אמרתי לפני שיש לי הרגשה שהבטיחו לו משהו במכבי, הוא פתאום שינה את הדעות שלו ב 180 מעלות בשבוע האחרון, כנראה יודע שדרך מכבי יהיה לו יותר חשיפה לאירופה דרך ליגת האלופות, בכל מקרה לא הייתי משחרר בפחות ב 2 מיליון יורוdardasmiley כתב:דיברתי היום עם אוהד מכבי, הוא אומר שהם שומעים שמועות חזקות מאוד שאוגו סגור אצלם.
אם זה נכון, אנחנו צריכים לקחת אותם לבית הדין באופא ולאנוס אותם על חוסר הבושה והמחשבה שהליגה שייכת להם והם מעל החוק. להזכירכם אסור לנהל מו"מ מול שחקן עם חוזה לפני קבלת הסכמה מהקבוצה שלו.
אגב, לפי ההתנהגות של השחקן אני לא אתפלא.
מקווה שאני טועה.
אוגו הביתה
Re: אוגו הביתה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
נותנים יותר מדי קרדיט למכבי הם לא מדברים עם כולם...blueman כתב: אמרתי לפני שיש לי הרגשה שהבטיחו לו משהו במכבי, הוא פתאום שינה את הדעות שלו ב 180 מעלות בשבוע האחרון, כנראה יודע שדרך מכבי יהיה לו יותר חשיפה לאירופה דרך ליגת האלופות, בכל מקרה לא הייתי משחרר בפחות ב 2 מיליון יורו
בדרך כלל אתה צודק, במקרה הזה ספציפי זה נשמע לי הגיוני ואני אסביר, מכבי חייבת חיזוק כי האמצע שלה אולי חזק על הליגה אבל בנינו לאירופה הוא לא פקטור, והמטרות של גורדי זה ליגת אלופות. כבר בקיץ הקודם הוא ניסה להעיף את מיטרוביץ וזה לא יצא לפועל ונראה לי שהשנה זה יקרה, הוא יחפש להשתדרג שם, ואין ספק שאוגו עם ראש מסודר לא רואה אף קשר 50:50 בארץ, זרים איכותיים מכבי עדיין לא מצליחה להנחית כאן, ככה שאופציית אוגו יכולה להתאים להם בולYallaHapoel כתב: נותנים יותר מדי קרדיט למכבי הם לא מדברים עם כולם...
שמענו שפלט חתם אצלם , בוזגלו , מליקסון , אג'ידה ועכשיו אוגו.
יש עוד מישהו שחתם אצלם מאיתנו ועדיין לא עבר?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- The red one
מאירי סיני.doctorslayer כתב:שמענו שפלט חתם אצלם , בוזגלו , מליקסון , אג'ידה ועכשיו אוגו.
הגיוני שהוא עושה לנו דווקא כל העונה.
פשוט לאסור עליו לדבר בתקשורת וחלק מהבעיה נפתרה
- YallaHapoel
אבל עוד פעם כל הזמן מדברים על מכבי כאילו היא מדברת עםשחקנים בשקט בשקט...blueman כתב: בדרך כלל אתה צודק, במקרה הזה ספציפי זה נשמע לי הגיוני ואני אסביר, מכבי חייבת חיזוק כי האמצע שלה אולי חזק על הליגה אבל בנינו לאירופה הוא לא פקטור, והמטרות של גורדי זה ליגת אלופות. כבר בקיץ הקודם הוא ניסה להעיף את מיטרוביץ וזה לא יצא לפועל ונראה לי שהשנה זה יקרה, הוא יחפש להשתדרג שם, ואין ספק שאוגו עם ראש מסודר לא רואה אף קשר 50:50 בארץ, זרים איכותיים מכבי עדיין לא מצליחה להנחית כאן, ככה שאופציית אוגו יכולה להתאים להם בול
אלונה לא תתן להם את אוגו בחיים ואם הם היו מדברים עם שחקנים בשקט מאחורי הגב זה כבר היה מתפוצץ כמה פעמים.
אתם בפאניקה ממכבי אה?
לאוגו יש חוזה אצלנו לעוד 3 שנים איך הוא סגור במכבי?
צאו מההלם אלה משחקי סוף עונה ללחוץ על אלונה לשדרג חוזים.
לאוגו יש חוזה אצלנו לעוד 3 שנים איך הוא סגור במכבי?
צאו מההלם אלה משחקי סוף עונה ללחוץ על אלונה לשדרג חוזים.
אולי תקלטו כבר שאנחנו לא בתקופת זינו?!
הפועל באר שבע לא מוכרת שחקנים לקבוצות בארץ, אין חיה כזו.
ואם מכבי ממש תתעקש
? שתבקש עליו איזה 2-3 מיליארד.
הפועל באר שבע לא מוכרת שחקנים לקבוצות בארץ, אין חיה כזו.
ואם מכבי ממש תתעקש
? שתבקש עליו איזה 2-3 מיליארד.
אוהדי מקקי חושבים שהכדורגל זה בבעלות מי'ץ גולדהר.
צאו מהסרט אוגו לא קרוב למכבי.
אלונה לא תשחרר אותו בלי סכום ענק. במיוחד ליריבה.
צאו מהסרט אוגו לא קרוב למכבי.
אלונה לא תשחרר אותו בלי סכום ענק. במיוחד ליריבה.

כמו שהשיחות עם וורמוט התפוצצו כמה פעמים.YallaHapoel כתב: אבל עוד פעם כל הזמן מדברים על מכבי כאילו היא מדברת עםשחקנים בשקט בשקט...
אלונה לא תתן להם את אוגו בחיים ואם הם היו מדברים עם שחקנים בשקט מאחורי הגב זה כבר היה מתפוצץ כמה פעמים.
גורדי הוכיח יותר מפעם אחת שלא אכפת לו מאתיקה, חוזים או אני לא יודע מה.
לא אומר שאוגו סגור במכבי, אלא אומר שאני לא אתפלא אם רמזו לו שאם הוא יקבל שיחרור מב"ש הוא יקבל חוזה יפה במכבי
- YallaHapoel
אם אני לא טועה השיחות עם וורמוט היו מוסתרות מהתקשורת אבל לא מרמון וההנהלה...blueman כתב: כמו שהשיחות עם וורמוט התפוצצו כמה פעמים.
גורדי הוכיח יותר מפעם אחת שלא אכפת לו מאתיקה, חוזים או אני לא יודע מה.
לא אומר שאוגו סגור במכבי, אלא אומר שאני לא אתפלא אם רמזו לו שאם הוא יקבל שיחרור מב"ש הוא יקבל חוזה יפה במכבי
גם אם הוא קצת חם מזג
לא כל יום מוצאים שחקן כזה איכותי
פרא שזקוק לליווי תמיכה והדרכה
בין הזרים המובילים
אם הברגים בראש היו מחוברים יכל להיות שחקן טוב גם באירופה
לא כל יום מוצאים שחקן כזה איכותי
פרא שזקוק לליווי תמיכה והדרכה
בין הזרים המובילים
אם הברגים בראש היו מחוברים יכל להיות שחקן טוב גם באירופה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי אתר ערוץ הספורט רוני לוי רוצה את אוגו...
העניין המעניין שסעיף השחרור של אוגו עומד על שני מיליון דולר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אם הם מוכנים לשלם 2 מיליון דולר, שיקחו..דר אדום בנשמה כתב:על פי אתר ערוץ הספורט רוני לוי רוצה את אוגו...