פיקוח על המחירים בטרנר!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
פיקוח על המחירים בטרנר!
https://m.ynet.co.il/Articles/4655699" onclick="window.open(this.href);return false;
עיריית תל אביב יפו מכילה כבר את הפיקוח על מתקני הספורט בעיר ,כל זאת הודות לחרם בפייסבוק של אוהדי הספורט,
מה יהיה בטרנר? האם מחירי המזנונים יהרסו לנו את החוויה?
אז מישהו שיקח את זה צעד קדימה.
" אוהדי הספורט דורשים מחירים הוגנים בטרנר"
עיריית תל אביב יפו מכילה כבר את הפיקוח על מתקני הספורט בעיר ,כל זאת הודות לחרם בפייסבוק של אוהדי הספורט,
Re: פיקוח על המחירים בטרנר!
השאלה איך מיישמים את זה?הסניגור האדום כתב:https://m.ynet.co.il/Articles/4655699
הלוואי שיישמו את זה גם כאן, אחד המהלכים הכי חשובים עם כניסה לאצטדיון החדש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שיהיה פיקוח גם על האיכות!
די ל-RC מהול ב-40% קרח
די ל-RC מהול ב-40% קרח
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1000אורי אדום בנשמה כתב:שיהיה פיקוח גם על האיכות!
די ל-RC מהול ב-40% קרח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
"האם מחירי המזנונים יהרסו לנו את החוויה?"
תשובה חד משמעית: לא.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ילד שתגיע עם הילדים שלך ותפרד ממאה או מאתיים שח אז החוויה שלך תפגם.אדום בלב בנשמהההה כתב:"האם מחירי המזנונים יהרסו לנו את החוויה?"
גם בלי הילדים, סתם במאנצ' אש
זה בעיה החבר'ה שבמאנצ' הם קהל שבויTotti כתב:גם בלי הילדים, סתם במאנצ' אש

- The red one
אני רואה מסביב המון הורים עם ילדים שמגיעים, וכן המחירים גבוהים, אבל גם שאתה יוצא לטייל בארץ ועוצר ביילו אלה בדיוק אותם מחירים של 5 שקל לארטיק קרח ו10 שקל ליעני בקבוק קולה מסריח או 15 שקל לנקניקייה בלחמנייה. לא מוכרים שםם ארטיק ב15 או כוס קולה ב30.הסניגור האדום כתב: ילד שתגיע עם הילדים שלך ותפרד ממאה או מאתיים שח אז החוויה שלך תפגם.
לבזבז 100 שקל על מזנון במשחק כדורגל ביתי? גם אם אתה מגיע עם 3 ילדים אתה לא מגיע לסכומים כאלה. בוא תגיד גם מבזבז משכורת חודשית .. תגזים עוד יתר.
- yanivnew91
לא יודע אם היית בחצי בטדי אבל הלכו לי שם 35 שקלים על מים, במבה וגרעינים.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני רואה מסביב המון הורים עם ילדים שמגיעים, וכן המחירים גבוהים, אבל גם שאתה יוצא לטייל בארץ ועוצר ביילו אלה בדיוק אותם מחירים של 5 שקל לארטיק קרח ו10 שקל ליעני בקבוק קולה מסריח או 15 שקל לנקניקייה בלחמנייה. לא מוכרים שםם ארטיק ב15 או כוס קולה ב30.
לבזבז 100 שקל על מזנון במשחק כדורגל ביתי? גם אם אתה מגיע עם 3 ילדים אתה לא מגיע לסכומים כאלה. בוא תגיד גם מבזבז משכורת חודשית .. תגזים עוד יתר.
לא חושב שזה סכום סביר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עצה שלי: במקום להתבכיין ולהלחם בטחנות הרוח, תהיו חכמים.
אני אישית, מאז ומתמיד, לא מפרנס גזלנים ותמיד מגיע מוכן עם גרעינים, חטיפים וטרופיות...
אני אישית, מאז ומתמיד, לא מפרנס גזלנים ותמיד מגיע מוכן עם גרעינים, חטיפים וטרופיות...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
יניב זה לא הדיון. אני מסכים שהסכום לא סביר אבל פותח האשכול דיבר על פיקוח מחירים בטרנר, שלגמריי צריך להיות, אבל מפה ועד להרוס את חווית האצטדיון?!yanivnew91 כתב: לא יודע אם היית בחצי בטדי אבל הלכו לי שם 35 שקלים על מים, במבה וגרעינים.
לא חושב שזה סכום סביר
משחקי חוץ זה משהו אחר. במשחקי בית רוב האנשים מגיעים מב"ש ובהחלט יכולים להעביר שעתיים וחצי-שלוש בלי לאכול או לשתות! וגם במידה ובאים עם ילדים קטנים, ארטיק אחד וקצת גומי מספיקים לשעתיים, וזה בהגזמה 10 שקל לילד...אז 100 או 200 כמו שהסניגור הציג?
או הצעה מעולה זה לקנות 3 טרופיות ב10 מאנשיםם שמוכרים בחוץ. גם אפשר להכניס, גם לא צריך להוריד את הפקק, וגם יחסית(!) זול. מאמין שהם ינדדו איתנו גם לטרנר.
גם אניאורי אדום בנשמה כתב:עצה שלי: במקום להתבכיין ולהלחם בטחנות הרוח, תהיו חכמים.
מזל שבאצטדיון החדש אין אופציה לפצח גרעינים , רק מזה אתה יוצא בחור בכיס של 50 שקל שתיה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite