הפניה הפסימית מחזור 33

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: הפניה הפסימית מחזור 33

שליחה על ידי maor20094 »

אדום זקן כתב: די דאחילק בוא נהיה הוגנים.
שגבאי לא טוב,אז הוא לא ברמה.
ומליקסון זה בגלל שלא מפעילים אותו כמו שצריך??
לא שאני מחזיק ממנו וכולם כאן צודקים,אכן שחקו של 4 5 משחקים.
אבל במספרים הוא עקבי כל עונה וזאת בניגוד למאור שהגיע בקול תרועה ואפילו לא עשה רבע מהמספרים של גבאי.
גבאי לא מתאים? נכון,אבל מכאן ועד להפוך את מליקסון לקדוש מעונה המרחק הוא רב מאוד.
כישלון טוטאלי,מקווה שלעונה הבאה הוא יגיע מוכן יותר,אחרת הוא יראה אתהספסל מקרוב מאוד הרבה מאוד פעמים.
נתחיל מזה שאין שאלה בכלל שיש לי סימפטיה הרבה יותר גדולה למליקסון כמו כול אוהד נורמלי שזוכר פה את השנים שלו.
נמשיך מזה שמליקסון לא התחיל פה את האימונים כמו שצריך, ולא היה במחנה האימונים, נמשיך עם זה שדובב גבאי פה 4 שנים ולא מקבלים ממנו כלום ושום דבר.
מבחינתי מליקסון וברדה הם בערך אותו סמל עבור המועדון, ולא משנה איך הוא יראה אני תמיד יתן לו פוש נוסף ויעודד אותו כי הכישרון שיש למליקסון אין לאף אחד בארץ, גם לא לערן זה אבי.
השחקן היחיד שמנסה לעשות משהו פה זה מליקסון, בלי קשר לאהבה שלי אליו, הבן אדם שולח כדורים, מנסה לעבור אחד על אחד רק בשביל לתת כדורים כמו שצריך,
איך אתה חושב, נוח לו עם זה שהתקשורת שוברת אותו משחק אחרי משחק ? מליקסון אף פעם לא היה שחקן של מספרים.
אגב, תודה רבה שגבאי עושה מספרים, גם פיקצ'ו עושה 4 שערים מ 20 מצבים של שער.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב:
תסלחו לי חברים ורוני בראשם,

גם אם מליקסון היה חלש אתמול(ואני לא חושב כך), הקבוצה שלנו משחקת טוב ושוטף יותר איתו וזו עובדה.

הכדור זז מהר יותר, בטוח יותר ויש כיוון יצירתי יותר.

אי אפשר לארוב לו בפינה אחרי כל משחק ולנתח את ההופעה שלו מכל הכיוונים.
מליקסון השתפר מאוד בחודשיים האחרונים ואי אפשר לקחת את זה ממנו בגלל הופעה טובה פחות.
כולנו מסכימים על אותו הדבר, מליקסון צריך לעבור מקצה שיפורים גופני בקיץ ולהגיע לעונה הבאה אחרת, עד אז, תנו לו לסיים את הנוכחית בשקט ואינשאללה שיביא כאן גביע
ידידי היקר,אל תעשה לו הנחות!
המשכורת שלו והחוזה גבוהים עשרות מונים ממה שמגיע לו לאור התפוקה שלו העונה.
כולנו כאן היינו מדברים אחרת אם לא היינו במאבקי צמרת,אם כמה שזה יישמע הזוי היום בוזגלו מונע ביקורות ממליקסון כי הוא היום זה שמחפה על היכולת הגרועה שלו בחלק ההתקפי.
עכשיו אפשר לדבר מהיום עד מחר על צוות מקצועי,אלמנטים טכנולוגיים ושאר הגיגים.
כדורגל זה משחק של שחקנים אינדבידואליים שבמהלך אחד מקפיצים את היציע,שוברים בונקר ומובילים את הקבוצה שלהם להישגים.
כך קורה במכבי עם זהבי,בברצלונה עם מסי ובריאל עם רונאלדו.
את מליקסון הביאו בשביל להיות שובר שיוויון בדיוק בשביל הדברים האילו,שקצת לא הולך,שקשה,למרות שאם תשאל אותי הוא אף פעם לא היה כזה והוא גם לא כזה היום.
יש לו יכולות אישיות נדירות,אבל הוא חייב להתחיל לסחוב את הקבוצה,היום הכל על בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maor20094 כתב:
נתחיל מזה שאין שאלה בכלל שיש לי סימפטיה הרבה יותר גדולה למליקסון כמו כול אוהד נורמלי שזוכר פה את השנים שלו.
נמשיך מזה שמליקסון לא התחיל פה את האימונים כמו שצריך, ולא היה במחנה האימונים, נמשיך עם זה שדובב גבאי פה 4 שנים ולא מקבלים ממנו כלום ושום דבר.
מבחינתי מליקסון וברדה הם בערך אותו סמל עבור המועדון, ולא משנה איך הוא יראה אני תמיד יתן לו פוש נוסף ויעודד אותו כי הכישרון שיש למליקסון אין לאף אחד בארץ, גם לא לערן זה אבי.
השחקן היחיד שמנסה לעשות משהו פה זה מליקסון, בלי קשר לאהבה שלי אליו, הבן אדם שולח כדורים, מנסה לעבור אחד על אחד רק בשביל לתת כדורים כמו שצריך,
איך אתה חושב, נוח לו עם זה שהתקשורת שוברת אותו משחק אחרי משחק ? מליקסון אף פעם לא היה שחקן של מספרים.
אגב, תודה רבה שגבאי עושה מספרים, גם פיקצ'ו עושה 4 שערים מ 20 מצבים של שער.
ממש לא השוויתי בינהם,אין מה להשוות בגלל זה מליקסון הוא אכזבה גדולה הרבה יותר ואל תיתנו לו נסיבות מקלות.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

מליקסון היה גרוע אתמול?

או שאתם מצפים שכל משחק הוא יסיים עם 2 בישולים וגול או שאתם כבר לא אובייקטיבים, כמעט כל התקפה שלנו התחילה אצלו, היה הרבה יותר מעורב, סיפק כדורים יפים מאוד לדווידזאדה ועשה בדיוק מה שמצופה ממנו, אז נכון לא היה לו משחק ענק אבל מפה ועד להגיד שהוא היה חלש זה להיות עיוור. לא שאני רוצה להשוות, אבל מה בוזגלו עשה אחרת שנטפלים למשחק חלש של מליקסון?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מליקסון ממש לא היה גרוע, חילק כדורים יפים. הבעיה היחידה שלו היא שהפיזיות שלו כרגע לא מספיקה מול מכבי ולכן הוא יפסיד בכמעט כל מאבק עם ייני.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אם דוידזאדה היה יודע לתת כדורים כמו שצריך לרחבה, היינו מדברים הרבה יותר על כמה מליקסון מעורב בשערים,
לא מבין איך לא שמים לב למה שהשחקן הזה עושה, כל נגיעה שלו זה כמו צייר.
כולם מצפים ממנו ליותר, אבל מה שבטוח שאי אפשר להגיד שהוא לא מנסה לתת את הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: ידידי היקר,אל תעשה לו הנחות!
המשכורת שלו והחוזה גבוהים עשרות מונים ממה שמגיע לו לאור התפוקה שלו העונה.
כולנו כאן היינו מדברים אחרת אם לא היינו במאבקי צמרת,אם כמה שזה יישמע הזוי היום בוזגלו מונע ביקורות ממליקסון כי הוא היום זה שמחפה על היכולת הגרועה שלו בחלק ההתקפי.
עכשיו אפשר לדבר מהיום עד מחר על צוות מקצועי,אלמנטים טכנולוגיים ושאר הגיגים.
כדורגל זה משחק של שחקנים אינדבידואליים שבמהלך אחד מקפיצים את היציע,שוברים בונקר ומובילים את הקבוצה שלהם להישגים.
כך קורה במכבי עם זהבי,בברצלונה עם מסי ובריאל עם רונאלדו.
את מליקסון הביאו בשביל להיות שובר שיוויון בדיוק בשביל הדברים האילו,שקצת לא הולך,שקשה,למרות שאם תשאל אותי הוא אף פעם לא היה כזה והוא גם לא כזה היום.
יש לו יכולות אישיות נדירות,אבל הוא חייב להתחיל לסחוב את הקבוצה,היום הכל על בוזגלו.
אני חושב שאתה מגזים לכיוון השני, זה נכון שמליקסון בעונה שירצה לשכוח, הוא התראיין מספר פעמים וידוע שהוא מודע לזה, יש מיליון ואחד תירוצים לא מעניינים ללמה זה קרה, אבל כמו שאמרתי זה פשוט לא מעניין, הוא לא הגיע לעונה הזאת כמו שצריך וזהו, נקווה שעונה הבאה ייתן תפוקה טובה יותר ויזכיר את המליקסון שכולנו רוצים לראות. אבל ראבק, יש הרגשה שאם מליקסון לא מסיים עם 2 בישולים ושער אז הוא נתן משחק גרוע, להזכירך שלבוזגלו הייתה תקופה של 3 חודשים בלי בישול\גול, מישהו אמר משהו? לא כל משחק מסתיים עם בישול וגול, אני חושב שמליקסון בחצי השני של העונה דומיננטי יותר, נכון שזה לא מתבטא במספרים, ואני מקווה מאוד ששנה הבאה נראה ממנו גם מספרים, אבל להגיד שהמשחק שלו אתמול היה חלש זה שקר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:
תסלחו לי חברים ורוני בראשם,

