יכול להבין אותו, הליגה לא כ״כ מאתגרת והמקום לא אטרקטיבי למגורים בעליל וזה לא שבמכבי הוא מרוויח סנט וחצי. אגב,במכבי רוצים להחתים אותו על חוזה חדש שעשוי להגיע למיליון דולר נטו לעונה!!! זה סכום מטורף וחסר תקדים לליגה שלנוCrazyRed7 כתב:קבוצה סינית מציעה לזהבי 3 וחצי מיליון דולר לעונה וחוזה ל4 עונות והוא מסרב!
זה אמיתי??
ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
אני לא צריך להסביר לך מה ההבדל בין מיליון דולר ל3 וחצי מיליון דולר נכון?dor69 כתב: יכול להבין אותו, הליגה לא כ״כ מאתגרת והמקום לא אטרקטיבי למגורים בעליל וזה לא שבמכבי הוא מרוויח סנט וחצי. אגב,במכבי רוצים להחתים אותו על חוזה חדש שעשוי להגיע למיליון דולר נטו לעונה!!! זה סכום מטורף וחסר תקדים לליגה שלנו
זה יכול לסדר את המשפחה שלו לכל החיים. שחקן כדורגל פורש בגיל צעיר וחייב בקריירה שלו להרוויח כמה שיותר.
נכון, אבל עדיין אני לא מנסה להסביר למה הוא צריך לסרב אלא מנסה לתהות למה הוא נוטה לסרב בעצמו. בכל הכתבות רשום שהוא לא יעבור למקום שלא יהווה אתגר מקצועיCrazyRed7 כתב: אני לא צריך להסביר לך מה ההבדל בין מיליון דולר ל3 וחצי מיליון דולר נכון?
זה יכול לסדר את המשפחה שלו לכל החיים. שחקן כדורגל פורש בגיל צעיר וחייב בקריירה שלו להרוויח כמה שיותר.
- ForeverRed
קצת מצחיק לשמוע שזהבי יעזוב רק למקום שיהווה אתגר מקצועי.dor69 כתב: נכון, אבל עדיין אני לא מנסה להסביר למה הוא צריך לסרב אלא מנסה לתהות למה הוא נוטה לסרב בעצמו. בכל הכתבות רשום שהוא לא יעבור למקום שלא יהווה אתגר מקצועי
אפשר לחשוב איזה אתגר יש לו במכבי. בישראל הוא הרי השיג כבר הכל.
אבל יותר נוח להמשיך ולהישאר במקום בו אתה נחשב למלך, קרוב לחברים ולקוסקוס של אמא.
נכון זה חלק מהעניין. כל עוד לא תהיה הצעה מהליגות הגדולות הוא יעדיף שבתות של צהריים חמין ערב משחקForeverRed כתב: קצת מצחיק לשמוע שזהבי יעזוב רק למקום שיהווה אתגר מקצועי.
אפשר לחשוב איזה אתגר יש לו במכבי. בישראל הוא הרי השיג כבר הכל.
אבל יותר נוח להמשיך ולהישאר במקום בו אתה נחשב למלך, קרוב לחברים ולקוסקוס של אמא.
קאיודה על סף חתימה באוסטריה וינה.
רק אני מרגיש הקלה?
רק אני מרגיש הקלה?
לא בטוח,הוא עדיין צריך להסכים.הפועלעולה כתב:קאיודה על סף חתימה באוסטריה וינה.
רק אני מרגיש הקלה?
חי בסרט זה חושב הוא מינימום ניימאר.
לא יודע מה אני מעדיף שייגמר בקריית שמוננ
שק"ש ינצחו. יש לנו מפגש איתם בהמשך הליגה ונוכל לסגור את הפער. עזוב אותי, לא רוצה להגיע למשחק בשני בהרגשה רעה.
- OMERREMO33
הסתיים 2-0 לק"ש
יששש ק"ש ניצחו!
1-0 פ״ת
מת שהם יישארו
מת שהם יישארו
יש מצב הניחוס עובד לך על עוד קבוצות?dor69 כתב:1-0 פ״ת
מת שהם יישארו
שמע בינתיים זה 3-2RedHell כתב: יש מצב הניחוס עובד לך על עוד קבוצות?