מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
Re: ברק בכר סיכם !!
לדעתי זה חצי רשמי
כל האתרים פרסמו ששרצקי פיטר אותו , מעניין למה..
כל האתרים פרסמו ששרצקי פיטר אותו , מעניין למה..
דייייי דייייי דיייייייי!!דר אדום בנשמה כתב:כל עוד זה מפורסם רק בone ספינים אסייג זה מבחינתי עוד ספין
די לכבות אותנו יא טרחן!!
נשבר ממך!!
אני לא הכי מתלהב דרך אגב , עדיין יש תקווה למשהו גדול יותר..
לא ראינו כדורגל גדול מקש..
לא ראינו כדורגל גדול מקש..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבנת הנקרא שלך שווה לאפס המוחלט פירסמתי את ההודעה הזאת שזה עוד היה רק בוואן ואני עדיין לא מאמין נשמע לי עדיין ספין...נתי כתב: דייייי דייייי דיייייייי!!
די לכבות אותנו יא טרחן!!
נשבר ממך!!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: מאגר המאמנים הישראלים שנשאר
וואלה:
עירוני קרית שמונה בדרך לרעידת אדמה: בימים האחרונים נוצרה מתיחות קשה בין הבעלים של המועדון איזי שירצקי לבין המאמן ברק בכר, ושרצקי שוקל את המשך דרכו של המאמן בעונה הבאה. במקרה כזה סלאח חסארמה בציוות עם מאמן בעל ניסיון רב יותר יהפוך למאמן הקבוצה הבוגרת. שרצקי ערך גישושים בימים האחרונים לגבי אפשרות שכזו, אך בשלב זה לא ברור האם הבעלים אכן יילך על מהלך שכזה או ינסה ליישב את המתיחות עם בכר כפי שהיה בעבר.
YNET:
כפי שפורסם לראשונה ב-ynet ספורט, המאמן לא ימשיך בקבוצה הצפונית. איזי שרצקי זעם על בכר שלטענתו פעל מאחורי גבו וניהל משא ומתן בבאר-שבע למרות שכביכול סיכם לעונה נוספת בק"ש
עירוני קרית שמונה בדרך לרעידת אדמה: בימים האחרונים נוצרה מתיחות קשה בין הבעלים של המועדון איזי שירצקי לבין המאמן ברק בכר, ושרצקי שוקל את המשך דרכו של המאמן בעונה הבאה. במקרה כזה סלאח חסארמה בציוות עם מאמן בעל ניסיון רב יותר יהפוך למאמן הקבוצה הבוגרת. שרצקי ערך גישושים בימים האחרונים לגבי אפשרות שכזו, אך בשלב זה לא ברור האם הבעלים אכן יילך על מהלך שכזה או ינסה ליישב את המתיחות עם בכר כפי שהיה בעבר.
YNET:
כפי שפורסם לראשונה ב-ynet ספורט, המאמן לא ימשיך בקבוצה הצפונית. איזי שרצקי זעם על בכר שלטענתו פעל מאחורי גבו וניהל משא ומתן בבאר-שבע למרות שכביכול סיכם לעונה נוספת בק"ש
לך יש זכות להגיד לי אפס בהבנת הנקרא?? בן אדם שאומר אורווה של פרות במקום רפת?? עדיף שתסתום.דר אדום בנשמה כתב:הבנת הנקרא שלך שווה לאפס המוחלט פירסמתי את ההודעה הזאת שזה עוד היה רק בוואן ואני עדיין לא מאמין נשמע לי עדיין ספין...
בהצלחה לברק!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תירגעו, היום זה יום שמח, יום שבו אלונה ממשיכה בהתקדמות שלה כבעלים כשהוכיחה שהיא לא רוצה לדרוך במקום ומוכנה לעשות צעדים, גם אם יכשלו, על מנת לזכות באליפות.
יתרון נוסף להחתמה של בכר, הוא בקשר מצוין עם ניסו אביטן, ככה שאולי נזכה לעוזר מאמן נוסף בהפועל באר שבע בעונה הבאה בדמות ניסו.
יתרון נוסף להחתמה של בכר, הוא בקשר מצוין עם ניסו אביטן, ככה שאולי נזכה לעוזר מאמן נוסף בהפועל באר שבע בעונה הבאה בדמות ניסו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

Sir Alex Ferguson כתב:תירגעו, היום זה יום שמח, יום שבו אלונה ממשיכה בהתקדמות שלה כבעלים כשהוכיחה שהיא לא רוצה לדרוך במקום ומוכנה לעשות צעדים, גם אם יכשלו, על מנת לזכות באליפות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מקווה שהמינוי של בכר לא סופי ויש איזה הפתעה מתבשלת.
בכר מעולם לא עבד (גם לא כעוזר!) עם שחקנים בסדר גודל של ברדה ובוזגלו. נוסיף לזה אצטדיון חדש וציפיות ענקיות? מפחיד.
אפשר להתלהב מהעבודה שלו בק"ש, אבל ראובן עטר עשה עבודה דומה למשך שנים בנתניה וקרס בכל מקום אחר.
בכר מעולם לא עבד (גם לא כעוזר!) עם שחקנים בסדר גודל של ברדה ובוזגלו. נוסיף לזה אצטדיון חדש וציפיות ענקיות? מפחיד.
אפשר להתלהב מהעבודה שלו בק"ש, אבל ראובן עטר עשה עבודה דומה למשך שנים בנתניה וקרס בכל מקום אחר.
מבין את החששות שלך, אבל כדורגל זה משחק של ניסוי ותהייה...yedidel כתב:מקווה שהמינוי של בכר לא סופי ויש איזה הפתעה מתבשלת.
בכר בהחלט ראוי להתקדם והפועל באר שבע זה אחלה תחנת מעבר, אנחנו עדיין לא מכבי תל אביב וחיפה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
+10000000yedidel כתב:מקווה שהמינוי של בכר לא סופי ויש איזה הפתעה מתבשלת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים, אני בכלל רציתי לפניי בכר את רב"ש, ואם אלונה הייתה חוטפת במהלך שכונתי מהלוזונים לא הייתי מתלונן כי גונב מגנב פטור.yedidel כתב:מקווה שהמינוי של בכר לא סופי ויש איזה הפתעה מתבשלת.
ברק בכר עדיין טירון בכל הקשור לשחקנים עם שמות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אני לא כל כך אוהב תמינוי, אבל לצערי אין מישהו אחר כרגע בשוק.yedidel כתב:מקווה שהמינוי של בכר לא סופי ויש איזה הפתעה מתבשלת.

גם לואיס אנריקה לא עבד עם כוכבים בגודל של MSN. נכון, היו חיכוכים בהתחלה, אבל הנה זה עבד בענק והוא מוביל את ברצלונה לטראבל.
צריך לקחת סיכונים. אני לא אופתע אם ימונה גם מנהל מקצועי בהמשך
אין מה להשוות. אנריקה וגם פפ גדלו כל חייהם במועדון עם כל כוכביו.הפועלעולה כתב:גם לואיס אנריקה לא עבד עם כוכבים בגודל של MSN. נכון, היו חיכוכים בהתחלה, אבל הנה זה עבד בענק והוא מוביל את ברצלונה לטראבל.
זה יותר דומה למקרה מויס ויונייטד