פרידה מכובדת מאלישע בשבת?
פרידה מכובדת מאלישע בשבת?
אני מאמין שיעשו בשבת מיני טקס לאלישע שהיה איתנו 3 שנים...
האם תכבדו ותמחאו כפיים?
האם תשרקו בוז?
למרות שאני מאוכזב מצורת המשחק שלנו בשלוש שנים עם אלישע, אני בוחר באופציה הראשונה.
מה אתם אומרים?
האם תכבדו ותמחאו כפיים?
האם תשרקו בוז?
למרות שאני מאוכזב מצורת המשחק שלנו בשלוש שנים עם אלישע, אני בוחר באופציה הראשונה.
מה אתם אומרים?
Re: פרידה מכובדת מאלישע בשבת?
לא פרידה, לא טקס ולא שריקות בוז..יום עבודה רגיל.
אם הוא היה מקצוען ונלחם על הכבוד של המועדון בשבועיים האחרונים ולא מתעסק כל הזמן באכלו לי שתו לי ועיתונאות חצר, הייתי נושא אותו על כפיים.
לא הישגים,
לא תארים,
רק קבוצת צמרת חביבה, בדמותו ובצלמו של בארני הדינוזאור הסגלגל.
כמו שאמרה סבתא אלגריה, "תשתה מים ותלך"...
אולי בשנה הבאה כשהפצע יגליד, יהיה מקום לכבד אותו בטקס ומגן הוקרה
אם הוא היה מקצוען ונלחם על הכבוד של המועדון בשבועיים האחרונים ולא מתעסק כל הזמן באכלו לי שתו לי ועיתונאות חצר, הייתי נושא אותו על כפיים.
לא הישגים,
לא תארים,
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מוחא כפיים.
לא מגיעות לו שריקות בוז, הוא (בסדר..אם לא הוא או כן הוא זה כבר ויכוח למלא דיונים אחרים שיש פה) עמד בראש הקבוצה שסיימה עונה מקום 2 וחצי גמר גביע ועונה לאחר מכן מקום 3 וסגנות גביע. מגיע לו מחיאות כפיים, להיפרד יפה, וזה הכל.
לא מגיעות לו שריקות בוז, הוא (בסדר..אם לא הוא או כן הוא זה כבר ויכוח למלא דיונים אחרים שיש פה) עמד בראש הקבוצה שסיימה עונה מקום 2 וחצי גמר גביע ועונה לאחר מכן מקום 3 וסגנות גביע. מגיע לו מחיאות כפיים, להיפרד יפה, וזה הכל.
לא מגיע לו כפיים כמו שלא מגיע לשחקנים שנשיר להם את השירים שלהם אחד אחד, בטח לא במשחק הקרוב. אבל גם לא צריך לקבל בוז. פשוט להתעלם כמו שזרק עלינו ב-3 המשחקים האחרונים ועשה את הטובה שעמד על הקווים בכלל.
ובכלל אני חושב שצריך להפסיק לשיר לשחקנים את השירים לכל שחקן בחימום, גם כי צריך לתת להם להתחמם כמו שצריך ולא להפריע להם כל שניה , נראה כאילו הם רק מחכים לשיר שלהם ושיקראו להם מאשר להתרכז בחימום. וגם כי השירים האלה ממליכים אותם למלכים על ריק, רוצים שיר ? תנו תנשמה על המגרש ותקבלו. צריכים לשיר רק שירי מועדון! רק ככה שחקנים פה יפסיקו לזרוק עלינו ז*ן, אם נפסיק לעשות כל שחקן מלך אחרי משחק אחד.
ובכלל אני חושב שצריך להפסיק לשיר לשחקנים את השירים לכל שחקן בחימום, גם כי צריך לתת להם להתחמם כמו שצריך ולא להפריע להם כל שניה , נראה כאילו הם רק מחכים לשיר שלהם ושיקראו להם מאשר להתרכז בחימום. וגם כי השירים האלה ממליכים אותם למלכים על ריק, רוצים שיר ? תנו תנשמה על המגרש ותקבלו. צריכים לשיר רק שירי מועדון! רק ככה שחקנים פה יפסיקו לזרוק עלינו ז*ן, אם נפסיק לעשות כל שחקן מלך אחרי משחק אחד.
