1000+אדום זקן כתב:אם ושוב אם יהיה הפסד בגמר חלילה הוא יהיה רשום אך ורק על השחקנים.
שלא יבלבלו תמוח ויכינו תירוצים מעכשיו.
כדאי להם להבין שאנחנו האוהדים עומדים ב100 אחוז מאחורי אלונה וכדאי מאוד שיתאפסו על עצמם ויביאו לנו גביע.
אחרת אנחנו נראה בהם האשמים הבלעדיים.
לא אלונה ולא נעליים.
תקשורת יקרה
- ForeverRed
Re: תקשורת יקרה
https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/134586" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
עכשיו בתקשורת... פרסום על מועמד להחליף את פאקו.... מוזר, הייתי בטוח ששם הכל "שפוי", "אירופאי", " בתזמון נכון"
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
רק מאשר את זה שאלונה התקשרה ישר לשירצקי אחרי שקיבלה את הטלפון ממנו...
אדום זקן כתב:אם ושוב אם יהיה הפסד בגמר חלילה הוא יהיה רשום אך ורק על השחקנים.
שלא יבלבלו תמוח ויכינו תירוצים מעכשיו.
כדאי להם להבין שאנחנו האוהדים עומדים ב100 אחוז מאחורי אלונה וכדאי מאוד שיתאפסו על עצמם ויביאו לנו גביע.
אחרת אנחנו נראה בהם האשמים הבלעדיים.
לא אלונה ולא נעליים.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השאלה איך אנחנו כקהל יכולים להבהיר להם את זה בצורה ברורה שאנחנו איתה?
היא יודעת.eitam כתב:השאלה איך אנחנו כקהל יכולים להבהיר להם את זה בצורה ברורה שאנחנו איתה?
תאמין לי שטיפשה וחירשת היא לא.
יצא לי לשבת לידה בכמה וכמה משחקים העונה ואת רחשי ליבם של האוהדים שלנו היא מכירה היטב
- The red one
היא יודעת טוב מאוד. מי ישמע מה עשו כאן. כאילו גדוד אוהדים הפגין מחוץ למשרדים על מהש היא עשתה.eitam כתב:השאלה איך אנחנו כקהל יכולים להבהיר להם את זה בצורה ברורה שאנחנו איתה?
כולה כמה פישרים (אגב, מעטים מאוד) מהתקשורת אמרו משהו. איזה בלאגן עשיתם מזה יא אללה.
מאמין שמי שנוסע לחיפה ידאג להעביר את המסר כמו שצריך.eitam כתב:השאלה איך אנחנו כקהל יכולים להבהיר להם את זה בצורה ברורה שאנחנו איתה?
מטרה חשובה אפילו מהמשחק עצמו.
איזה שחקנים בדיחה חחח הם כבר מכינים את התירוצים להפסד בגמר להפיל את זה על אלונה.
פחדנים.
פחדנים.
ברק בכר מגיע הערב להתראין בשער השבת
ברק בכר ( לפי דעת רבים המאמן הבא של באר שבע ) יגיע להתארח ב שער השבת, מוזמנים לראות .
אני אגב חושב שהוא לא יהיה בבאר שבע.

כשהדובר שלנו אומר "מקווה מאוד שבכר יהיה בבאר שבע" והסוכן שלו אומר "ברק מאוד רוצה להיות בבאר שבע"maor20094 כתב:ברק בכר ( לפי דעת רבים המאמן הבא של באר שבע ) יגיע להתארח ב שער השבת, מוזמנים לראות .
אז הוא יהיה. יסגרו ויודיעו אחרי גמר הגביע.
מאור, אל תהיה תמים לחשוב ששיחה בעניינו עוד לא התקיימה. הכל מסוכם ורק ממתין לעיתוי הנכון להוציא הודעה...אלונה רוצה את בכר ובכר רוצה את אלונהmaor20094 כתב:ברק בכר ( לפי דעת רבים המאמן הבא של באר שבע ) יגיע להתארח ב שער השבת, מוזמנים לראות .
יהיה גם יהיה,מלכתחילה היא רצתה אותו,אז עכשיו שהוא בידיים שלה היא תוותר?maor20094 כתב:ברק בכר ( לפי דעת רבים המאמן הבא של באר שבע ) יגיע להתארח ב שער השבת, מוזמנים לראות .