גם אם מליקסון היה חלש אתמול(ואני לא חושב כך), הקבוצה שלנו משחקת טוב ושוטף יותר איתו וזו עובדה.

הכדור זז מהר יותר, בטוח יותר ויש כיוון יצירתי יותר.

אי אפשר לארוב לו בפינה אחרי כל משחק ולנתח את ההופעה שלו מכל הכיוונים.
מליקסון השתפר מאוד בחודשיים האחרונים ואי אפשר לקחת את זה ממנו בגלל הופעה טובה פחות.
כולנו מסכימים על אותו הדבר, מליקסון צריך לעבור מקצה שיפורים גופני בקיץ ולהגיע לעונה הבאה אחרת, עד אז, תנו לו לסיים את הנוכחית בשקט ואינשאללה שיביא כאן גביע
סולח לך, אחי :)
תקרא שוב מה שכתבתי ומה שענית, לא התיחסתי כלל למשחקו של מליקסון אתמול - אין בינינו חילוקי דעות בעניינו של מליקסון.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 12 מאי 2015, 09:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב:מליקסון היה גרוע אתמול?

או שאתם מצפים שכל משחק הוא יסיים עם 2 בישולים וגול או שאתם כבר לא אובייקטיבים, כמעט כל התקפה שלנו התחילה אצלו, היה הרבה יותר מעורב, סיפק כדורים יפים מאוד לדווידזאדה ועשה בדיוק מה שמצופה ממנו, אז נכון לא היה לו משחק ענק אבל מפה ועד להגיד שהוא היה חלש זה להיות עיוור. לא שאני רוצה להשוות, אבל מה בוזגלו עשה אחרת שנטפלים למשחק חלש של מליקסון?
חבר,אם יש כאן חוסר אובייקטיביות היא שלכם בלבד.
אני מסתכל על הדברים בצורה "קרה" ובוחן עלות מול תועלת.
אין ספק שמליקסון הוא הכישרון הגדול ביותר בארץ ואני אוהב אותו לא פחות ממך והלוואי שעונה הבאה תהיה טובה יותר,אני מבקר אותו כי אני מצפה ממנו,אבל תסכים איתי שמשהו מונע ממנו לפרוץ קדימה.
אם היה כאן מאמן שהוא לא ישראלי,מליקסון רואה כאן בלחץ 20 דקות כל משחק אם בכלל.
הוא לא טוב נקודה.
ואתה יודע איך אני מבין שהוא לא טוב? שאתם מתחילים להלל 2-3 מסירות שהיו לו בכל מהלך המשחק,שתסכים איתי שהוא יכול לעשות הרבה יותר.
ולגבי בוזגלו? אחד המשחקים הכי טובים שלו העונה,לוקח על עצמו הרבה יותר מבעבר.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

בארבע השנים האחרונות דובב שם פה 46 שערים, נכון הוא לא טוב מספיק לפתוח אבל הוא בהחלט מתאים להיות מחליף, אל תקטלו אותו סתם הוא עשה פה הרבה מאוד.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