- The red one
לפי מה שגדי אמר פה לא שרו להם בקריית שמנוה, ואני מאמין שגם לא ישירו בשבת.ran כתב:לא מגיע לו כפיים כמו שלא מגיע לשחקנים שנשיר להם את השירים שלהם אחד אחד, בטח לא במשחק הקרוב. אבל גם לא צריך לקבל בוז. פשוט להתעלם כמו שזרק עלינו ב-3 המשחקים האחרונים ועשה את הטובה שעמד על הקווים בכלל.
מוחא כפיים מכל הלב. קודם כל כי כך מכובד להיפרד ממי שהיה פה שלוש שנים ונתן מה שיכל.
בכל מקרה אני לא חושב שזה יהיה מכובד להיפרד בשבת הקרובה מול 2500 אוהדים כשרבים ישקרו בוז ולא מעט יקללו.
כאשר יגיע בעתיד עם קבוצה לטרנר יהיה יפה לתת לו פרחים ומתנה. כך גם הרוחות יספיקו להתקרר.
בכל מקרה אני לא חושב שזה יהיה מכובד להיפרד בשבת הקרובה מול 2500 אוהדים כשרבים ישקרו בוז ולא מעט יקללו.
כאשר יגיע בעתיד עם קבוצה לטרנר יהיה יפה לתת לו פרחים ומתנה. כך גם הרוחות יספיקו להתקרר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מסכיםגדי כתב:מוחא כפיים מכל הלב. קודם כל כי כך מכובד להיפרד ממי שהיה פה שלוש שנים ונתן מה שיכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא מגיע לו כלום על 3 שנים של כלום שמתוכם שנתיים עם תקציב גבוה שרק בזכות יכולת אישית הכלום הפך למשהו מעבר לכלום.
בקיצור כלום.
בקיצור כלום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מאור, אתה לא חושב שמגיע לכבד אותו במחיאות כפיים? מה היה כ"כ רע בשלוש שנים האלה? לא היו הרבה מהפכים עונה קודמת? לא היו הרבה חילופים התקפיים שהביאו למהפכים האלה? אלישע אשם בחוסר מזל שסוארס נפצע בראשון לציון (בכדור גובה)ונעדר מהמשחקים הכי מכריעים?maor20094 כתב:לא מוחא כפיים ולא שריקות בוז.
העונה לא נראו כמו קבוצה הרבה יותר טובה מול מכבי בליגה מאשר עונה קודמת?
יהמר לזכותו של אלישע, הוא תמיד פירגן לנו הקהל, ואף פעם לא האשים בניגוד לעזורי, קלינגר וגיא לוי(אהובי).
אתה לא חושב ככה?
אם זה באמת קרה בק"ש - שאפו ענק לאולטרה סאות'.אדום בלב בנשמהההה כתב: לפי מה שגדי אמר פה לא שרו להם בקריית שמנוה, ואני מאמין שגם לא ישירו בשבת.
מי שלא מכבד אותנו, לא צריך לכבד אותו.
בלי בוז ובלי שטויות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
תמיד אני מוחא לו כפיים כשהוא עולה, אבל הוא עיצבן אותי מאוד בשבוע האחרון.
עדיין אני מניח שאמחא לו כפיים בפעם האחרונה.
עדיין אני מניח שאמחא לו כפיים בפעם האחרונה.
לא שרקתי ולא קיללתי אף שחקן או מאמן שהיו לנו בחיים.
פשוט אהיה בשקט, ולא אעשה כלום.
פשוט אהיה בשקט, ולא אעשה כלום.
צריך באמת לתת זמן לרוחות להירגע. אני בכל אופן לא אמחא כפיים כמו שלא שרנו לאף שחקן ביום ראשון
מסכים עם כל מילה.Totti כתב:לא פרידה, לא טקס ולא שריקות בוז..יום עבודה רגיל.
לא הישגים,
לא תארים,
וזה למרות שתמכתי בו בשתי העונות האחרונות.
במשחק הגביע בעיקר הוא האשם העיקרי לקריסה הטוטלית חסרת התקדים שלא תיסלח ולא תישכח שנים רבות.
שלום שלום ואל תבוא לי בחלום.