים להתקדם, רוצים שינוי...
תודה לאלישע, הוא היה נהדר.
רות, סוף.
אלישע מאמן טוב שהצליח יחסית בהפועל באר שבע, ביחס לקודמיו וביחס למוניטין של המועדון.
ציפינו ליותר לנוכח הכלים ובטח לסיום קצת פחות משפיל ומרוסק.
מה שהיה בחיפה לא מעניין כרגע, אנחנו אוהדים של באר שבע, מועדון עם 20 אחוזי הצלחה ב-40 שנה.
ואנחנו רוצים להתקדם, רוצים שינוי...
תודה לאלישע, הוא היה נהדר.
רות, סוף.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אח שלי סתכל למעלה על הכותרת של האשכול.
כן גבר, הוא מתעסק בעבר, מה לעשות..
כן גבר, הוא מתעסק בעבר, מה לעשות..