מסכים עם "מגיני" מליקסון... ממש לא היה חלש אתמול.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: חבר,אם יש כאן חוסר אובייקטיביות היא שלכם בלבד.
אני מסתכל על הדברים בצורה "קרה" ובוחן עלות מול תועלת.
אין ספק שמליקסון הוא הכישרון הגדול ביותר בארץ ואני אוהב אותו לא פחות ממך והלוואי שעונה הבאה תהיה טובה יותר,אני מבקר אותו כי אני מצפה ממנו,אבל תסכים איתי שמשהו מונע ממנו לפרוץ קדימה.
אם היה כאן מאמן שהוא לא ישראלי,מליקסון רואה כאן בלחץ 20 דקות כל משחק אם בכלל.
הוא לא טוב נקודה.
ואתה יודע איך אני מבין שהוא לא טוב? שאתם מתחילים להלל 2-3 מסירות שהיו לו בכל מהלך המשחק,שתסכים איתי שהוא יכול לעשות הרבה יותר.
ולגבי בוזגלו? אחד המשחקים הכי טובים שלו העונה,לוקח על עצמו הרבה יותר מבעבר.
לא מסכים איתך ב 100 אחוז. עונה חלשה מאוד בכל קנה מידה של מליקסון על זה שנינו מסכימים, אבל מפה ועד להגיד שהמשחק אתמול היה חלש זה ממש לא נכון, כמעט כל התקפה עברה דרכו, הפעיל את דווידזאדה כמו שצריך, אז נכון לא סיים עם בישול או מהלך שהוביל לגול אבל לא כל משחק זה יקרה. אני לא מתווכח איתך על העלות מול תועלת של מליקסון במשך העונה, כי שנינו יודעים שהעונה הזאת היא כישלון ולא מה שציפו ממנו, אני מדבר על החודש האחרון, כולל המשחק של אתמול, כמו שאמרתי, זה מרגיש שאם מליקסון לא מסיים כל משחק עם בישול וגול אז הוא היה חלש, ואני אומר שיש גם אפור באמצע, ואתמול מליקסון שיחק טוב

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

blueman כתב: לא מסכים איתך ב 100 אחוז. עונה חלשה מאוד בכל קנה מידה של מליקסון על זה שנינו מסכימים, אבל מפה ועד להגיד שהמשחק אתמול היה חלש זה ממש לא נכון, כמעט כל התקפה עברה דרכו, הפעיל את דווידזאדה כמו שצריך, אז נכון לא סיים עם בישול או מהלך שהוביל לגול אבל לא כל משחק זה יקרה. אני לא מתווכח איתך על העלות מול תועלת של מליקסון במשך העונה, כי שנינו יודעים שהעונה הזאת היא כישלון ולא מה שציפו ממנו, אני מדבר על החודש האחרון, כולל המשחק של אתמול, כמו שאמרתי, זה מרגיש שאם מליקסון לא מסיים כל משחק עם בישול וגול אז הוא היה חלש, ואני אומר שיש גם אפור באמצע, ואתמול מליקסון שיחק טוב
+1

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

OMERREMO33 כתב:מסכים עם "מגיני" מליקסון... ממש לא היה חלש אתמול.
הוא לא היה חלש כי אתה כבר לא מצפה ממנו,וברגע שאתה לא מצפה אז כל דבר נראה לך טוב,גם אם זה מסתכם ב3 מסירת עומק.
אבל איפה הדריבל? איפה הכניסות לאמצע? למה להיעלם כל כך הרבה דקות?
אני מצפה ממנו להרבה יותר,אל תגזימו לא כל משחק 2-3 גולים,לא אמרתי את זה,אבל כן שייקח על עצמו הרבה יותר.
אם זה לא היה מליקסון או חלילה שחקן זר שמקבל משכורת כזאת,הגרזנים היו עפים פה מזמן.
אז אפשר לזכור חסד נעורים,אבל מאור חייב להבין שזאת עונה אחת הגרועות שלו בקריירה ביחס לציפיות.
שנה הבאה הוא יהיה חייב לעשות קודם כל סוויץ בראש.
ואמן שיעשה את זה כבר בגמר,אני בונה עליו מאוד.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

YallaHapoel כתב:בארבע השנים האחרונות דובב שם פה 46 שערים, נכון הוא לא טוב מספיק לפתוח אבל הוא בהחלט מתאים להיות מחליף, אל תקטלו אותו סתם הוא עשה פה הרבה מאוד.
דובב אף פעם לא היה חלוץ גדול, אבל תמיד אהבתי אותו בגלל 2 סיבות
1. הוא היה מפרגן לחברים שלו ומשחק בשביל הקבוצה
2. הוא היה נלחם ולא מפסיק לרוץ
בגלל הסיבות האלו תמיד העדפתי אותו בהרכב ע"פ סוויסה,נאסר,פלצוק וחבריהם.
בשנה וחצי האחרונות, דובב הפך להיות אגואיסט שחושב רק על טובתו האישית, וכל המלחמה שהייתה מאפיינת אותו, הריצה וההשקעה הבלתי פוסקת שלו פשוט נעלמו.
אני חושב שבסוף העונה, צריך להודות לו על 4 שנים טובות שהוא נתן פה, ללחוץ לו את היד ולהגיד שלום יפה, ולהתקדם הלאה לשחקן שחושב קודם כל על טובת הקבוצה, וגם חלוץ שמריח שערים, אני הייתי מנסה ללכת על גאדיר למרות שאני חושב שיהיה מאוד קשה להביא אותו לפה

שלח תגובה