https://eyoya.co.il/Articles/53580.html" onclick="window.open(this.href);return false;
קבוצת הנוער של הפועל באר-שבע פיספסה אתמול אחר-הצהריים (חמישי) הזדמנות לסיים את העונה במקום ה-4 אחרי שלא ניצלה הפסד של הפועל תל-אביב במחזור הנעילה של ליגת העל, והפסידה 3:2 בבית למכבי פתח-תקוה.
כעת מדורגת באר-שבע במקום החמישי עם יתרון 3 נקודות מבית"ר טוברוק, שצריכה עדיין לשחק בשבת בחוץ מול מכבי תל-אביב. ניצחון מפתיע של הנתנייתים ישלח את באר-שבע למקום ה-6.
דווקא במה שנראה כהופעת הפרידה שלהם מאיצטדיון וסרמיל שיחקו הבחורים של שמעון ביטון בהילוך נמוך מול יריבה שרק שבוע קודם לכן הבטיחה את הישארותה בליגה. כבר בדקה ה-26 הוליכו האורחים 0:2 והתוצאה היתה יכולה להיות אפילו כפולה.
במחצית השניה ניסתה באר-שבע לתקן נזקים ובתוך זמן קצר התוצאה התאזנה. בדקה ה-54 הכניע החלוץ מוסא תראבין את השוער האורח בבעיטה חזקה ומדויקת. כעבור 3 דקות הוכשל ליאל ספורטס ברחבה, והשופט רפעת אל-חמולה הורה על פננדל ושלף כרטיס אדום לשוער פתח-תקוה. רז רחמים, שנכנס כמחליף בהפסקה, בעט היטב פנימה. שער שלישי לרחמים העונה.
כשנדמה היה שבאר-שבע בדרך לדרוס את הגנת האורחים הורידו המקומיים הילוך, ואיפשרו ל-10 פתח-תקואים לחזור למשחק. בדקה ה-70 הכשיל הבלם עמית ביטון חלוץ אורח והכדור שוב הונח על הנקודה הלבנה. פנדל, פנימה, 2:3 בסיום.
מהמשחק נעדר החלוץ עמראן אל-קרינאווי, שהמריא ביום רביעי לשבוע מבחנים בקבוצת הבוגרים של ליבורנו מהליגה האיטלקית ה-2 שנאבקת על כרטיס עליה לסריה A.
טרם צאתו סיפר אל-קרינאווי: "הופתעתי מההזמנה כי לא היה לי מושג שמעוניינים בי. הסוכן שלי התקשר אלי וסיפר לי על פקס שהפועל באר-שבע קיבלה. הבנתי שהם ראו קלטת של הניצחון שלנו על מכבי תל-אביב והתרשמו ממני. זו קפיצת מדרגה בשבילי. אני מאמין שאני יכול להתקבל ולהשתלב שם".