גיא חניה כתב:
טוטי ושאר הפורום עכשיו משחקים במי אני ומה שמי.
סליחה?? למה שאני אצטרך להיות בשקט , מה אתה השליט פה אדון טוטי? בשביל מה צריכים את דרור שמשון , עדיף כבר להשאיר את מאיר סיני הפדלאה , אבל עכשיו בטח שוב תגידו שאני פיקטיבי.
הכל בהומור כמובן.
אפשר גם ככה:
סליחה,מה זאת אומרת לעבוד בשקט?
זו זכותי להגיד,אמרתי כבר מזמן שצריך להחליף את המאמן כושר ולהביא לפה צוות זר.
אבל בגלל שזה אני אז העיקר להגיד שאני לא נותן שקט.
doctorslayer כתב:מה עכשיו בכר ולעבוד בשקט.
אלישע עבד בשקט 3 שנים, מילה לא אמר על הקוים ובטח לא באימונים, זרק 11 גברים על דשא עם כדור ונתן להם לשחק - שקט מוחלט ללא ספק.
טוב,באופן רשמי בדוק שאתה סיראז נאסר.
מאז שאלישע הלך אתה פורח.
לא נמאס לך להכניס אותו לכל דיון?
אובססיבי משהו...
להגיד רק טוריחו זה נחמד.
אבל העובדות מראות שהוא כנראה ילך אחרי פאקו/אוסקר, ושלהביא את טוריחו סתם ככה לא יעזור בשיט כל עוד מערך האימונים לא ישתפר.
ולמכבי היו המון פציעות העונה. לפי ההיגיון של חלק מהמשתמשים כאן זה אומר שטוריחו חרא מאמן כושר לא? או שזה רלוונטי רק לגבי מאמנים ישראלים ולא כאלו שנולדו באירופה?
הפועלעולה כתב:
להגיד רק טוריחו זה נחמד.
אבל העובדות מראות שהוא כנראה ילך אחרי פאקו/אוסקר, ושלהביא את טוריחו סתם ככה לא יעזור בשיט כל עוד מערך האימונים לא ישתפר.
ולמכבי היו המון פציעות העונה. לפי ההיגיון של חלק מהמשתמשים כאן זה אומר שטוריחו חרא מאמן כושר לא? או שזה רלוונטי רק לגבי מאמנים ישראלים ולא כאלו שנולדו באירופה?
מה שרלוונטי לגביו זה שבדקה 76 בבלומפילד מכבי שלו התפוצצה עלינו ואנחנו החזקנו את הצד.
גיא חניה כתב:
טוטי ושאר הפורום עכשיו משחקים במי אני ומה שמי.
סליחה?? למה שאני אצטרך להיות בשקט , מה אתה השליט פה אדון טוטי? בשביל מה צריכים את דרור שמשון , עדיף כבר להשאיר את מאיר סיני הפדלאה , אבל עכשיו בטח שוב תגידו שאני פיקטיבי.
הכל בהומור כמובן.
תקשיב הרגת אותי עכשיו.
הכנסת אותי לבלבלה. 4 פעמים אני קורא את היוזר וזה "גיא חניה" אבל 4 פעמים אני קורא את ההודעה וזה "דר אדום בנשמה". לרגע אפילו חשבתי שהוא פתח עוד יוזר. עד שנפל לי האסימון, חם היום!
הפועלעולה כתב:
להגיד רק טוריחו זה נחמד.
רק שיביאו אנשים שבאמת מבינים בכושר, ולא גננים מווינגייט.
מה כבר ביקשנו מה? אפשרות ללחוץ ברוב שלבי המשחק, וירידה נורמאלית להגנה? נחנקנו סיניי נחנקנווו..
צריל להביא מאמן כושר ראשי זר שינהל את הכל ויתווה שיטה ודרך..
ואז שמצידי מאירי סיני ישאר כאן לנצח.
דרך אגב, משהו שבטוח שכחנו..
כשמינו את מאירי סיני אמרו במועדון:
שיטת האימון היא להביא את השחקנים בסוף העונה לכושר המירבי... 2 עונות בצמרת ובפליאוף קרסנו.. קרה הפוך :/
אלדר כתב:צריל להביא מאמן כושר ראשי זר שינהל את הכל ויתווה שיטה ודרך..
ואז שמצידי מאירי סיני ישאר כאן לנצח.
דרך אגב, משהו שבטוח שכחנו..
כשמינו את מאירי סיני אמרו במועדון:
שיטת האימון היא להביא את השחקנים בסוף העונה לכושר המירבי... 2 עונות בצמרת ובפליאוף קרסנו.. קרה הפוך :/
זה לא בהכרח אשמתו.
יש נטייה להפיל עליו הכל, אבל האשם הראשי בכך הוא דווקא אלישע.
פציעות ושחיקה הם חלק מהמשחק, בבאר שבע נפצעים, גם בבאיירן וביובה.
החוכמה היא לייצר תחרות בריאה לחלוקת עומסים חכמה שתביא את הסגל, חם מצד אחד ועם עייפות מינימאלית מצד שני.
לדוגמא, סוארס.
הגיע למאני טיים עם מספר דקות מטורף וקרס ברגע האמת.