אבוקות בוסרמיל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: אבוקות בוסרמיל

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: גם לדעתי זה יפה אבל כל עוד זה אסור זה מחייב ענישה. זה לא שזה קרה שם פעם פעמיים שלוש אלא הם מדליקים הרבה מאוד יחסית כך שלא נראה שהפעולות של ההנהלה שם עוזרות. לעומתם אצלנו היה את מקרה רימון הגז שבו ההנהלה פעלה בשיתוף עם המשטרה ומאז מקרה הפירו הבא היה כעבור 3 שנים. כשיהיה להנהלות האחרות הישג כזה תהיה בטוח שיוותרו להם
הדלקנו שנה שעברה נגד מכבי בשער 5 אחי במשחק אליפות שלהם.
עזוב עשו את זה פעם אחת או מיליון זה לא משנה, ספציפית בזה אין לי שמחה לאיד על אף קבוצה/ארגון שמקבל עונש.

אתה אולי לא ממש יודע אבל אחריי כל פעם כזו המשטרה עושה את המוות לציוד עידוד ולא משנה מי הקהל, גם לפאנטיקס, גם לך וגם לכל השאר..
אצלנו כבר במשחק שאחריי בלומפילד החליטו שאפילו דגלים לא נכניס.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedHell כתב: הדלקנו שנה שעברה נגד מכבי בשער 5 אחי במשחק אליפות שלהם.
עזוב עשו את זה פעם אחת או מיליון זה לא משנה, ספציפית בזה אין לי שמחה לאיד על אף קבוצה/ארגון שמקבל עונש.

אתה אולי לא ממש יודע אבל אחריי כל פעם כזו המשטרה עושה את המוות לציוד עידוד ולא משנה מי הקהל, גם לפאנטיקס, גם לך וגם לכל השאר..
מילא דגלים, לחבר לא הרשו להכניס ביום ב' נגד מכבי עט, לי כמעט ולא נתנו להכניס עיתונים (מה פתאום? מה אתה קורא בכדורגל? מאיזה תאריך העיתונים?). לגמרי התחלקו על השכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב: הדלקנו שנה שעברה נגד מכבי בשער 5 אחי במשחק אליפות שלהם.

א. אני יודע מתי הודלקו, עד האבוקה הזאת אלו הכמעט 3 עונות שדיברתי עליהן
ב. הציוד שנאסר להכניס במשחק מול רעננה היה כי אלונה תפסה ראש עם הארגון (בצדק, הבנתי שהיה סיכום מוקדם עם הארגון שלא עושים כלום שיסבך את הקבוצה בתמורה לשריון לבלומפילד) והציוד שנאסר עלינו בבלומפילד היה בכוונה בהוראה של מנהל האירוע (הרי תפאורה הוכנה בתיאום עם המשטרה)
ג. הפנאטיקס לא יכולים לצפות מהמשטרה להכניס להם פריסות אחרי שהם הדליקו אבוקות מתחת לפריסה בשביל שלא יצלמו אותם. הם גם מדליקים די הרבה אז אין מה לבכות

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב: מגיע בשבת? טרמפ?
לא לצערי. אני בירושלים עובד על הגשות חשובות להמשך השבוע.
פעמיים סמי בשבוע אחד זה קשוח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: א. אני יודע מתי הודלקו, עד האבוקה הזאת אלו הכמעט 3 עונות שדיברתי עליהן
ב. הציוד שנאסר להכניס במשחק מול רעננה היה כי אלונה תפסה ראש עם הארגון (בצדק, הבנתי שהיה סיכום מוקדם עם הארגון שלא עושים כלום שיסבך את הקבוצה בתמורה לשריון לבלומפילד) והציוד שנאסר עלינו בבלומפילד היה בכוונה בהוראה של מנהל האירוע (הרי תפאורה הוכנה בתיאום עם המשטרה)
ג. הפנאטיקס לא יכולים לצפות מהמשטרה להכניס להם פריסות אחרי שהם הדליקו אבוקות מתחת לפריסה בשביל שלא יצלמו אותם. הם גם מדליקים די הרבה אז אין מה לבכות

הסיכום היה שהיא עוזרת להכניס תפאורות לבלומפילד בעיקר.
אתה טוען שאם הם עשו אז שלא יבכו אני בדיוק טוען אחרת.
אם אני משלם כל כך הרבה לחברות אבטחה, למשטרה,למצלמות אז למה גם כאשר אתם מפשלים בעבודה שלכם אני(בעלי הקבוצה) זה מי שמשלם את העונש?
אתם יודעים שיש חשש שידליקו אבוקות מתחת לשלטי פריסה? תעשו כמו פעם שימו סמויים ביציע.
בנינו דור? להדליק תמיד אפשר ואנחנו דוגמא לכך שהדליקו בלי שום שלט פריסה ועם המון מצלמות שפרוסות בבלומפילד, סהכ זרקו קונפטי והינה הערימו על המשטרה ברגע.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:

הסיכום היה שהיא עוזרת להכניס תפאורות לבלומפילד בעיקר.
אתה טוען שאם הם עשו אז שלא יבכו אני בדיוק טוען אחרת.
אם אני משלם כל כך הרבה לחברות אבטחה, למשטרה,למצלמות אז למה גם כאשר אתם מפשלים בעבודה שלכם אני(בעלי הקבוצה) זה מי שמשלם את העונש?
אתם יודעים שיש חשש שידליקו אבוקות מתחת לשלטי פריסה? תעשו כמו פעם שימו סמויים ביציע.
בנינו דור? להדליק תמיד אפשר ואנחנו דוגמא לכך שהדליקו בלי שום שלט פריסה ועם המון מצלמות שפרוסות בבלומפילד, סהכ זרקו קונפטי והינה הערימו על המשטרה ברגע.
אכן יש הרבה דרכים יצירתיות להערים על המשטרה ואף אחד לא אמר שהקבוצות צריכות להיענש פשוט זו הדרך היחידה שקיימת היום בחוק

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: אכן יש הרבה דרכים יצירתיות להערים על המשטרה ואף אחד לא אמר שהקבוצות צריכות להיענש פשוט זו הדרך היחידה שקיימת היום בחוק
ובדיוק על זה אני מדבר איתך, אין לנו מה לשמוח שדווקא בדרך הזו בחרו כדי להעניש.
לא משנה אם זה אנחנו, מכבי, ביתר או כל קבוצה אחרת...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:
ובדיוק על זה אני מדבר איתך, אין לנו מה לשמוח שדווקא בדרך הזו בחרו כדי להעניש.
לא משנה אם זה אנחנו, מכבי, ביתר או כל קבוצה אחרת...
אני באופן אישי לא שמחתי רק אמרתי שמן הראוי שיענשו

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: לא לצערי. אני בירושלים עובד על הגשות חשובות להמשך השבוע.
פעמיים סמי בשבוע אחד זה קשוח
תצליח, חבר.

שלח תגובה