יש פה מלישנים, לא לכתוב דברים כאלהגיא חניה כתב:וואו , דובב איזה שער , גולר!!!!!!!!!
ביום שהוא יעזוב אני מדליק אבוקה

1312
יש פה מלישנים, לא לכתוב דברים כאלהגיא חניה כתב:וואו , דובב איזה שער , גולר!!!!!!!!!
ביום שהוא יעזוב אני מדליק אבוקה
לא נופל,מציין עובדה,הוא לא צריך לקבל הנחות כמו שאף אחד לא מקבל כאן הנחות.yossi כתב:מה מליקסון אמור לעשות במשחק עם 0 תנועה?
ברצינות אני שואל.
אין מה ליפול על שחקן מסוים. כולם ביזיון. חלק רק בתקופה האחרונה, וחלק כבר זמן ארוך.
שוער הולכים להביא.maor20094 כתב: תמשיכו להתעסק במליקסון כש-11 שחקנים עושים קקה במכנסיים.
קהל מפגר.
מבחינתי מליקסון וברדה הם שווה ערך.nir767676 כתב:
שוער הולכים להביא.
בלם הביאו כבר.
המגן הימני שלך שיחק עונה שלמה כמו גדול.
המגן השמאלי שלך הוא השחקן הכי מושמץ בפורום.
קשרים שלך, ואני מאמין שאתה מסכים, זה משהו שאם תחליף, כנראה לא תמצא יותר טוב.
גורדנה כולם יודעים שלא מספיק טוב.
ארבייטמן יוחלף ויביאו חלוץ במקומו.
גבאי סופרים את הימים עד שייגמר לו החוזה.
ברדה זה פרה קדושה.
מליקסון אחד השחקנים היקרים בסגל והוא לא מספק את הסחורה ברמה שנאסר עם מספרים יותר טובים מהספסל, אז מה הבעיה בדיוק להתעסק בו?
דווקא אותו הייתי רוצה שישאר...galaaa כתב:איזה שחקן נאסר , כמה חבל שהוא עוזב ..
אין הרבה שחקנים בעולם עם דריבל מדהים כמו שלו
אויש באמת איזה סילוף עובדות.maor20094 כתב:
מבחינתי מליקסון וברדה הם שווה ערך.
אולי שכחתם אבל מליקסון הגיע לפה כשאף אחד לא רצה, כשכולם קראו לקהל שלנו " אלים ופרימטיבי " זה שמוריד מאמנים מהכביש,
הוא הגיע לפה ולקח אותך לבד בחזרה לליגת העל, אז בגלל עונה אחת שפחות הולך אתם מתעסקים לי רק בו במקום להתעסק בחבורה של *** שלא מספקים שום דבר,
במקום להתעסק בכל הקקה מסביב אתם מתעסקים לי רק בשחקן אחד, והמשכורת שלו בכלל לא מעניינת,
ברדה לא מספק תסחורה והוא מקבל משכורת הרבה יותר גבוהה, " פרה קדושה " יש רק בהודו.
בדיוק מה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, רומנטיקה זה טוב ויפה וזה גם חשוב ומבחינתי שיעשו פסל של מליקסון מחוץ לאיצטדיון החדשmaor20094 כתב:
מבחינתי מליקסון וברדה הם שווה ערך.
אולי שכחתם אבל מליקסון הגיע לפה כשאף אחד לא רצה, כשכולם קראו לקהל שלנו " אלים ופרימטיבי " זה שמוריד מאמנים מהכביש,
הוא הגיע לפה ולקח אותך לבד בחזרה לליגת העל, אז בגלל עונה אחת שפחות הולך אתם מתעסקים לי רק בו במקום להתעסק בחבורה של *** שלא מספקים שום דבר,
במקום להתעסק בכל הקקה מסביב אתם מתעסקים לי רק בשחקן אחד, והמשכורת שלו בכלל לא מעניינת,
ברדה לא מספק תסחורה והוא מקבל משכורת הרבה יותר גבוהה, " פרה קדושה " יש רק בהודו.